Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, rodriguez said:

Lele, šta nam rade dušmani, sem ako ovo nije Dr. Chelino maslo da probudi Đavontea da proigra pre nego što legne na mardelj.

Imam samo jednu želju. Da Grejem rokne dve trojke na utakmici. Posle me stavite u kavez i bacite ključ.

• Like 2
Posted

Kriza jednom mora da naidje iz nekog razloga, to razume svako ko je bilo kada trenirao nesto i razume se u sport bar malo.

Postavili smo neki cilj na pocetku sezone, sa obzirom na sve okolnosti. Ovo je rezultat u okviru toga. Ne vidim sta je realan razlog da se bilo ko tera i slicno.

Ni ja ne volim kad se gubi, ali kriza ce proci, na kraju navijaci ste kluba, a ne rezultata.

• Like 2
Posted
19 minutes ago, rodriguez said:

U petak da grmi Včću pdru, maske su pale

Nema promene dok sever ne zagrmi

pre ce u areni da se cuje kada ja dreknem ispred televizora nego sto ce se cuti od najvernijih

Posted

Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod :classic_unsure:

• Ha-ha 24
  • WOW 6
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod :classic_unsure:

Otreznjenje per ekeselans.

Spoiler

Not

Posted
57 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

otkrili nam toplu vodu da je drčećić kriminalac i lopov

pošto je priča o komšijama izgubila gledanost daj da sad malo i mi zvezdaši imamo temu za zanimaciju

sve dok bezgrešni lično ne preuztme klub

Posted
12 hours ago, Don Dusko said:

I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?!

Kako ide ono "Crvena zvezda neka osvoji titulu ako hoce, ako ih nije sramota, naravno". 

A posto je dosta ljudi izgleda sramota, onda nista od osvajanja EL. Previse ste ludovali se sramotili. :whistling:

Posted
8 minutes ago, NMX said:

Pa dobro, krade on, ali daje malo i Zvezdi... :smiley53:

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Урош19 said:

Auuu izgleda da smo postali pravi ćaci klub...

Gledam u pod već nekoliko minuta... ovaj upis kucam tecno jer mi je tastatura postala rod.

• Ha-ha 3
Posted (edited)
49 minutes ago, NMX said:

Kako fizički izgled ume da prevari, po njegovoj glavi nikad ne bih ni pomislio na ovako nešto.

Zato i ne verujem u ove tekstove.

Šta je sledeće, izmisliće nešto i biznismenu iz Prislonice?

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 1
  • Ha-ha 8
Posted

Mene nisu prevarili ni Drčelin fizički izgled ni elokvencija tako da je ovo podmetačina ko vrata

• Love 1
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
1 hour ago, NikadProtivŽelimira said:

a ovo iskače baš sad, pred Virtus...kristal klir oklen ovo ide.

za to vreme...stepen stresa kod Drčele kada mu je jutros javljeno.

idc-i-dont-care-gif-w6gfvgpafd29ublr.gif

Edited by wing
  • Ha-ha 2
Posted
37 minutes ago, NMX said:

I ja sam nacuo nesto slicno.

Kazu da je cak i u komsiluku slicna situacija, vodi ih neki Limar koji kazu da nije dobio nadimak po Nindza Kornjacama.

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Drcela je kapacitet da predvodi Zvezdu u projektu NBA Evropa, a vi u ovom trenutku raspredate price da nema kapacitet ni za ovu Evroligu. Stvarno zli jezici svasta pricaju 😄