JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, rodriguez said: Lele, šta nam rade dušmani, sem ako ovo nije Dr. Chelino maslo da probudi Đavontea da proigra pre nego što legne na mardelj. Imam samo jednu želju. Da Grejem rokne dve trojke na utakmici. Posle me stavite u kavez i bacite ključ. 2
Dropkick Murphys Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Razočarao me Drčela. Nema vise prave opozicije... 2 24
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) U petak da grmi Včću pdru, maske su pale Nema promene dok sever ne zagrmi Edited 10 hours ago by rodriguez 3 1
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kriza jednom mora da naidje iz nekog razloga, to razume svako ko je bilo kada trenirao nesto i razume se u sport bar malo. Postavili smo neki cilj na pocetku sezone, sa obzirom na sve okolnosti. Ovo je rezultat u okviru toga. Ne vidim sta je realan razlog da se bilo ko tera i slicno. Ni ja ne volim kad se gubi, ali kriza ce proci, na kraju navijaci ste kluba, a ne rezultata. 2
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 159k evra mita ili što bi Drčela rekao - četvrtak, prepodne. 1 7
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 19 minutes ago, rodriguez said: U petak da grmi Včću pdru, maske su pale Nema promene dok sever ne zagrmi pre ce u areni da se cuje kada ja dreknem ispred televizora nego sto ce se cuti od najvernijih
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod 24 6
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod Otreznjenje per ekeselans. Spoiler Not
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 57 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: otkrili nam toplu vodu da je drčećić kriminalac i lopov pošto je priča o komšijama izgubila gledanost daj da sad malo i mi zvezdaši imamo temu za zanimaciju sve dok bezgrešni lično ne preuztme klub
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 12 hours ago, Don Dusko said: I da osvojimo EL vi cete pisati a secate li se poraza od Partizana?! Kako ide ono "Crvena zvezda neka osvoji titulu ako hoce, ako ih nije sramota, naravno". A posto je dosta ljudi izgleda sramota, onda nista od osvajanja EL. Previse ste ludovali se sramotili.
Estrella Roja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Voleo bih da sutra svečarski dočekamo Duška, priljateljski se zahvalimo ekipi Virtusa za pobedu od sinoć i da ih na kraju ispratimo sa +20 kući kao pravi domaćini. 10
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod Pa dobro, krade on, ali daje malo i Zvezdi... 1
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uzeli smo Batlera komšijama a to se u ovoj državi ne prašta. Pravda za Željka 1 1 1 16
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Auuu izgleda da smo postali pravi ćaci klub... Gledam u pod već nekoliko minuta... ovaj upis kucam tecno jer mi je tastatura postala rod. 3
Dropkick Murphys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 49 minutes ago, NMX said: Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod Kako fizički izgled ume da prevari, po njegovoj glavi nikad ne bih ni pomislio na ovako nešto. Zato i ne verujem u ove tekstove. Šta je sledeće, izmisliće nešto i biznismenu iz Prislonice? Edited 9 hours ago by Dropkick Murphys 1 8
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cekamo da LSV podigne optuznicu isto kao protiv Ostoje. Tada stvari postaju ozbiljne. 1
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mene nisu prevarili ni Drčelin fizički izgled ni elokvencija tako da je ovo podmetačina ko vrata 1 3 1
wing Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 1 hour ago, NikadProtivŽelimira said: a ovo iskače baš sad, pred Virtus...kristal klir oklen ovo ide. za to vreme...stepen stresa kod Drčele kada mu je jutros javljeno. Edited 9 hours ago by wing 2
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 37 minutes ago, NMX said: Braćo, izgleda da nam je na čelu kluba lopov iz SNSa. Takođe izgleda da se na tenderima u Srbiji namešta ishod I ja sam nacuo nesto slicno. Kazu da je cak i u komsiluku slicna situacija, vodi ih neki Limar koji kazu da nije dobio nadimak po Nindza Kornjacama. 1 2
suptil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Drcela je kapacitet da predvodi Zvezdu u projektu NBA Evropa, a vi u ovom trenutku raspredate price da nema kapacitet ni za ovu Evroligu. Stvarno zli jezici svasta pricaju 😄
forumko topic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago O, ne, odakle sad ovo? Odakle nama ovakvi ljudi u upravi? Ja sam u šoku 2
Recommended Posts