Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Amatersko razmišljanje: do pauze bili smo osakaćeni povredama, Batler je još učio o EL, čizmaš nije bio u patikama i hteli ili ne morali smo da se skupimo, igramo jaku odbranu, forsiramo tranziciju...Jednostavno nismo imali Batlera( a ni Nvoru). Tada smo ličili na ozbiljan tim. Spartanski. Došla je pauza, Saša je implementirao svoje ideje iz Monaka, Batler postao životinja i sada više nema potrebe za timskom košarkom, tranzicijom, asistencijama i sličnim budalaštinama. Zato sada igramo cirkusku košarku.

Edited by Bejn
  • Like 6
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Bas dobra utakmica, bas sam zadovoljan kako izgledamo, vidi se da smo ozbiljna ekipa i da nam malo fali, a to malo je da konacno budemo kompletni neki period, pre svega Moneke mnogo fali bas bas.

Batler me odusevio sa kakvom lakocom igrac, svaka cast, i ako se vidi da je slab sa kondicijom.

• Like 9
  • Pumpaj! 1
Posted

Bas me interesuje sta bi se ovdje pisalo da smo dobili Partizan i veceras Hapuel, a mogli smo, nijanse su odlucivale. 

Sto se tice ove utakmice pored nepotrebnog Kodijevog forsiranja i narocito uzimanja onih suteva na kraju mene je najvise iznerviralo ono uvodjenje Davidovca umjesto Batlera za odbranu, prvo niti je Davidovac bolji defancivac a drugo ako se odbranis ostajes bez Batlera u napadu a zadnji minuti. 

Sto se igraca tice jasno je da su nam najveci problemi na 5,Montejunas u odbrani katastrofa, konstantno ga napadaju i onda kada preuzme i gore ostane i ne stigne se vratiti na skok ako slucajno promase, tako reci na skoku ga i nema, a u napadu isto nista, trenutno igrac manje, treba nam Bolomboj sto prije. 

Kod Grejma se vidi po kretnji da nije ni sjenka onog igraca iz nba, nekako krut, ko da su teske noge.. ajd sut, nema veze krenuce ulaziti.. 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Stefi88 said:

Bas dobra utakmica, bas sam zadovoljan kako izgledamo, vidi se da smo ozbiljna ekipa i da nam malo fali, a to malo je da konacno budemo kompletni neki period, pre svega Moneke mnogo fali bas bas.

Batler me odusevio sa kakvom lakocom igrac, svaka cast, i ako se vidi da je slab sa kondicijom.

Izgleda da mnogi ovde ne vide to. Ne uzimaju u obzir da nam fali najbolji skakac ekipe i energetski motor ekipe. Uz sve to igramo fakticki sa jednim centrom koji je iznudjeno isplivao na 1.centra. Polako ljudi, ima mnogo mnogo da se igra.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

sve najbolje o čimi samo samo zaboravili da smo izgubili  2 od poslednje 3 EL tekme koje je igrao (valensija, oly, barsa)

a da smo pre valensije dobili jednu koju nije igrao (monako)

i izgubili protiv dubaia gde nije igrao

tako da sačekajmo povratak za zaključke. mi imamo dovoljno dobrih igrača u rotaciji da igramo bolje ali neko treba da smisleno odluči šta zvezda treba da igra.

inače nisam hteo da gledam tekmu da izbegnem stres jer je poraz bio unapred pretpostavljen ali je ispalo još gore, držali smo se uprkos svemu. sada mi ni pobeda gereta sautgejta protiv reala u milanu ne ublažava nervozu tako da saša obradoviću, vidi da mi završiš kutiju rivotrila jer će ova trajati kraće od planiranog.

Edited by rodriguez
  • Like 2
Posted

Ono sto me raduje je da se nismo raspali danas, sto smo pokazali borbenost i zelju, sto smo se skupili kao tim i sto smo mogli da dobijemo ovo. Posle ovoga stvarno ocekujem da dobijemo virtus.

Ono sto ne raduje je drugi sasin poraz, mozda cak i treci. Gde stavlja davidivca na par kljucnih odbrana. Gde forsira neke svije defanzivne seme bez obzira na protivnika. 

Slabo poznajemo kosarku pa neki misle da je graham nunn, a da je sasa zeljko. U ovom trenutku ima barem deset boljih trenera u EL I EC od zeljka ali ima i dvadeset od sase. Graham je kanturina od igraca, ne verujem da bi ni u prajmu pravio razliku koju neki ovde ocekuju. Jednsotavno nije taj igrac. Danas nam je jebo kevu. Fali nam ovde carter jer sasa umire od izolacija, tako je igrao i u monaku ali je tamo imao nekoliko vrhunskih opcija za to. Ovde je butler jedini pravi iso igrac, nwora se profilise u tako nesto ali ume da zaglavinja, CMM je potpuno neupotrebljiv u pozicionom napadu.

Bolomboj nam treba kao ozeblima sunce, jer nam bukvalno svi skidaju loptu sa glave. Nijedan od centara sem ojeleya ne moze d preuzme u odbrani, a kad je ojeley na pet mnogo trpimo na skoku. Monejunas je odradio i zaradio sovoje i realno nije za vise od 10 kinuta.

Sve u svemu, nisam nezadovoljan jer sam se plasio rapsada u tel avivu, ovako smo prosli sa casnim porazom u jerusalimu.

Moramo dobiti virtus i onda kidati jedno po jedno gostovanje.

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, rodriguez said:

izgubili  3 od poslednje 4 EL tekme koje je igrao (dubai, valensija, oly, barsa)

Da li ti uopste gledas utakmice? Protiv Dubaija nije igrao, a protiv Barse je igrao povredjen.

• Like 4
Posted
4 minutes ago, rodriguez said:

sve najbolje o čimi samo samo zaboravili da smo izgubili  3 od poslednje 4 EL tekme koje je igrao (dubai, valensija, oly, barsa)

a da smo pre valensije dobili jednu koju nije igrao (monako)

tako da sačekajmo povratak za zaključke. mi imamo dovoljno dobrih igrača u rotaciji da igramo bolje ali neko treba da smisleno odluči šta zvezda treba da igra.

inače nisam hteo da gledam tekmu da izbegnem stres jer je poraz bio unapred pretpostavljen ali je ispalo još gore, držali smo se uprkos svemu. sada mi ni pobeda gereta sautgejta protiv reala u milanu ne ublažava nervozu tako da saša obradoviću, vidi da mi završiš kutiju rivotrila jer će ova trajati kraće od planiranog.

A cekaj jesi gledao ili nisi? 

I ovo oko Čime i Dubaia mi nije jasno, mozda ni tu nisi gledao zbog dugog puta? 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Da li ti uopste gledas utakmice? Protiv Dubaija nije igrao, a protiv Barse je igrao povredjen.

pa može čovek da pogreši i ako gleda utakmice. da protiv dubaija nije igrao a protiv barse jeste igrao ali loše.

@Taki gledao sam ali bolje da nisam.

ne mislim da je sem batlera bilo epohalno + izundu igra sa dobrim IQ, njih dvojica su se dobro ukopčala

negde se slažem sa ovim bratom sa tw

Edited by rodriguez
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, rodriguez said:

@Taki gledao sam ali bolje da nisam.

ne mislim da je sem batlera bilo epohalno + izundu igra sa dobrim IQ, njih dvojica su se dobro ukopčala

negde se slažem sa ovim bratom sa tw

Posto si dodao ovog lika sto je najbolji trener iz napredne statistike da odgovorim i na to 😂😂😂

Posted

Da ne bude zabune, iako ne podnosim Cmm-a ja sam mu odao kredit za igru do pre par kola, jer je daleko bolje od onog prosle godine, ali ne mzoe som da uzima toliko suteva za tri kao neki elitni suteri kad je celu karijeru bacao kamenje. Odjebi druze, ako ne mzoe slalom do kosa, daj onom lo moze. Covek tuce 7, 8 trojki po tekmi jbt bog. Opet nije ni tih prvih devet kola bas on sam izneo ispred njega su bili i nwora i moneke! Nek se polako kristalisu stvsri ovim dobrim butlerovim partijama da vidi civek gde mu je mesto!

• Like 7
Posted
Just now, Nate said:

Da ne bude zabune, iako ne podnosim Cmm-a ja sam mu odao kredit za igru do pre par kola, jer je daleko bolje od onog prosle godine, ali ne mzoe som da uzima toliko suteva za tri kao neki elitni suteri kad je celu karijeru bacao kamenje. Odjebi druze, ako ne mzoe slalom do kosa, daj onom lo moze. Covek tuce 7, 8 trojki po tekmi jbt bog. Opet nije ni tih prvih devet kola bas on sam izneo ispred njega su bili i nwora i moneke! Nek se polako kristalisu stvsri ovim dobrim butlerovim partijama da vidi civek gde mu je mesto!

Njemu treba Cima i igra u tranziciji, ovako kada njega nema i kada je pozicioni napad dobijamo ovo.

Just now, rodriguez said:

@VISOKOLETAC

odgovori njemu, što se stidiš

Cim bude pisao ovde odgovoricu, ali mi se cini da svako ko ne zna kako da se izrazi kaci njegove tvitove. Utakmica nije igrica i ovde 9 igraca gule 3 utakmicu u 5 dana i onda se cudimo kakve su odluke imali u zavrsnici posle xy minuta igre.  Necu da pisem vruce glave i napisacu sutra utiske sa utakmice.

• Like 1
Posted
1 hour ago, forumko topic said:

Kad odemo u Monako, pa Sascha poljubi grb na centru

Kakvi smo mi navijači, trebao bi svakog u Monaku lično izljubiti 

• Like 1
Posted

Ozbiljno verujem u naš put u Atinu krajem maja.

Ovih 3 poraza u nizu su minimalno poljuljali moju veru.

Ako se spletom nesrećnih okolnosti desi da naša Zvezda ne bude tamo, to ću gledati kao direktan znak da se posvetim običnim svakodnevnim poslovima.

Sad ili nikad braćo moja!

• Like 2
Posted

Grejem je bas ono sto sam ocekivao,stvarno me ne nervira njegova igra to je to uzme par trojki podeli par asista i to je to od njega,vidi se da on vise nije onaj stari Grejem.

• Like 1
Posted

Boli, sta da se radi. Bice lakse ako za početak Sasa skonta neke stvari.

Kodi malo u stranu, lopta Batleru.

Kalinic manja minuta, ubi nas u napadu.

Davidovac i odbrana cirkus.

Posted

Što neko reče, nismo mi EC boranija pa da CMM pripaljuje 10 strojki svaki meč. Tome se mora stati na kraj i za to služi trener, između ostalog. Čak i ako veže 2 trojke, nema potrebe da pripali još 5 nakon toga.

Ako se ne smanje uloge njemu i Kalini teško ćemo ponoviti i prošlosezonski rezultat.

• Like 5
Posted

Oko Butlera će biti otimačina na kraju sezone.

Oko Grejema, ako ovako nastavi, mada dosta toga je do trenera, neće biti nikakve zainteresovanosti. Kada se oporavi Carter, on upada na to mesto.

Sale je zabrazdio sa nekom košarkom koja se za sada nije u potpunosti primila. Potpuno je ok da je Butler prva violina, Nwora druga, a sekundarni mogu da budu Semi, Grejem i Kodi, što se napada tiče. Međutim, i za tog Butlera treba ekipa da radi, treba da se jasno odredi ko je vodonoša, kod nas je prilično prisutna pasivnost ostalih kada Jared ima loptu. On je nekoliko puta pokazao da izuzetno vidi teren ako se neko otvori.

Što se Grejema tiče, njemu očito ne leži uloga ćoškaroša, tako da je mnogo pametnije da startuju Butler i Kodi a da Grejemu ide lopta u ruke kao second unit leaderu. Ako ga ne ide, limitiraš ga na desetak minuta. U odbrani je vrlo aktivan i nije on toliko štetan da bi se mnogo kritikovao. Fali nam atleticizam na petici, ali to će doći nadam se u dovoljno dobroj meri kada se vrati Boki.

Semi mi je bombonica, on je i juče riljao odbranu, a oni faulovi koji se sad sviraju Donatasu i njemu su sramota za košarku. Sudije su jednostavno odlučile da nam promene kriterijum u derbiju i sinoć. Zašto, jebem li ga, ali ako ono nije loose ball charge nad Semijem od Krisa Džonsa onda ja ne znam šta jeste.

Još jedna vrlo iritantna činjenica. Sale je dobio tehničku na prvi protest i to na očigledne korake, mislim Blejknija. Ako ono sudije ne vide, dajte da menjamo pravila. Sa druge strane, Hapoelovi igrači i ceo stručni štab se nešto beči i iščuđuje celu utakmicu i nikom ništa.

Dakle,

Cody, Jared, Jordan, Chima, Donatas - prva petorka.

Devonte, Miljenović, Kalinić, Semi, Ebuka - druga petorka.

Minutaža po zasluzi.

• Like 7
Posted
5 minutes ago, JPM said:

Oko Butlera će biti otimačina na kraju sezone.

Oko Grejema, ako ovako nastavi, mada dosta toga je do trenera, neće biti nikakve zainteresovanosti. Kada se oporavi Carter, on upada na to mesto.

Sale je zabrazdio sa nekom košarkom koja se za sada nije u potpunosti primila. Potpuno je ok da je Butler prva violina, Nwora druga, a sekundarni mogu da budu Semi, Grejem i Kodi, što se napada tiče. Međutim, i za tog Butlera treba ekipa da radi, treba da se jasno odredi ko je vodonoša, kod nas je prilično prisutna pasivnost ostalih kada Jared ima loptu. On je nekoliko puta pokazao da izuzetno vidi teren ako se neko otvori.

Što se Grejema tiče, njemu očito ne leži uloga ćoškaroša, tako da je mnogo pametnije da startuju Butler i Kodi a da Grejemu ide lopta u ruke kao second unit leaderu. Ako ga ne ide, limitiraš ga na desetak minuta. U odbrani je vrlo aktivan i nije on toliko štetan da bi se mnogo kritikovao. Fali nam atleticizam na petici, ali to će doći nadam se u dovoljno dobroj meri kada se vrati Boki.

Semi mi je bombonica, on je i juče riljao odbranu, a oni faulovi koji se sad sviraju Donatasu i njemu su sramota za košarku. Sudije su jednostavno odlučile da nam promene kriterijum u derbiju i sinoć. Zašto, jebem li ga, ali ako ono nije loose ball charge nad Semijem od Krisa Džonsa onda ja ne znam šta jeste.

Još jedna vrlo iritantna činjenica. Sale je dobio tehničku na prvi protest i to na očigledne korake, mislim Blejknija. Ako ono sudije ne vide, dajte da menjamo pravila. Sa druge strane, Hapoelovi igrači i ceo stručni štab se nešto beči i iščuđuje celu utakmicu i nikom ništa.

Dakle,

Cody, Jared, Jordan, Chima, Donatas - prva petorka.

Devonte, Miljenović, Kalinić, Semi, Ebuka - druga petorka.

Minutaža po zasluzi.

Butler ima ugovor sa nama za sledecu sezonu. I to veci od ovog. Nije 1+1 vec dvogodisnji. Jedino sto ima izlaz za NBA na leto. Tkd, ako negde ode, to je NBA.

• Like 3
Posted
1 minute ago, perikle said:

Butler ima ugovor sa nama za sledecu sezonu. I to veci od ovog. Nije 1+1 vec dvogodisnji. Jedino sto ima izlaz za NBA na leto. Tkd, ako negde ode, to je NBA.

Znam, naravno. Samo kažem "otimačina" u smislu biće ogromna zainteresovanost. Jer je dečko sposoban da izmišlja poene u seriji. Zamisli kada bi i ostala 4 igrača petorke imali kretnje da mu olakšaju posao, kako bi to tek lepo izgledalo. Sinoć mu je, da budem fer, Ebuka par puta otvarao livadu, ali sem toga bukvalno stoje i gledaju ga.

• Like 1