Disfruto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, aleksa7 said: Обрадовићевски тонемо на таблици просечног броја асистенција, он све више даје слободу спољним играчима да дивљају 1 на 1, а колико год да имамо потенцијала у том систему, ја се бринем да то није победничка кошарка и да ће нас нека гранитна одбрана Скариола, Јасикевичијуса или Спанулиса потпуно неутралисати кад буде битно. Уосталом, тим солирањем смо и прошле недеље просули огромну предност против клинички мртвог противника и изгубили добијен меч. To je njegov stil i tesko da ce ga menjati
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nisam mnogo gledao Hapoel ove sezone jer su mi nekako odvratni, ne bas koliko Dubai, ali tu negde 🙂 Manje nevolim Makabi od Hapoela, hajde tako da kazemo 😄 Ali spucao je ozbiljne pare njihov vlasnik i Itudis je odlicno skockao tim, dobro izbalansiran. Od prve sezone u EL idu na jako. Najbolja su suterska ekipa, na nivou ekipe imaju 59.0%-39.6%-84.4% sto je bas blizu onog ideala 60-40-90 koji zelis da vidis kod nekog igraca, a oni to imaju na nivou tima! Mi jesmo defanzivno bolja ekipa od njih ali u poslednje vreme to bas i ne pokazujemo, dopustamo preveliki % uspesnosti protivniku iz igre i ona losa suterska forma Partizana na derbiju malo zavarava taj % (pomogli su nam da u toj kategoriji budemo prvi iako realno nije bas tako). Jesmo dobra skakacka ekipa ali ce nam tu nedostajati Moneke, tako da... jbg. Oni su defanzivno egal sa nama u tom segmentu, ali su ofanzivno losiji (pre svega jer imaju odlican sut pa i nema puno prilika za skupljanje skokova). Bukvalno, nema necega za sta bih se uhvatio da kazem da im je slaba tacka odnosno da je nasa prednost. Domaci teren... tja... pa sad tek igraju kod kuce, i to ne u Tel Avivu, videcemo, mozda ih to poremeti? Hvatam se za slamku spasa? Ne znam, nemam prevelika ocekivanja, jer nismo u nekom dobrom ritmu i ubise nas povrede. Neko ludilo moze da se desi ali cu sa smanjenim ocekivanjima gledati ovu tekmu, pa kako bude. 3
Devla Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Imam neki pozitivan osecaj da cemo ih pobediti. Pobedom bi otišli na 10:6, samopouzdanje bi opet bilo na maksimumu pred seriju utakmica u kojima cemo uglavnom biti gosti. Na neki nacin bi eliminisali poraz u derbiju, iako nacin na koji smo izgubili derbi ne moze da se zaboravi. Treba dati dosta prostora Batleru i Grejemu kojem trebaju minuti, smanjiti malo Kodiju minutazu.
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Mene Hapoel ne impresionira previše i mislim da neće biti tako uspešni na proleće kad bude najvažnije. Međutim, definitivno igraju nekako iskusno, taman koliko treba, previše je tu hladnokrvnih rutinera, to mi je glavni utisak. Kao da imaju trenutno najveći nivo decolo-vštine, Bryant, Jones, Malcolm, Oturu - svi igraju kao da imaju 10 evroliga za pojasom, bez panike i namazano. A naravno tu je i Micić koji zna da ispadne iz šina ali vidi se i njegova klasa često. Jako teška utakmica za nas ali ne i nepobediva, Hapoel kao klub ipak nema takvu težinu kao kad ideš na gostovanje Realu ili Panati gde su gaće već u avionu spale na pola dupeta. Samo jako, hrabro i pametnije, pa niko neće zameriti ako budu bolji na kraju. Virtus sa druge strane mora da se dobije i tu nema nikakvog izgovora. 12
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ja se ložim na pobedu u svakoj utakmici pa ću tako i sad. Uzdam se da će Grejem doprineti šuterski jer je u poslednje 2 sve promašio i da je Kalini prijao odmor protiv Spartaka. Naravno uz standardan doprinos ostalih. Edited 9 hours ago by Урош19 3
Blade Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Osnovno je vera da može da se pobedi, pa onda sve drugo. Oni su sistemski tim, odlično vođen. Ne gube konce kada gube rezultaski, ne raspadaju se, traže rešenje kada im ide loše. Asvel su stigli zato što su imali koncentraciju i do kraja su tražili rešenje da preokrenu, uspeli su. Tu gde su, nisu slučajno, ali nisu ni tim kome svoja igra ne može da se nametne. Pobediće koncentrisanija ekipa, a od sveg srca želim da to mi budemo.
dunaj95 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Mene je još "ljulja" derbi... tako da nisam optimista...Šta više, očekujem rutinsku pobedu Hapoela... Edited 8 hours ago by dunaj95 1
liv7 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cim i najveci optimisti pred ovu utakmicu pricaju o (u gostima) preslabom Virtusu,onda je jasno kakva su ocekivanja.Kako god,ova utakmica jeste vazna,zato sto ce,za razliku od one koju cemo odigrati protiv nesrecnog Virtusa,tacno pokazati gde smo.
Blade Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 26 minutes ago, dunaj95 said: Mene je još "ljulja" derbi... tako da nisam optimista...Šta više, očekujem rutinsku pobedu Hapoela... Sve nas ,,ljulja" derbi, ali moramo dalje. Tek je trecina sezone. 1
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 hours ago, Don Dusko said: Samo da ja veceras ne budem ovaj: Nadam se ove pesimiste 😆
Blade Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hajde malo lozenja, nismo izgubi sezonu, ako smo izgubili derbi. 1
wing Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) ne bi mnogo izvoljevao za večeras...bar da se niko ne povredi. ako već mož da se fantazira... ...Kodi koji nakon fulanja prve dve trojke nadruka desetak poena iz prodora i desetak u tranziciji, ...Batler da iznenadi sa 6-7 asista, ...Devonte sa 4 od 5 za tri i tri ukradene. gud inaf for rokenrol. Edited 6 hours ago by wing 1
wing Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 8 minutes ago, Žilee said: Moneke potvrdio ,igra u petak Zna li se ka'će javi Vujčinu da ovaj javi Saši, pa da nas malo obraduje na ovu post-derby depru...? Edited 6 hours ago by wing 1
3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 22:00 Itudis: Cestitam Zvezdi na pobedi, u ovom trenutku su bolja ekipa Idemoooo 🙂 Edited 5 hours ago by 3x3cz 1 1
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Veceras apsolutno nemamo sta da izgubimo, ali mozemo dosta dobiti. Hapoel je jednostavna, neko bi rekao i jednodimenzionalna ekipa koja je u sustini prejaka. Spolja majstori, svi suteri i skoro svi kreatori, a unutra vrhunski prasinar + Vejnrajt koji je apsolutno jedan od najboljih igraca iz senke do sada u EL. Ono sto nikako ne bih voleo je da nas Motli natrpa, ostalo cu preziveti ;)
quentin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Žilee said: Moneke potvrdio ,igra u petak Možda sjebava skauting Virtusu.
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja se nadam. Imamo kvalitet da se svakoj ekipi u Evroligi ne samo suprotstavimo, nego i da pokazemo nadmoc, ako nam se prilika ukaze. Imamo skorere i dobre odbrambene ratnike. Krnji jesmo dobrano, ali i takvi smo pokazali da mozemo i protiv najjacih i da imamo sistem koji se tesko rusi. Pokazimo to i veceras. Napred Zvezda !!! 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Cedimo suvu drenovinu bez Monekea. Za derbi šteta moglo je i bez njega a ovo večeras sa njim bi dobili. Šteta. Biće veliki pritisak protiv Virtusa ali taj meč mora da se dobije. Edited 2 hours ago by Čočo
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Leo said: Klasicna domacica ekipa. Cim su zaredjala gostovanj- potop! Gubimo i u petak,nemam sumnje 1
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj trejd CMM za nekog defanzivnog veznog kamenjara koji je svestan svojih limita, evo može i Pajola na primer. 5 1
Recommended Posts