Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svi vi koji jos niste shvatili da je kosarka qrva videcete sutra.Ocekujem pobedu sutra i vracanje raspolozenja u happy mode mojih ganfera.❤️⚪️🔴 Do nekog novog fail-a i opet tugovanja do neke nove serije.Kad se Bolomboj vrati svakako cemo biti stabilniji. 1
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Malo se i zaboravlja da smo tankosava pod košem, posebno bez Monekea, te je protivnicima lakše da nas ugase. Dok je Moteijunas igrao na svežinu to je izgledalo bolje ali ipak on ima 572 godine pa nije realno da izgura celu sezonu na dobrom nivou. Takođe smo imali i 902 povrede pa je pitanje i koliko smo treninga odradili sa svim igračima na okupu. U takvim okolnostima je normalno i da se izgubi nešto što bi na papiru morali da pobedimo. 6 1
Jeremija123 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li Bolomboj stvarno dolazi danas ili barem ove nedelje? 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Jeremija123 said: Da li Bolomboj stvarno dolazi danas ili barem ove nedelje? Trebalo bi sigurno ove nedelje. Sto se Barselone tice, treba imati na umu da je njihova ekipa matora i da su dosli sa novim trenerom i posle 10 dana pauze. 3
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, Nate said: Male su nam sanse u tel avivu. Ovi ce biti prepaljeni. Tamo su nam sanse nikakve. "Srecom", idemo u Jerusalim... 3
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Jeremija123 said: Da li Bolomboj stvarno dolazi danas ili barem ove nedelje? Bas malopre gledao svuda pise da danas dolazi.👍 1
sinisat5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Trebalo bi sigurno ove nedelje. Sto se Barselone tice, treba imati na umu da je njihova ekipa matora i da su dosli sa novim trenerom i posle 10 dana pauze. I da su u trenucima kada je izgledalo da bi ih mogli prelomiti pogadjali nemoguće suteve.Ne znam zasto toliki pesimizam za utakmicu protiv Hapuela,cak i kladionica dala 1,55,nisu baš neki ogroman favorit.Nama dosta toga zavisi da li ce igrati Moneke.Nadam se da Bolomboju kada stigne nece trebati puno da počne igrati,na 5 smo najtanji. 4
Placebo Lone star Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, sinisat5 said: I da su u trenucima kada je izgledalo da bi ih mogli prelomiti pogadjali nemoguće suteve.Ne znam zasto toliki pesimizam za utakmicu protiv Hapuela,cak i kladionica dala 1,55,nisu baš neki ogroman favorit.Nama dosta toga zavisi da li ce igrati Moneke.Nadam se da Bolomboju kada stigne nece trebati puno da počne igrati,na 5 smo najtanji. Novi trener I novi saigraci.Trebace vremena ali se uzdam u njegov IQ 1
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vezano za meč koji je već sutra ( obožavam dupla kola), naravno jako važno da li ide i Moneke. Drugo, već sam pisao, ali Hapoel je u padu evidetnom poslednjih par kola, okreće poslednjim četvrtinama gotovo izgubljene mečeve (ok i za to treba kvalitet), ali to ne može stalno u kontinuitetu. Tamo se već sprema fešta, povrataka u Izrael, ja apsolutno verujem da je tu naša šansa. Nije loše ni što se igra van njihove matične hale. Mi nekako znamo da igramo u tom Izraelu, retko ko je dobijao tamo Makabi toliko često kao mi. Ok nije isti klub, ali ta je sredina, ni Barsa ne pravi razliku kada ovde tambura i nas i grobare. Treće, naša poslednja 3 poraza na gostovanjima su Cedevita, Valensija, Partizan. Ne možemo ni mi da gubimo uvek na jednu loptu te neuzvesne mečeve na strani, mora jednom i na našu vodenicu. Ne znam što, ali zaista imam osećaj da tamo nećemo proći turistički i osećam brejk. Kvota na njih je 1,5, što ih stavlja samo u umerenog favorita. 4
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel vi pisete da volite svoju porodicu. Jel naglasavate “to je emocija”. Jel govorite da ste vi pravi a da su drugi samo broj. Naravno da ne jer se to podrazumeva.Ljubav u porodici se ne dokazuje ona se podrazumeva. Ovo je tvoja kuca Sale oduvek je bila.Ti si se sine rodio tu.❤️⚪️🔴 3 1
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel ima docek Bolomboju na aerodromu? Zastave, navijanje, hleb, pogaca i so i tako dalje. Navijacki performans, da tako kazem.
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, djura.net said: Jel ima docek Bolomboju na aerodromu? Zastave, navijanje, hleb, pogaca i so i tako dalje. Navijacki performans, da tako kazem. Cuti banovace te…😂 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stiže Bolomboj i na dočeku mu dajemo da ljubi čizmu i longetu umesto grba 1 1 10
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dzoel hladnokrvno prolazi kroz masu, ne dajući nikakve izjave 😂 2
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, djura.net said: Jel ima docek Bolomboju na aerodromu? Zastave, navijanje, hleb, pogaca i so i tako dalje. Navijacki performans, da tako kazem. Samo rolna air bubble folije 😁 1
Nellthe Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bas gotiv Devontea, ali ispade nekako "visak" na ovu ekipu nakon dolaska butlera, nama bi u njegovoj poziciji bio idealan povredjeni Carter i bombona. Lijepo je vidjeti da gazi odbranu, ali on da bi bio efikasan u napadu (ako to jos uvijek i mozes, a mislim da moze, samo ce i njemu trebati 4-5 EL utakmica malo da skonta odbrane i sve), on mora da ima loptu u rukama. Tako da mi je petorka on i butler nekako besmislena. Ali ajde kontam kad svi budu zdravi na duzi period (dace Bog) da ce se te uloge i rotacije malo iskristalisati.
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Dzoel hladnokrvno prolazi kroz masu, ne dajući nikakve izjave 😂 Gde je bre ono deca placu,ljudi skacu,starac gleda u daljinu reci mu se gube…Ako se ceka na aerodromu mora da bude haos….
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bi on bio višak da pogađa šuteve veruj mi 😂 Meni kod njega nije jasno zašto se približava previše evropskoj liniji za 3p kada je navikao na američku. Vidi ga Jagica sinoć, zategao je sa 8m, opustio ručicu, vidi da nema više šta da izgubi. Video je pakao, sad se više ne boji ni smrti. 1 3
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Čočo said: Meni Saša uopšte nije jasan. Je l Moneke povređen ili nije pobređen? Kaže kako trenira ali videće se da li igra?! Ako je povređen zašto trenira?! Ako nije povređen i trenira, zašto ne igra?! Sa njim možemo da dobijemo i Hapoel gde god igrali. Sve utakmice gde smo unapred otpisani smo dobijali. Najvažnije da je ekipa pokazala reakciju u šta nisam sumnjao jer sam i rekao da sreća u nesreći ovo je ekipa surovih profesionalaca. U padu smo forme jer je bilo i očekivano da se tako nešto desi posle onakvog početka i bolje sad da se to dešava sada i tempira da opet budemo oni pravi posle februara. Uz sve to u bližem periodu bićemo i kompletni pa će sve lakše biti. I uigravanje i potrošnja. Prosto covek laze cim zine ali apsolutno u svakoj izjavi nesto mulja i mumla. Strasno koliko iritira 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo je bitno da Jago bude u 12 i da bude tako pozicioniran da svako ko ide na ili izlazi sa terena može da ga pomazi po glavi, kao što se u Aziji u hramovima tako za sreću dodiruje budina glava. To će pre da upali nego Saletove dogovorene akcije.... Kojih - oh wait - zapravo ni nema pa ne mogu ni da upale 🥳
VISOKOLETAC Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 19 minutes ago, Disfruto said: Prosto covek laze cim zine ali apsolutno u svakoj izjavi nesto mulja i mumla. Strasno koliko iritira Ko sve mene iritira, pa ko me pita. 1
JPM Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 hour ago, NMX said: Stiže Bolomboj i na dočeku mu dajemo da ljubi čizmu i longetu umesto grba Pločicu... 1 1
texas Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 4 minutes ago, JPM said: Pločicu... s imenom covketa
Recommended Posts