Stefi88 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jedva cekam sutra utakmicu, pa u Utorak opet Privilegija je gledati svoj tim ovako cesto, i ako je tempo surov Mislim da ce sutra opet biti zajebano protiv Spartaka,oni odmorini mi sinoc zavrsili mec. Steta su Yago i Plavsic povredjeni, mogli su dobiti neke minute sutra, ovako opet nosioci moraju da ful igraju a hapoel vec u Utorak. 1 1
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalinić ni prošlu sezonu nije odigrao valjano. Tad je uglavnom gubio lopte na lob pasovima. Sada ih gubi na različite načine. U poslednje vreme jedino vredno pomena je njegova utakmica protiv Olimpijakosa. Tada je dao onu ključnu trojku, sinoć slična takva pozicija u finišu i on dobija da šutira, a takve šuteve pogađa, oće ga. Očigledno da privatni problemi mnogo utiču na njegovu igru. Nervozan je i dekoncentrisan. 3 1
The_Big_S Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da li neko od upućenijih ima info da li će u duplom kolu igrati Moneke? Ja čisto sumnjam
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, The_Big_S said: Da li neko od upućenijih ima info da li će u duplom kolu igrati Moneke? Ja čisto sumnjam 80% šanse da hoće, a 100% da neće. 1 1
K.Dot Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Kalinić ni prošlu sezonu nije odigrao valjano. Tad je uglavnom gubio lopte na lob pasovima. Sada ih gubi na različite načine. U poslednje vreme jedino vredno pomena je njegova utakmica protiv Olimpijakosa. Tada je dao onu ključnu trojku, sinoć slična takva pozicija u finišu i on dobija da šutira, a takve šuteve pogađa, oće ga. Očigledno da privatni problemi mnogo utiču na njegovu igru. Nervozan je i dekoncentrisan. Neka batali sport, pecanje je mnogo bolji način za lečenje nervoze. Kaže lik gore jedva čeka utakmicu sutra, ja ne mogu očima da ih vidim, presečem se kad god mi neko iz kluba ispadne na feedu, ne znam koliko će još da me drži, ovaj derbi mi je teže pao nego onih 40 razlike. 6 1
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, NikadProtivKaline said: - preterana kofa govana na vuka i kalinu ovde - prvom nije bilo vece, ali junacki nas nosi od pocetka sezone. sinoc nije islo alina treneru je da prepozna neke stvari i reaguje. uvrede ka kalini ne bih ni da komentarisem. njega je stigao umor, inace je i dalje glue guy, plus domaci igrac kojii moze da podvikne u svlacionici a da ga zapravo slusaju. odzelej treba da igra vise od njega, ali to je opet na treneru Ja ne primećujem neke uvrede prema Kaliniću, on i dalje ima dosta kredita. On u kontinuitetu poslednjih mesec dana igra nervozno i neracionalno, ali ni to ne bi bio sinoć problem da nije tome dodao težak kukavičluk i nezainteresovanost. Za celo drugo poluvreme nije uputio ni jedan šut ka košu, ali je zato propustio bar dva otvorena šuta u završnici. U odbrani je bio ispod svakog nivoa, gde je najbolja ilustracija situacija na 1.20 pre kraja utakmice kada Džons lagano hvata loptu i zakucava pored njega za plus 2 Partizana. Ako ništa drugo bar faul je tu morao da napravi. 1
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 49 minutes ago, Čočo said: Jednostavno, Saša se uplašio pobede. Što neko reče više bio navijač sinoć nego trener. Samo da je izvukao pouke. Ali i igrači jer je nedopustivo da umisliš da si dobio utakmicu 8 minuta pre kraja. Sve u svemu, derbi ko derbi. Svašta vidiš, očekivano i neočekivano. Oni cele sezone gube na osnovu suludih serija, mi iskusno privodili utakmice kraju. Sinoć oni prave seriju a mi prvi put tako izgubili meč. Bolji smo i kvalitetniji rival. I to osakaćeni. Sinoć jeste pobedio manje kvalitetan rival, dobili nas jedino na iskustvo većine igrača u igranju derbija. Onako kako smo ih mi godinama dobijali i kad smo bili manje kvalitetni. Bitna je samo reakcija u narednim utakmicama. Reakcija i pobeda protiv Hapoela će anulirati ovaj poraz jer nije ni prvi ni poslednji derbi. Samo Kalina ima vise derbija nego svi igraci KKP zajedno. 5
Blade Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mogu da zamislim sta ce biti ako izgubimo od Hapoela, protiv Virusa nas nece biti ni 15000 u Areni. 1
Stefi88 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Neka batali sport, pecanje je mnogo bolji način za lečenje nervoze. Kaže lik gore jedva čeka utakmicu sutra, ja ne mogu očima da ih vidim, presečem se kad god mi neko iz kluba ispadne na feedu, ne znam koliko će još da me drži, ovaj derbi mi je teže pao nego onih 40 razlike. Razumem te, bice sve ok, svi drugacije dozivljavamo sport, ja jedva cekam sutra utakmicu naravno, isto tako sam je crkao i kada su u timu bili Filip Drca i Vujadin Subotic itd... Iskuliraj se, batali i forum malo, to isto utice kao da gledas i utakmicu, sve je povezano. Bice sve dobro samo da nam se vrate pobredjeni igraci.
Čočo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, TripleJ said: Samo Kalina ima vise derbija nego svi igraci KKP zajedno. To ništa ne znači kad si u kanalu. Još je i kontraproduktivno jer samo uđeš u nervozu i dobiješ ono što smo mi sinoć od njega dobili.
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Što se mene tiče spavao sam odlično. Mnogo teže mi padaju neke druge stvari u državi od poraza u jebenom derbiju. Nekada kad sam bio mlađi i kada sam se više unosio u sve ovo sam umeo da popizdim, sada više ne. 2
The_Big_S Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Blade said: Mogu da zamislim sta ce biti ako izgubimo od Hapoela, protiv Virusa nas nece biti ni 15000 u Areni. Neće sigurno… igra se na Svetog Nikolu. I da smo dobili sinoć bilo bi isto 1
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, mister-no said: Bukvalno da je pustio same igrače da nas ne on ne sapliće, dobili bismo. U kakvom kanalu je Partizan bio. A kažem opet Tomović bi ovo dobio 20+ razlike.. Ma da bre Sale je trenerska 0 a Toma Tomović bi sve utakmice do sad dobio sa 3 miliona razlike i to se sve može zaključiti na osnovu jedne utakmice koju je Toma vodio i to odmah posle smene trenera koji je izgubio svlačionicu. Bukvalno neverovatno šta se piše zbog jednog poraza. 5
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Gaga said: Naslovi na mozzartu,hahaha Banana drzava Sta si ocekivao od njihovog sponzora?
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 hour ago, No name said: Jutro posle , nakog pregledanje snimka umesto žutog kartona , direktan crveni karton saši obradovicu. Preinačena odluka. Krvaris protiv Reala,Olimpijskosa, da bi se on ovde zajebavao u 4/4 na +16. Izjava nisam znao šta da radim ??? A ko treba da zna? Koji kurac sediš onda i primas platu? Imaš zicer da uzmeš pobedu da napokon nešto uradimo u toj EL, I onda se čovek popisa po nama. Svaki naredni meč Obradović će biti pod budnim okom navijača jer će ovo sto je uradio sinoć biti taj kamicak koji žulja ljude.. Ajde da smo igrali sa njima da su u full sastavu da im je tu prvi trener, nego protiv obezglavljenog tima, koji se predao, I onda dodje Obradović i vuče gomilu sumnjivih i čudnih odluka u poslednjoj četvrtini. Ma kakvi kartoni i budno oko navijača, nek odmah da ostavku pa da na sledeću šok terapiju vežemo par pobeda itd itd. Jebote šta vi pišete, mislim da su navijači Džordanovih Bulsa lakše podnosili poraze od pojedinih ovde Edited 12 hours ago by Урош19 7
Diogen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Premotah i ja jutros tu famoznu Saletovu konferenciju, jer nisam mogao da verujem da nije čestitao protivniku, koliko god to uvek zvuči deplasirano i kliše. I zaista je dozvolio sebi da bude loš gubitnik, što pobedniku pobedu uvek ćini još dražom i sladjom. Težak fail Saleta, prvi i nadam se jedan od retkih po kojima ćemo ga zapamtiti u ovom drugom mandatu. Ne radi se to jbg. Ali gledajući njegov govor tela i kako sa teškom mukom suzdržava emocije dok govori, čovek shvati koliko je ovo bilo emotivno za njega, i koliko ga boli. A kad čovek razmišlja samo srcem a ne glavom i dešavaju se takve greške, previdi, propusti… Njega je juče jednostavno pojela želja za pobedom protiv iskonskog rivala, i izgoreo je u svojim emocijama vodeći utakmicu srcem a ne glavom. Mi smo juče bili u slobodnom padu dobrih 3 minuta, kad je još imalo vremena povući ručnu i zaustaviti sunovrat na vreme. Ja sam se svadjao sa tv-om i pitao glasno zašto Sale ne reaguje, zašto je zapaljenog Nworu skoro 10 minuta hladio na klupi i vratio prekasno, zašto nije Kalinu makar izveo da pokuša da ga razdrma, popriča sa njim, a ne da ovaj igra na bazi q svih pola sata uz očajan doprinos, zašto je Dedi dao onoliko vremena, zašto je Batleru remetio ritam nekim debilnim rukometašk izmenama, zašto Grahamu nije dao makar koji minut više, i pre svega i iznad svega, zašto je pobogu, očajnom Kodiju odlučio da do kraja veruje i ostavi ga za volanom da nas odveze pravo u provaliju. Mnogo je to brainfartova za jednu utakmicu, ali svi oni imaju isti uzrok. Nadam se samo da je Sale sinoć makar naučio nešto. Svim navijačima sa obe strane je derbi nešto drugo, utakmica iznad svih drugih, koja izlazi iz konteksta takmičenja, vremena, okolnosti. I svi to doživljavamo i previše emotivno, jer smo svim srcem uz voljeni klub. Sale mora da se izdigne iznad toga, jer on je prvo trener pa onda navijač, i tako treba i mora da se ponaša - i na utakmici, i na konferenciji za novinare. Utakmicu vodiš hladnom glavom, a ne uzavrelim srcem. Njemu sinoć 3-4 puta stižu intervencije sa klupe od pomoćnika (makar je kamera toliko puta to uhvatila) da pozove neku akciju ili zatraži challenge jer je on lično toliko bio emotivno opsednut navijanjem da je previdjao stvari koje su se dešavale na terenu. Čovek je metaforički rečeno sinoć jednostavno izgoreo i to je bio naš kraj. Komšije da nisu bile očajne 3 četvrtine odavno bi prelomili, jer smo im se nudili od prvog minuta pa do +15. Na kraj su samo uzeli ono što smo im mi dali, i nismo ni pokušali da ih zaustavimo u tome. Trenerov poraz 1/1, i na terenu, i van njega. CMM očigledno ima isti/sličan problem sa komšijama obzirom na svoju istoriju, i nije prvi put da protiv njih igra kao vezanih ruku. Sledeći put ne sme biti starter, sad bar ima ko da preuzme palicu na terenu. Butler nije doveden za 3,8 mil $ da bude zamena Kodiju koji, ruku na srce, da je ikada trebao da postane onaj vuk vodja čopora kakvim se predstavlja - imao je već prilike i trebao je to odavno da postane. Ima tranziciju koja mu he forte zbog fizijalija, solidnu odbranu, i to je to uglavnom. A i pisao sam već par puta, često ga pojede momentum, nije on taj karakter i očigledno ni sam ne veruje u tome jer se prečesto sakrije i fušari umesto da ide u meso, pod koš, koristi ono telo kad već nema lucidnost makar jednog Teodosića. Sve dok on drži ključeve tima, plašim se plafon će nam biti limitiran. Graham se već mora porofilisati i dobiti svoje minute inače će mu se ubiti motivacija i samopouzdanje. Radi se o procentualno gledano najboljem šuteru kojeg imamo, čoveku koji može da saspe svakome masu poena za keatko vreme, ali on se mora uvesti u zonu komfora da to radi. Sa ovakvom minutażom, na uštrb Dede, Ogija, i indisponiranog Kodija, od njega ćemo dobiti jedno veliko ništa. Da je sinoć umesto neumornog Dede dobio koji minut više siguran sam da bi se ishod bio drugačiji. Sve su to teme Saletu za razmišljanje jutros, i nadam se da će naučiti mnogo toga iz ovog poraza. A ponajviše se nadam, da će se ubuduće i na i van terena ponašati kao gospodin kakvim se predstavlja. Nazad na trening… 8
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja ne mogu da opljunem ni po Kalini ni po Kodiju Jasno je da nisu bili svoji sinoc, posebno Kodi Preteruju ljudi bas mnogo. Kodi je kriv sto je Batler 8 min 4/4 presedeo. Govore ljudi o sujeti a ona petorka sa Kodijem, Nvorom i Batlerom je bila nesto najbolje. Bukvalno ih je pustio da igraju svoje. Hladjenje Nvore a zatim i Batlera je iskljucivo Sasina krivica 10 1
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Урош19 said: Ma da bre Sale je trenerska 0 a Toma Tomović bi sve utakmice do sad dobio sa 3 miliona razlike i to se sve može zaključiti na osnovu jedne utakmice koju je Toma vodio i to odmah posle smene trenera koji je izgubio svlačionicu. Bukvalno neverovatno šta se piše zbog jednog poraza. Evo ja ne smatram da treba da podnese ostavku ili bude smenjen, ali za ovo sinoć bukvalno zaslužuje svaku kritiku. Ne postoji opravdanje za onakvo vođenje utakmice u četvrtoj četvrtini. 3
Gaga Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Sta si ocekivao od njihovog sponzora? Znam na sta mislim,samo da se zaboravi svinjarija odlaska i svega ostalog,tužna zemlja i narod
berti Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, Gaga said: Naslovi na mozzartu,hahaha Banana drzava O tome pričam. Govna iz te kladionice jedva docekala da seru. Sramotan tekst o Kodiju. Zavrljačio sam Vreme kada sam video naslovnu stranu, Nedeljnik isto. Opozicionarstvo u pičku materinu.Još sada i mi da plujemo po našim igračima, treneru... 2
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 2 minutes ago, TB Told said: Evo ja ne smatram da treba da podnese ostavku ili bude smenjen, ali za ovo sinoć bukvalno zaslužuje svaku kritiku. Ne postoji opravdanje za onakvo vođenje utakmice u četvrtoj četvrtini. Jedno je kritika i nemam ništa protiv toga ali drugo su upisi u kojima se tera trener, piše da je neznalica itd itd jer je izgubio jednu utakmicu. Može se Sale iskritikovati i bez da se tera. Edited 12 hours ago by Урош19 5
Bejn Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Diogen said: Težak fail Saleta, prvi i nadam se jedan od retkih po kojima ćemo ga zapamtiti u ovom drugom mandatu. Ne radi se to jbg. Ali gledajući njegov govor tela i kako sa teškom mukom suzdržava emocije dok govori, čovek shvati koliko je ovo bilo emotivno za njega, i koliko ga boli. A kad čovek razmišlja samo srcem a ne glavom i dešavaju se takve greške, previdi, propusti… Njega je juče jednostavno pojela želja za pobedom protiv iskonskog rivala, i izgoreo je u svojim emocijama vodeći utakmicu srcem a ne glavom. Da je srcem vodio utakmicu igrali bi da ih zgazimo. Ovako je, pičkarski i pilićarski igrao sa tri zadnja vezna i izgubio.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Evo ja ne smatram da treba da podnese ostavku ili bude smenjen, ali za ovo sinoć bukvalno zaslužuje svaku kritiku. Ne postoji opravdanje za onakvo vođenje utakmice u četvrtoj četvrtini. A ljudi ovde kritikuju Saleta?Ja se slazem da treba kritika. Jedno je to a drugo su upisi gde se bukvalno tera iz kluba.
mister-no Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Ma da bre Sale je trenerska 0 a Toma Tomović bi sve utakmice do sad dobio sa 3 miliona razlike i to se sve može zaključiti na osnovu jedne utakmice koju je Toma vodio i to odmah posle smene trenera koji je izgubio svlačionicu. Bukvalno neverovatno šta se piše zbog jednog poraza. Potrebno je bilo samo da nas ne sapliće sopstveni trener. Nije bitno ime. Evo Ocokoljić da je bio kod nas ista stvar. Znaš kako, protiv Valensije, Barse ono imaš neku sumnju zašto ovo sad, zašto ne ovo.. Ali ono kao zna Sale, zna šta radi, zbog čega itd. Ako je do sad bilo sve deo slučaja, okolnosti, povreda, kvaliteta protivnika(mada Spartak, Cedevita..) Posle ovoga večeras, jasno je da ne zna/nema kontrolu.. Kao što je to meni jasno, jasno je i igračima. I rekao sam već iako je bila jako bitna utakmica, gde pobeda vredi više nego obično... Još bitnije je kada dođe stani pani ta sumnja, taj nedostatak pameti, glave, očigledno i znanja.. 1 1
Recommended Posts