Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Sinnerman said:

Bravo Saša za izjavu! Kako bih te pljunuo po sred te ćele arogantne. 

Šta je rekao lakrdijaš?

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Issey said:

Stavio bih bukvalno nekog klinca da igra umesto njega. Jeste naša legenda, ali ne možeš pogledom da pratiš igrača da ti uzima loptu ispod koša i kuca, i to na egalu... 

Možeš, ako si Kalinić. Izgleda da nije popularno da se kažu stvari kako jeste. A to je da je Kalina zreo za tribinu. Prošle sezone dobar deo sezone protiv nas igrao, kao i Kodi. Ove sezone takođe. Jeste on "kapiten", jeste on ratnik. Ali on svoje probleme prenosi na teren i to izgleda užasno.

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ma dajte ljudi jeste da je derbi ali po vama moze da veze i 1000 pobeda ali ako prospe derbi odmah otkaz.

Da za kritiku je al brate....

Stojim pri svome, nisam napisao u afektu. Obradovic je ovim veceras prosuo sve dobro sto je do sada od povratka uradio. Za dalje cemo videti.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Graham je najbolji igrč koji je ikad došao kod nas, to je lider, bolji od Majka Džejmsa, to je vrhunski šuter, .....to qratz-palac i ostali nebulozni hvalospijevi kojih sam načitao na ovom forumu. Nikad ne kritikujem naše igrače ali sada posle silne mitomanije o Grahamu, morao sam ovo da napišem. Džavonte Smart je za njega doktor. Eto od mene toliko.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Čovek je 30 minuta držao u igri igrača koji je svaki minut od tih 30 igrao loše.

jezive odluke

Edited by Bad
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted

Steta za poraz, imali smo ih realno, bas smo igrali vrhunski 3 cetvrtine jbg...

Uvek je tesko kada se izgubi od Partizana, pogotovu kada inamo dobijemo mec...

Sta je tu je, idemo dalje.

Posted

Da je Žoc njima ostao na klupi, sigurno bi mi pobijedili. Partizan je mnogo bolji tim nego što je izgledao dok ovaj nije otišao.

A naš Obradović je stvarno neshvatljivo rotirao na kraju. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, Kooineeperk said:

Na derbijima nije toliko bitan kvalitet koliko koncentracija - ko bude usao sa vecim fokusom, manjom nervozom, dobija ovo. 

Nemam sta vise da kazem. 

• Like 3
Posted (edited)
5 minutes ago, fradler said:

Šta je rekao lakrdijaš?

Evo ponovio je i na zvaničnoj KZN. Partizan je pobedio, mi smo izgubili. Sudije su krive, a on nije znao prvi put u životu šta da uradi da bismo pobedili. Priznao je da se pogubio. 

Edited by Sinnerman
  • Like 2
Posted
1 minute ago, liv7 said:

U ovakvom sastavu smo slabiji od Partizana.Oni su odigrali vrlo slabo 3 cetvrtine,mi poslednju katastrofalno..u pravu si da je trebalo iskoristi losu igra partizana do poslednje cetvrtine i da je Obradovic lose vodio utakmicu.

To nije poenta. U 3/4 je bilo +16. U 4/4 se ekipa nije pojavila. Tj jeste, ali je odigra za Partizan. Ne znam kakav dogovor imaju Saša, CMM i Kalina, ali ovake vratolomije gde nekome nije dan, pa ga uz to nagradiš sa velikom minutažom i da ti on rešava napad je skandal. Ovih 7 vezanih kod kuće da se šutamo u dupe. 4/4 preslikana kao Sferina 3/4, gde vodimo pa nas stignu i na kraju u 4/4 kao mi nešto pokušavamo, a izgubimo -2, -3

• Like 6
Posted
Just now, Sinnerman said:

Evo ponovio je i na zvaničnoj KZM. Partizan je pobedio, mi smo izgubili. Sudije su krive, a on nije znao prvi put u životu šta da uradi da bismo pobedili. Priznao je da se pogubio. 

Nadmudrio ga ocokuljic? Frapiran sam

• Like 1
Posted

Ovo je užas, poraz koji može da definiše sezonu... Gde nestade ona pametna, fajterska i rudarska Zvezda?!?

Kakva grozota od meča, KKP je razbijena banda niskog IQ-a koja se rastura u prvom poluvremenu sa 20 razlike...

nemam reči, od početka meča, pa i na +16 delujemo kao da se ekipa juče videla prvi put. Ovo je za izučavanje koliko smo vašarski i nepripremljeni, očajno vodjeni.

Obradoviću, na šta ti liči tim? Novogodišnji vašar, Sajam, vozikanje Balerina fazon?

Imao si 15 dana da spremiš Barsu i ove mrtvake. Ovo nije NBA, ovo nije playoff gde se zategne odbrana, atletske zveri i fizika, a u napadu go talenat, i individualni skillsetovi, to može bilo ko sa foruma da vodi tako.  juniroski treneri zatvaraju tim koji se predaje na - 16..

U vezi povreda, posle FK juče Arnauta i Duartea koji sa štaka volšebno izleću na teren, ja počinjem da sumnjam u svaku povredu igrača SD CZ za koju ne postoji rendgenski snimak. Mekano, lagano, nagojeno, fino se plaća, malo se pauzira, bira se meč po volji.. jel ovo ta priča?!? 

I, da, meni je i Partizanova hala Mordor Mordora bila i ostala.. ima tu i do primitivizma, lasera u oči igrača i trenera, polugolih neandertalaca, ima tu svega, jednostavno mi je odvratna...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Šta je rekao lakrdijaš?

Bili smo bolji, ali smo izgubili. To je to

Ok. Drugačije ćemo malo da te ispratimo zbog ovoga večeras.. Ovako nesto uraditi na +16 može totalna neznalica ili saboter. A nije da si neznalica baš tolika.

Ovakve izmene, držanje na klupi najboljih pojedinaca kad se lomi , a uporedo sa tim držanje na terenu štetočina CMM I KALINICA može samo saboter.

• Like 3