berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa jedne strane jedva cekam utakmicu, sa druge strane znam da ce i ovo malo preostalih zivaca da se dobrano pokidaju. Mozda je najbolji stari oprobani recept, live score i ako se pobedi, gleda se snimak. Ako izgubimo... onda u kurac sve. 6 1
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, rodriguez said: e imam i ja da prijavim jak džinks, sad sam posle doručka u buregdžinici bre kod kalenića (preporuka) u kursulinoj sreo nešu ilića pa ga pitam brate nebojša jel dobijamo, on lakonski odgovara - trebalo bi, valjda dobijamo Jbt verovao ili ne, sreo sam ga pre nekih 20 godina isto u pekari u kursulinoj, na uglu s njegosevom (srusena pre neku godinu, odma’ do onog raspad lokala sto ga je drzao lokalni Mostarac, Todo Prljeta), isto je jeo burek i isto sam ga pitao, samo sto je bila noc. Jedino se ne secam sta mi je odgovorio, al’ smo ga zato izvacarali za 5-6 karata. Brat 1
JoaoFelix2023 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, rodriguez said: e imam i ja da prijavim jak džinks, sad sam posle doručka u buregdžinici bre kod kalenića (preporuka) u kursulinoj sreo nešu ilića pa ga pitam brate nebojša jel dobijamo, on lakonski odgovara - trebalo bi, valjda dobijamo imao sam situaciju s njim pre nekih 10+ godina sa derbijem kada nas je na našem terenu brejknuo debeli dule za faktičku prednost u plej ofu oni su trebali da dobiju sledecu kod kuce da bi to potvrdili sedimo u piceriji piazza, sto u uglu neša sa ekipom napišem pitanje na salveti - brate nešo jel da već kukamo ili ćemo se izvući - i pošaljem po kelneru neša napiše odgovor tipa brate ne brini SIGURNO dobijamo i dobili smo, to je ona istorijska tekma u kojoj ih je natrpao mwill tako da hvala ti nešo i nemoj da si ispalio, sad morate - zbog dzinksa zvuči možda nevjerovatno, ali imao sam sličnu situaciju s njim. pošto sam iz CG, bio sam na utakmici protiv SC Derbija u decembru 2022. (u onoj Duškovoj seriji pobjeda, tri dana pred prvi EL derbi). sretnem Nešu ispred Morače posle meča, dok su se igrači slikali s djecom koja su tu bila, i ja mu onako dobacim: 'Nešo, dobijamo li stoku?' a on se nasmije i kaže: 'ma naravno.' tako da, izgleda da ima nešto u tome 😀
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, berti said: Sa jedne strane jedva cekam utakmicu, sa druge strane znam da ce i ovo malo preostalih zivaca da se dobrano pokidaju. Mozda je najbolji stari oprobani recept, live score i ako se pobedi, gleda se snimak. Ako izgubimo... onda u kurac sve. Dobra strana je što je fudbal večeras, pa ćeš teško biti razočaran sutra.
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jednostavnije je da se prijave ljudi iz Beograda koji nikad nisu sreli Nešu Ilića😜 1 1 9
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Залиха победа је супер ствар из перспективе имања луксуза да се повређени не пожурују са повратком док нису на 120% могућности, али и та залиха је релативан појам ако се узме у обзир анализа наших циљева... Ако хоћемо само у топ10, 9-5 је врх. Ако хоћемо у топ6, 9-5 је лепо. Ако хоћемо предност домаћег терена у плејофу, а атмосфера је таква да је то сада већ и јавно највећа жеља и стручног штаба и играча и навијача — 9-5 је врло нормалан "ништа посебан" скор. С тим у вези, волео бих знати у ком тренутку наш луксуз чекања не у потпуности спремних играча престаје да буде на снази и када долази време да морамо и ровите да вратимо у састав како не бисмо изгубили неку must-win утакмицу. Да не дођемо са 9-4 до 9-7 па да буде "беж'те ноге, усраће вас гузица" и онда да по сваку цену враћамо одсутне да се осигурамо против Виртуса који ће, у потрази за капиталним брејком и иако очајан на страни, једва дочекати да му се неки погубљени домаћин појави са друге стране терена. 7 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mislim da smo malo nerealni sa ciljevima,ja licno prezadovoljan ako izguramo u prvih 6 i izbegnemo play in,a ako bas i budemo u play in ,samo da se dodje po taj TOP 8 pa,posle kako bude.Nije kao da se samo mi pitamo,ima tu brda ekipa koja se pitaju pre nas pre svega grci i hapoel,nikako ne treba zaboraviti Real,pa fener ,uvek smrdljiva barselona ,koja se uvek nekako nagura u taj top8.Bice vrlo zajebano do kraja. Umalo da zaboravim Monaco. Edited 1 hour ago by Žilee 1
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, MarioKempes said: Jednostavnije je da se prijave ljudi iz Beograda koji nikad nisu sreli Nešu Ilića😜 I oni koji se nisu vaćarili s njim za 5 karata. 2 2
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: I oni koji se nisu vaćarili s njim za 5 karata. Ufuf, zar nije ova homofobicna dvomisao kaznjiva na ovim stranama? 😎
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Žilee said: Mislim da smo malo nerealni sa ciljevima,ja licno prezadovoljan ako izguramo u prvih 6 i izbegnemo play in,a ako bas i budemo u play in ,samo da se dodje po taj TOP 8 pa,posle kako bude.Nije kao da se samo mi pitamo,ima tu brda ekipa koja se pitaju pre nas pre svega grci i hapoel,nikako ne treba zaboraviti Real,pa fener ,uvek smrdljiva barselona ,koja se uvek nekako nagura u taj top8.Bice vrlo zajebano do kraja. Umalo da zaboravim Monaco. Baš to
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, texas said: Ufuf, zar nije ova homofobicna dvomisao kaznjiva na ovim stranama? 😎 Vaćarenje Neše za karte je ok. Vaćarenje redara u Areni da te pusti bez karte nije ok. To su pravila foruma. xD 1 5
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Partizan je vrlo kvalitetan tim koji se pre početka sezone na kladionicama kotirao bolje od nas. Imaju dovoljno džebane da se napucavaju sa svima. Sa druge strane, odbrana im je baš bušna i tu nema nekog velikog pomaka. Moramo izaći na ovu utakmicu kao da je game 7 finala NBA lige, iz mnogo razloga. 14
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Možda off topic ali mi se sere od ovih kuloarskih priča koje dolaze sa svih strana kako nam je naređeno da moramo da pustimo partizan zbog mira u njihovoj kući, spašavanja redova Ostoje od linčovanja na Terazijama u slučaju poraza, rasipanja glasačkog tela i ostalih gluposti... Ako neko u klubu stvarno pristane na ovako nešto, treba nas sve pobiti. Ne njih, već nas!! 1
JPM Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 18 minutes ago, Chaos Is Me said: odbrana im je baš bušna Kaže se da je odbrana stvar volje. Što će reći da je možda ipak tačna priča da se nisu našli sa bivšim trenerom, a što opet može da znači da ako se sa sledećim nađu, biće jebeno opasni za bukvalno svaki tim. Kvalitet imaju.
Čočo Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago U celoj ovoj situaciji i projekciji šta će i kako biti, zaboravljamo i uopšte ne spominjemo prednost koju ćemo imati u vidu trenera. Realno, ogromna i možda će biti presudna stvar na našoj strani. Saša, prvo zna Ocokoljića i njegov stil, drugo iskusniji je od njega. Ako uzmemo u obzir i druge okolnosti, samo da imamo neki razuman procenat šuta i ne bi trebali da imamo problema.
zemljoradnik Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Kad je presica da čujemo ko ide sutra u boj ?
Todo Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 1 hour ago, berti said: Sa jedne strane jedva cekam utakmicu, sa druge strane znam da ce i ovo malo preostalih zivaca da se dobrano pokidaju. Mozda je najbolji stari oprobani recept, live score i ako se pobedi, gleda se snimak. Ako izgubimo... onda u kurac sve. Stari dobri livescore/flascore. Čak je u dosta slučajeva bio batli. Naravno jako važna soba gde se prati,poza,odevna kombinacija, a pri većoj seriji protivnika, podrazumeva se nagla promena prostorije, stolice ili kreveta. Dobro se nije žena i razvela od mene,nije lako gledati to sa strane i ponavljati u sebi, u redu je sa njim sve,nema razloga za paniku. 1
Igor_ Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Vece su sanse trenutno da Moneke igra sutra. Kazu da sve ide u tom pravcu. 5 3 2 1
Dzo23 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 19 minutes ago, The_Big_S said: Možda off topic ali mi se sere od ovih kuloarskih priča koje dolaze sa svih strana kako nam je naređeno da moramo da pustimo partizan zbog mira u njihovoj kući, spašavanja redova Ostoje od linčovanja na Terazijama u slučaju poraza, rasipanja glasačkog tela i ostalih gluposti... Ako neko u klubu stvarno pristane na ovako nešto, treba nas sve pobiti. Ne njih, već nas!! Kako misliš zabraniti ljudima da se bave teorijama zavjere? To je omiljena disciplina međ vaskolikom Srbadijom. Neki i dalje misle da smo ih pustili prošlosezonski el derbi, šta dalje da pričamo? Prosječan Srbin nije Nikola Tesla već Era Ojdanić.
berti Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 32 minutes ago, The_Big_S said: Možda off topic ali mi se sere od ovih kuloarskih priča koje dolaze sa svih strana kako nam je naređeno da moramo da pustimo partizan zbog mira u njihovoj kući, spašavanja redova Ostoje od linčovanja na Terazijama u slučaju poraza, rasipanja glasačkog tela i ostalih gluposti... Ako neko u klubu stvarno pristane na ovako nešto, treba nas sve pobiti. Ne njih, već nas!! Ma to su sve gluposti. Vazda nešto, da li su kladionice, da li je politika, ovo ili ono...
Mile1 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 28 minutes ago, The_Big_S said: Možda off topic ali mi se sere od ovih kuloarskih priča koje dolaze sa svih strana kako nam je naređeno da moramo da pustimo partizan zbog mira u njihovoj kući, spašavanja redova Ostoje od linčovanja na Terazijama u slučaju poraza, rasipanja glasačkog tela i ostalih gluposti... Ako neko u klubu stvarno pristane na ovako nešto, treba nas sve pobiti. Ne njih, već nas!! Bukvalno niko nije spomenuo to ovde, pa ne vidim poentu da se takve price prenose ovde 2
Igor_ Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 2 minutes ago, Igor_ said: Vece su sanse trenutno da Moneke igra sutra. Kazu da sve ide u tom pravcu. Da ne bude zabune nije ovo 100%, cudno je jako sto menjaju pricu iz dana u dan, prekjuce je bilo igra , juce su rekli da nece da rizikuju, a danas kako je blizi tome da igra.. Verovatno medicinski tim prati kako napreduje. Verovatno ce se znati do veceras sta i kako definitivno
Disfruto Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 1 minute ago, Igor_ said: Da ne bude zabune nije ovo 100%, cudno je jako sto menjaju pricu iz dana u dan, prekjuce je bilo igra , juce su rekli da nece da rizikuju, a danas kako je blizi tome da igra.. Verovatno medicinski tim prati kako napreduje. Verovatno ce se znati do veceras sta i kako definitivno Kako je odigrao protiv valensije rovit bolje da preskoci pa nek se vrati kroz abu za vikend
Taki Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Bilo bi dobro kada bi Dobric igrao, mislim da nam je za ovu utakmicu vazniji od Grejma,kog niko i ne spominje :)
Recommended Posts