Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Optimizam i nerealna očekivanja rastu kvadratom eksponencijalne brzine. Uopšte ne mora da znači da će večeras biti laka utakmica. Nadam se bilo kakvoj pobeedi. 1
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nekad sam bio nerealan, imao sam 2 velike zelje, od toga jedna dosta nerealna. Zleleo sam da Zvezda osvoji evroligu i vodim sex sa Dzesikom Albom. Apetiti su opali, tako da bih se zadovoljio Dzesikom i sa f4. 8
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, Stefi88 said: Dal ce pomerati termin zbog slave? Sigurno. Pa, valjda Duško ili slavi ili ide kod nekoga na slavu, kao svi normalni pravoslavci. Neće valjda da radi na Svetog Nikolu? 1
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras ipak preko rezultata se gleda, jer supruga od dva termina za Rundeka izabere petak, slučajnost?- ne bi' rekao 🙂 Mora i ta Barselona pasti, dosta, čak i previše ih je sreća protiv nas služila. 🔴⚪ 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rezultati su mi baš stresni za pratit. Zadnja minuta, 1 razlike.. stoji rezultat 5 minuta u fazonu jbt sta rade?? 1
mindgame Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago da li sam ja nešto propustio ne znam, ali Ebuka Izundu se trenutno zagreva, šutira na koš kao i ostali 😳 2
suptil Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Zvezdin Toma: Prvi intervju posle pobede nad Fenerom – sanjamo F4 | Miljanov korner
Wingwalker Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 11 minutes ago, mindgame said: da li sam ja nešto propustio ne znam, ali Ebuka Izundu se trenutno zagreva, šutira na koš kao i ostali 😳 Zato Vladi izlapelom ne treba zagrevanje...šuri ko bacačem plamena. Dal realno da mu je mrtva arena dala doživotni ugovor. Ako još jednom nagrdi Kevina oboriće rekord karijere večeras. ali Žalgiris mu je bio tim za F8 ali sinoć su izgubili tako da to više nisu...🙉 Edited 43 minutes ago by Wingwalker
Sector Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Da može da primi Arena bilo bi 50 000 večeras. Šteta što gubimo. 1 1
bodo Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 9 minutes ago, Nini3112 said: Igra Izundu. Stvarno? 1
NMX Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Spremam klopu i TV upaljen, Arena. cuje se: dobro znamo kakav znacaj imaju ova dva boda veceras uzimam noz sa daske i okrecem ka sebi 2
Gudura Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 7 minutes ago, bodo said: Stvarno? Definitivno, u 12 je. 1
bodo Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Nini3112 said: Imam mnogo cudan osecaj veceras. Ja imam feeling da ne možemo izgubiti ali moram priznati da su me jako razmazili pa moguće da to tako doživljavam. Edited 22 minutes ago by bodo 1
Урош19 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 minute ago, NMX said: Spremam klopu i TV upaljen, Arena. cuje se: dobro znamo kakav znacaj imaju ova dva boda veceras uzimam noz sa daske i okrecem ka sebi Ja kupio pršutu i torotan ali se bojim da mi ne presedne sve zbog utakmice pa ću ipak sačuvati za posle pobede.
JPM Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Imam mnogo cudan osecaj veceras. Ne moze i tebi Dzesika Alba. 2
rodriguez Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Pola sata pre početka Arena krcata a ulazi zakrčeni. Izundu na parketu i u 12 na semaforu. 1
Recommended Posts