DejanT Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Drugari, ne znam kako da vam kazem, ali vreme je da se navikavate da je ova Zvezda drugacija od svih iz prethodnih godina. Sasa je od prvog dana igracima plasirao pricu o F4 kao realnom cilju, vecini njih to ocigledno prija i prihvataju, tako da je vreme da i mi navijaci to prihvatimo. Igramo super, igraci pucaju od samopouzdanja, kompletiramo se polako, odmorili smo se nedelju dana, igramo kuci pred rasprodatom halom u atmosferi u kojoj igraci ocigledno uzivaju i ja ne sumnjam da ce momci od prvog minuta da kidisu kao besni. Zato manite te price o opreznosti, Barsinom iskustvu, tradiciji...nece znati sta ih je snaslo veceras. Ja ne mogu da docekam jos ovih par sati do poladka u Arenu, a u (ubedljivu) pobedu ne sumnjam. Napred Zvezda!!! 1
Cavani Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) Pominjale su se ovde slicice za EL za ovu godinu. Da li neko zna sajt ili gde moze da se kupi album, klinac me smara? A i ja se necu buniti da popunjavam. Nasao sam samo za proslu god, da li ima za 2025/26. Edited 36 minutes ago by Cavani
suptil Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Cavani said: Pominjale su se ovde slicice za EL za ovu godinu. Da li neko zna sajt ili gde moze da se kupi album, klinac me smara? A i ja se necu buniti da popunjavam. Nasao sam samo za proslu god, da li ima za 2025/26. Tvrdokoricen album je 1800 u pretplati na sajtu od danas valjda. Polydor.rs https://www.polydor.rs/kolekcije/sport/aktuelno-kosarka/euroleague-2025-26/euroleague-2025-26-tvrdo-koricenje Od 16. decembra krece isporuka na adrese ako se kupi online. Edited 31 minutes ago by suptil 1 1
Čočo Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) Kao što sam juče rekao, imam bojazan večeras samo od narandzaste trojice na terenu. Mi igramo jaku i agresivnu odbranu ako odluče a velike su šanse da hoće, napuniće nas faulovima do poluvremena. Onda će u drugim poluvremenu da budu kao nešto malo na našoj strani a zatim će zadnjih 3,4 minuta da igraju za njih da će još ostati samo loptu kroz obruč da ubacuju umesto igrača Barselone. Mi nekako moramo da tokom cele utakmice imamo bar 10ak poena razlike u našu korist ako hoćemo večeras da imamo šansu za pobedu. Edited 18 minutes ago by Čočo
Todo Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 10 minutes ago, Čočo said: Kao što sam juče rekao, imam bojazan večeras samo od narandzaste trojice na terenu. Mi igramo jaku i agresivnu odbranu ako odluče a velike su šanse da hoće, napuniće nas faulovima do poluvremena. Onda će u drugim poluvremenu da budu kao nešto malo na našoj strani a zatim će zadnjih 3,4 minuta da igraju za njih da će još ostati samo loptu kroz obruč da ubacuju umesto igrača Barselone. Mi nekako moramo da tokom cele utakmice imamo bar 10ak poena razlike u našu korist ako hoćemo večeras da imamo šansu za pobedu. Ko sudi?
aleksa7 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 6 minutes ago, Čočo said: Kao što sam juče rekao, imam bojazan večeras samo od narandzaste trojice na terenu. Емин Могулкоч је развалио својим наступом у нашој утакмици против Монака. Не знам да ли је нормално давати такве коментаре за перформансе судија, али дуго нисам био тако импресиониран двочасовном судијском клиником неког делиоца (не)правде као њега тада. Надам се да ћемо присуствовати сличном и вечерас јер је јасно да, када је критеријум макар уједначен, наше шансе да победимо расту драстично. Ђованети је јео говна против Жалгириса и доносио одлуке које нису биле његове за доношење, ваљда желећи да се наметне поред два већа имена, тако да... има жути картон.
suptil Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Pobedom veceras mi smo de facto odbranili domaci teren u jesenjem delu prvenstva. Dobili smo najjace proticnike kuci. Finalni napor veceras na maksimalnom broju obrtaja. Bice sve ok.
Todo Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Neverovatno je da vizuelno me Barsa baš nije impresionirala do sad, jako loše su izgledali, promena trenera zbog loših rez. Sa druge strane tim u najboljoj formi, nestvarna energija, niz pobeda, i onda pogledaš tabelu ljudi 1 pobedu manje od nas!!! I tako Barsa već 3-4 sezone,isti utisak ali oni u top 8 stalno.
Recommended Posts