Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, pilif88 said: U ovom podcastu Cima rece da ce biti spreman za Derbi... Ma dobro to, ali trebace nam i za ozbiljne rivale koji tek predstoje. (Vracam ga u korice). 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ju ju ju još malo i oslobađa se prostor za prvo mesto. Izdrži Asvel. 🔥 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno 1
Čočo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 5 minutes ago, NMX said: Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno Radićemo ono što dobro radimo ove sezone. Udvajanja i iskakanja na njemu. Da ga oteramo do polovine terena. 2
Čvarkov Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 7 minutes ago, NMX said: Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera? Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno Da ga teramo u desno? 2
Урош19 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Daće Panter svoje kao i svake sezone sem one sa Holinsom. Bitno je Veselog, Tomu i Klajburna da zatvorimo jer nas jedan igrač sam ne može dobiti.
Blade Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Steta sto je Asvel izgubio, uplasili su se pobede, takav utisak sam imamo. ali dobro, bar ih nisu razbili. Makabi dobio Zalgiris, to nam odgovara. Efes je imao sansu da dobije Real, ali nije. Ako sutra dobijemo 23 razlike ili vise, mozemo da zavrsimo na prvom mestu posle ovog kola. Ali neka bude i pobeda za 1 poen razlike, za mene ce da bude dovoljno da budem prezadovoljan.
NMX Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Nek se Marakani Areni (dobro, Pioniru) vrate slavni dani
Recommended Posts