Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, pilif88 said:

U ovom podcastu Cima rece da ce biti spreman za Derbi...

Ma dobro to, ali trebace nam i za ozbiljne rivale koji tek predstoje.

(Vracam ga u korice).

• Pumpaj! 1
Posted

Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera?

Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno

• Like 1
Posted
5 minutes ago, NMX said:

Gledajuci sad Grobare i Bajern i Washovu partiju, kako cemo mi sutra da branimo Pantera?

Zalepiti Kodija ili Nworu? Ja se nadam da se onaj eksperiment sa Dobricem nece ponoviti. A Panteru se dize patka na nas redovno

Radićemo ono što dobro radimo ove sezone. Udvajanja i iskakanja na njemu. Da ga oteramo do polovine terena. 

• Like 2
Posted
7 minutes ago, NMX said:

Da ga teramo u desno?

• Ha-ha 2
Posted

Steta sto je Asvel izgubio, uplasili su se pobede, takav utisak sam imamo. ali dobro, bar ih nisu razbili.

Makabi dobio Zalgiris, to nam odgovara. Efes je imao sansu da dobije Real, ali nije. 

Ako sutra dobijemo 23 razlike ili vise, mozemo da zavrsimo na prvom mestu posle ovog kola. Ali neka bude i pobeda za 1 poen razlike, za mene ce da bude dovoljno da budem prezadovoljan.