Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Izvinite ako je vec bilo. Ni tri puta. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne trosi misli, razbicemo ih 🙂 Taj ložački diskurs današnjeg doba mi je u najmanju ruku tragikomičan. Taj narativ egzaltiranosti i depresije koji se forsira iz nedelje u nedelju. Mislim, dovoljno je pogledati novinske naslove. Kakvi megasinusoidalni brainfartovi od tekstova, klipova i čega ne... Valjda postoji i neka zlatna sredina. 3
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Taj ložački diskurs današnjeg doba mi je u najmanju ruku tragikomičan. Taj narativ egzaltiranosti i depresije koji se forsira iz nedelje u nedelju. Mislim, dovoljno je pogledati novinske naslove. Kakvi megasinusoidalni brainfartovi od tekstova, klipova i čega ne... Valjda postoji i neka zlatna sredina. Slazem se. Ipak je video dobro odradjen i zanimljiv. 1
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Sector said: Šta mislite ko će nas prizemljiti, Barsa ili KKP? Хапоел 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Šta mislite ko će nas prizemljiti, Barsa ili KKP? Ne 6 4
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 200e povratni let Bg-Atina-Bg od 21. do 25. maja. Samo kažem. 1 1 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Šta mislite ko će nas prizemljiti, Barsa ili KKP? Ne mislim da bi porazi od obe ekipe bilo prizemljenje, niti mislim da bi pobede bile čudo. Protiv Barse smo po meni na 60-40 favoriti, protiv Partizana 40-60. Svako može svakog da dobije. Nikakvo čudo. Ali upravo o tome sam malopre pisao. Ovaj što pravi UNSTOPPABLE klipove će zarad klikova verovatno biti među prvima koji će praviti PRIZEMLJENJE klipove. 6
Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: 200e povratni let Bg-Atina-Bg od 21. do 25. maja. Samo kažem. Bez zezanja, gledao sam letove i hotele/apartmane. Sve super, ali Daca onda pitala koliko kostaju karte za utakmice...... 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Sector said: Šta mislite ko će nas prizemljiti, Barsa ili KKP? KKP gde su sad svi u fazonu da stvaraju negativnu energiju?
Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Ne mislim da bi porazi od obe ekipe bilo prizemljenje, niti mislim da bi pobede bile čudo. Protiv Barse smo po meni na 60-40 favoriti, protiv Partizana 40-60. Svako može svakog da dobije. Nikakvo čudo. Ali upravo o tome sam malopre pisao. Ovaj što pravi UNSTOPPABLE klipove će zarad klikova verovatno biti među prvima koji će praviti PRIZEMLJENJE klipove. Jeste, doci ce porazi, ali ja licno uopste nemam osecaj da cemo izgubiti bilo koju utakmicu. Tako me je ekipa navikla, i to za kratko vreme. 4
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Jeste, doci ce porazi, ali ja licno uopste nemam osecaj da cemo izgubiti bilo koju utakmicu. Tako me je ekipa navikla, i to za kratko vreme. Igraju odlično tu nema spora. Ali prosta logika da svi gube, pa su svi gubili i kad su igrali bolje nego mi sada, prethodnih sezona, ti kaže da ne treba previše da padaš kad poraz dođe. Eto, šta se desilo u Valensiji, takav dan, i pored najbolje volje, kreneš da brljaš, pogubiš neke lopte, ovi ubace frižidere i gotovo. Nije meni cilj da smanjim radost drugara Gancija ovde, već da ukažem na to da mi se taj odnos hajpa i pljuvanja nikako ne dojmi. 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Donatas će značiti puno za F4. Svaka čast Izundu, ali tad će Donatas i Bolomboj, uz Odželeja morati da povuku. 1 1
Tom Wambsgans Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da se lagano u 70% upisa gde se nabroje nasi centri zaboravi Rivero 4
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Tom Wambsgans said: Mislim da se lagano u 70% upisa gde se nabroje nasi centri zaboravi Rivero Relano je 4. centar u idelnim okolnostima.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Papi i Yago će biti didžejevi na proslavi PRIME na Kališu 3 2
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 15 minutes ago, Wook said: Donatas će značiti puno za F4. Svaka čast Izundu, ali tad će Donatas i Bolomboj, uz Odželeja morati da povuku. Velika zabluda. Mi ako skrajnemo Izundua koji trenutno ima samo da popravi lične greške, ništa ni ne zaslužujemo. Pitanje je u kakvom će Bolomboj stanju biti kada se vrati, a Motiejunas videli smo da nam je više značio na psihološkom planu nego igrački. Edited 59 minutes ago by Sinnerman 3
Knipex Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, Урош19 said: 200e povratni let Bg-Atina-Bg od 21. do 25. maja. Samo kažem. Idem sad 12.12. da izvidim teren pa javljam Povratna karta je skoro uvek oko 20k, ali ima i jeftiniji let sa ATR (ne svaki dan) i traje 2.5h (inače je oko 1.5h) i za njega je karta u jednom pravcu oko 65e pa može i da se kombinuje.
vinogradskaopera Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Bas mi je drago sto je DMo ostao, trebace nam to iskustvo na F4 :)
Dropkick Murphys Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Velika zabluda. Mi ako skrajnemo Izundua koji trenutno ima samo da popravipopravi lične greške, ništa ni ne zaslužujemo. Pitanje je u kakvom će Bolomboj stanju biti kada se vrati, a Motiejunas videli smo da nam je više značio na psihološkom planu nego igrački. Nismo videli. Bar 2 pobede manje bismo imali bez njega (na terenu). Evo i protiv Barse će biti jedina prava petica, pa pretpostavljam da neće biti njegov uticaj isključivo kao motivacioni govornik. Igra sasvim dobru sezonu - 8 poena, index 10, a često je bio X faktor. Dovoljno da mu se ne ospori igrački deo. Ne treba preuveličavati njegovu ulogu, što se povremeno radi, ali igra iznad očekivanja za sada. 3
božija noga Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Joj još jedna lepa vest. Prvo me je obradovao jedan sagovornik što je pristao na intervju za doktorat koji pišem. Sad Donatas. U petak zna se šta sledi, borba neprestana i pobeda naravno! Jer, tako smo u mogućnosti !
Kooineeperk Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago (edited) 1 hour ago, Урош19 said: 200e povratni let Bg-Atina-Bg od 21. do 25. maja. Samo kažem. Pricam jutros sa kolegom grkom, posto radim sa nekoliko ljudi tamo, i zove me da dodjem, da radimo zajedno, lakse je uzivo... Kaze najlepse je doci u Atinu u maju, ali da bi bilo dobro da dodjem ranije, mozda vec tokom zime, oni placaju sve. Mislim se - daj bolje u maju 😄 plus svi likovi sa kojima radim su ili Oly ili PAO fanovi, prate, idu na utakmice. 1 hour ago, spanac2 said: Donatas ostaje u Zvezdi Kao pozajmljen igrac, moze li da ide sa nama u Monako, da igra, da nije turisticki i/ili samo motivaciono? Edited 27 minutes ago by Kooineeperk 1 1
Sinnerman Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 21 minutes ago, Dropkick Murphys said: Nismo videli. Bar 2 pobede manje bismo imali bez njega (na terenu). Evo i protiv Barse će biti jedina prava petica, pa pretpostavljam da neće biti njegov uticaj isključivo kao motivacioni govornik. Igra sasvim dobru sezonu - 8 poena, index 10, a često je bio X faktor. Dovoljno da mu se ne ospori igrački deo. Ne treba preuveličavati njegovu ulogu, što se povremeno radi, ali igra iznad očekivanja za sada. Što je i logično jer nam je trenutno jedini zdrav centar. Očigledno nisi skapirao moj post, nepisao si istu stvar samo je preformulisao. Ako je njegovih 8p u proseku više od toga što nam je preporodio ekipu na psihološkom planu, onda si u pravu sve.
Recommended Posts