Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Da li treba jos jednom da se sheruje? 😛

Ćao Policajac. Obriši ako je puno. Nisam gledao da li je neko delio već poslao odmah, ushićen sam bio. A sobzirom šta je u pitanju, može još 10 puta što se mene tiče. 

• Like 15
  • Love 4
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Inače Milutin Aleksić je u jednom podkastu rekao da je Kodi samoinicijativno ove sezone prekinuo svoj odmor i došao u Beograd individualno da trenira sa našim trenerima, mesec ipo dana ranije u odnosu na ostale. 💪👏

• Like 6
  • Love 13
Posted

Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra,Nwora kao da nije pauzirao mesec dana,Monekeu onih 10 dana vise doslo kao odmor nego kao povreda,covek po 30minuta svaku odigrao posle povrede.Graham pravo niotkuda x faktor protiv Olya  sa svojih 15 minuta a ,a utisak je da mogao jos 10 da.odigra lagano.Verujem da ce i naš Boki biti na 100% kad se vrati.Izgleda da se nesto.duze cekanje ipak isplati.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Žilee said:

Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra,

kako ja razumem za oporavak deo je odgovoran volsek i njegov tim fizioterapeuta, koji zna sta radi jbg i jedan je od cenjenijih strucnjaka na tu temu

za inicijalnu dijagnozu i preporucenu terapiju/operaciju je verovatno zaduzen glavni doktor, koji su neki mitrovic u bajec. o njima ne znam nista

sto se centara tice, nama samo jebuka da se vrati pa smo jaci 20-30%

dobar je small ball i odzelej je bog, ali ne moze to uvek i protiv svakoga da prodje

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 4
Posted

Neću po stoti put da vraćam tu temu, više retorički.

Meni je npr jasno da je Bolombojeva povreda retka i da su je u USA "slučajno" otkrili kad je stao na prste prilikom snimanja, ali me stvarno zanima, šta su naši lečili ovde 40 dana dok nisu znali šta mu je?
Kako je tačno izgledalo tih 40 dana pre odlaska u Ameriku? 

Znam, bilo je više snimanja, ali eto, ni na jednom nisu našli ništa i šta onda? Kako su ga konkreto lečili skoro mesec i po dana dok nisu imali pojma šta je u pitanju? 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Neću po stoti put da vraćam tu temu, više retorički.

Meni je npr jasno da je Bolombojeva povreda retka i da su je u USA "slučajno" otkrili kad je stao na prste prilikom snimanja, ali me stvarno zanima, šta su naši lečili ovde 40 dana dok nisu znali šta mu je?

Znam, bilo je više snimanja, ali eto, ni na jednom nisu našli ništa i šta onda? Kako su ga konkreto lečili skoro mesec i po dana dok nisu imali pojma šta je u pitanju? 

Rakija i sirće

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
9 minutes ago, Dropkick Murphys said:

šta su naši lečili ovde 40 dana dok nisu znali šta mu je?

Verovatno isto kao kad odeš u dom zdravlja - "nije tebi ništa, brufen ujutro i uveče i Bog da te vidi" 😄😂

• Like 2
Posted

"Ono što je mene najviše iznenadilo posle 14 godina provedenih u košarkaškom klubu Crvena zvezda koji sam ni od čega doveo do stabilnog evroligaša, to je da Crvena zvezda, njen predstavnik, a to je sadašnji direktor Nemanja Vasiljević, glasa za taj Statut, i još pita, tamo na toj famoznoj Skupštini, da li Crvena zvezda može, čujte, da ima svog predstavnika u Upravnom odboru. A odakle sam ja došao?", pita se Čović.

I ne zaustavlja se tu…

"Pa, i njega sam ja tamo doveo u Crvenu zvezdu, od jednog kasira u teretani do toga da je direktor Crvene zvezde, koji je po mom mišljenju najodgovorniji za velike propuste koji su se dogodili na kraju prošle sezone, kada je Crvena zvezda ostala bez dva trofeja."

Za koga navijamo u ovom žestokom okršaju Ćoki vs Bagzi?

Ćoki zadao prvi aperkat... 

• Ha-ha 2
Posted (edited)
2 hours ago, Čočo said:

Inače Milutin Aleksić je u jednom podkastu rekao da je Kodi samoinicijativno ove sezone prekinuo svoj odmor i došao u Beograd individualno da trenira sa našim trenerima, mesec ipo dana ranije u odnosu na ostale. 💪👏

to je normalna pojava u NBA-u gde igrači dolaze fizički spremni na početak trening kampa. svaka čast a i ovo dosta toga govori o tome kakve su mu ambicije šta se na kraju i jako dobro vidi po njegovim igrama u dosadašnjem delu sezone.

Edited by bodo
  • Like 4
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Za koga navijamo u ovom žestokom okršaju Ćoki vs Bagzi?

Ćoki zadao prvi aperkat... 

Nebojša se još samo sa Filipom i Vesnom nije zakačio. 

Strašno sujetna i konfliktna ličnost. 

• Like 11
Posted

-Bagzi kasir iz Maksija kada Covic nije u klubu a mi prvi u EL,

-Bagzi bog menadzmenta kada je Covic u klubu a mi zavrsavamo takmicarske ambicije u novembru.

Kakav spin, mnogo je i za doktora robotike.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

Kako beše BoBo će završiti karijeru? Momčina će na prvoj zvaničnoj utakmici u Evroligi imati najveći doprinos i indeks u ekipi. Potpisujem! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Čočo said:

Kako beše BoBo će završiti karijeru? Momčina će na prvoj zvaničnoj utakmici u Evroligi imati najveći doprinos i indeks u ekipi. Potpisujem! ❤️

Polako, vidi se na snimku da mu je motorika i eksplozivnost još daleko od takmičarskog nivoa i da je oporavak daleko od završenog. 

Edited by Milko Miller
  • Like 5
Posted
10 minutes ago, Milko Miller said:

Polako, vidi se na snimku da mu je motorika i eksplozivnost još daleko od takmičarskog nivoa i da je oparavak daleko od završenog. 

Upravo ovo. Neka polako hvata zalet, igra koliko se proceni da treba. Pa da u plej ofu EL (Bože zdravlja) bude na 100 % 💪

• Ha-ha 1
Posted

Ma Boki se uveliko sprema ocigledno, do Januara ima mesec dana, sasvim dovoljno vremena da svakim danom sve vise napreduje...

Valjda ce uskoro doci u Beograd, da ga pozdravimo kako zasluzuje 💪

• Like 2