VISOKOLETAC Posted yesterday at 09:13 PM Posted yesterday at 09:13 PM 10 minutes ago, DameTime said: Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁
robespierre Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM 6 minutes ago, Zvezdaš sa Temua said: Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? Nama fudbal, njima košarka. 1
DameTime Posted yesterday at 09:17 PM Posted yesterday at 09:17 PM 6 minutes ago, Don Dusko said: Ti mu falis. 😄 Bravo Dule, dobijaš poene za ovaj odgovor. 😁
BojanaCZV Posted yesterday at 09:19 PM Posted yesterday at 09:19 PM 16 minutes ago, DameTime said: Ok, nešto mora da mu fali 😁 Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 1 2 1 6
JPM Posted yesterday at 09:21 PM Posted yesterday at 09:21 PM 1 minute ago, BojanaCZV said: Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 Da bude ono "Nisam ni slutio koliko su mi drugari kreteni dok se nisam oženio" 🤣
Čvarkov Posted yesterday at 09:25 PM Posted yesterday at 09:25 PM 1 hour ago, Sector said: Plus što gubimo kolo nakon Barse. Namučiće nas sigurno Bosna nakon velike pobede nad Barsom, ali ne verujem da možemo izgubiti. Posle te utakmice ne znam s kim igramo, ali dobijamo i to. 2 1 13 1
mister-no Posted yesterday at 09:28 PM Posted yesterday at 09:28 PM 25 minutes ago, DameTime said: Nije on Vildoza. A i gde ja stavim šapicu, to je to 😄 Brate mili, dečko je hodajući green flag. Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁 Nešto - ima ružnu prošlost.. Ali to smo mu oprostili.
DameTime Posted yesterday at 09:31 PM Posted yesterday at 09:31 PM 11 minutes ago, BojanaCZV said: Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 Uz mene bi bio samo bolji. 😇 2 minutes ago, mister-no said: Nešto - ima ružnu prošlost.. Ali to smo mu oprostili. A ja njemu opraštam ružnu sadašnjost. 😁
Gavran Posted yesterday at 09:36 PM Posted yesterday at 09:36 PM 2 hours ago, Sector said: Barsa bez Laprovitole protiv nas. A igra li Davis? 😌 2
Šiljokapi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 12 minutes ago, Gavran said: A igra li Davis? 😌 Ni Mirota ni Dejvis ni Parker
Nikom nista Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Šiljokapi said: Ni Mirota ni Dejvis ni Parker Mozda i ne igramo sa Barsom 😃
Šiljokapi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Nikom nista said: Mozda i ne igramo sa Barsom 😃 Vidim ja nešto je čudno Šta nas briga ko je s druge strane
propolis Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 55 minutes ago, nikad vise na ovaj forum said: Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? Jel ovo nik sa prošlog foruma 🤣🤣🤣
YAO Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jednima klub puca po savovima,drugi udomljavaju kucice sa ulice. Svako svoju muku ima 2
Dropkick Murphys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Brate mili, dečko je hodajući green flag. Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁 7 1
Wingwalker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 hours ago, robespierre said: Nama fudbal, njima košarka. ovaj film se neće skoro davati u Areni...😎 4
Čočo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Inače Milutin Aleksić je u jednom podkastu rekao da je Kodi samoinicijativno ove sezone prekinuo svoj odmor i došao u Beograd individualno da trenira sa našim trenerima, mesec ipo dana ranije u odnosu na ostale. 💪👏 7
Popular Post Čočo Posted 11 hours ago Popular Post Posted 11 hours ago (edited) Aaaaaaaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍 Edited 11 hours ago by Čočo 15 48 2 1
StiviKivi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://www.instagram.com/reel/DRrPNwJCA1Z/?igsh=Z2lma3cwNGp5M3Iy 🥰🥰🥰🥰 4 4
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: Aaaaaaaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍 20 minutes ago, Stefi88 said: https://www.instagram.com/reel/DRrPNwJCA1Z/?l=1 5 minutes ago, StiviKivi said: https://www.instagram.com/reel/DRrPNwJCA1Z/?igsh=Z2lma3cwNGp5M3Iy 🥰🥰🥰🥰 Recite mi da nije neki stari snimak! 🥰 1 1
Čočo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Recite mi da nije neki stari snimak! 🥰 Nije. 😍 4
Nellthe Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Da li treba jos jednom da se sheruje? 😛 Tri puta za srecu 7 5 1
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 hours ago, Wook said: Valjda će Ebuke biti spreman za Partizan? Mi da gledamo sebe i igramo na max. Igrače ne treba da zanima šta se kod njih dešava. Nakon povrede skočnog zgloba koju je doživeo u duelu protiv Dubaija, Ebuka Izundu se za 10 dana vraća u trenažni proces, pa se očekuje da zaigra otprilike za dve nedelje. Crvena zvezda je deficitarna na centarskoj poziciji pa će im mnogo značiti povratak Nigerijskog centra koji igra odlično u svojoj debitantskoj Evroligaškoj sezoni. 1
Recommended Posts