Truman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 16 minutes ago, Crni said: Meni se cini da je Partizan svake god ulazio u evroligaski derbi u nekoj crnoj seriji, pa im mi budemo slamka spasa... Zato i kazem. Nepisano pravilo da pobedi onaj ko je u vecem kanalu. Neki tu utakmicu vec vide kao prekretnicu sezone.
Čvarkov Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Sector said: Izgubi Hapoel dobro je. Šteta za PAO ali ne može sve idealno jbg. Da je idealnije, ne bi valjalo. 1 13
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago alo uprava, forum treba da padne večeras kad tresnemo Oly 15 razlike a ne sad 5 1 1
Dzonii Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Od kolko sati je utakmica veceras? Na sofa pise 19:30h, a na euroleague fb starnici mi izaslo nesto 20:00h. Edited 1 hour ago by Dzonii
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Dzonii said: Od kolko sati je utakmica veceras? Na sofa pise 19:30h, a na euroleague fb starnici mi izaslo nesto 20:00h? 19:30 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Не могу се сложити са свјетским букмејкерима да смо аутсајдери ноћас. Мислим да их ломимо ритмом, Еван чокује. 1
Don Dusko Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 6 minutes ago, Čočo said: Dobijamo. po guzici 1
The_Big_S Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 35 minutes ago, Sector said: Večeras pleše učenik Devonte. više od 5 min ga teren videti neće... al za to vreme može da otpleše jedan lagani bečki valcer.. sasvim dovoljno vremena
aleksa7 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Фурнијеу смо прошле године били убедљиво најтежи противник и с обзиром на то у каквој је тренутно форми, а и какву ми одбрану играмо на његовим позицијама, верујем да можемо да наставимо тај тренд. У два меча са нама је забележио индекс -12 и убацио девет поена из 23 шута из игре... Нестварно шта смо урадили тада члану друге петорке Евролиге. Бог зна какву статистику против нас нема ни Милутинов... У осам утакмица од одласка из Партизана тренутно је на просецима од 7.6 поена и 6.4 скока што су бројке које су сигурно далеко од његовог реалног квалитета. Сад да ли нас штеди из добро знаних разлога или му просто не лежимо, нека гледа то ко како хоће. Његов буразер га је, за разлику од мене, оставио у фантази тиму и за ово коло, па да видимо је ли само навијачки, или је ово сезона у којој ће нас коначно демолирати. Дорси као Дорси је увек опасан, а посебно сада када је добио већа овлашћења, но нисам сигуран да његове добре игре значе и добре игре Олимпијакоса. Можда грешим, али ово његово приватизовање напада дефинитивно утиче на проток лопте, а отуда и солидан пад броја асистенција Олимпијакоса ове сезоне у односу на претходне. Фали им оне чисте организације игре, а ми телима свакако можемо да им одговоримо и да их бранимо у игри један на један. Тако их је Монако размонтирао у Абу Дабију. Ако се лепо припремимо за сјајну дефанзиву Вокапа и Ворда, мислим да имамо добре шансе да победимо. Офанзивни потенцијал нам је са повратницима огроман упркос слабијој партији у Валенсији, дефанзивно смо засад вероватно најбољи тим у Европи и због свега тога гајим добру дозу оптимизма пред вечерашњи дерби врха табеле. 1
Recommended Posts