Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Do kraja ove godine imamo 6 utakmica u EL. Ja ću biti zadovoljan sa 3:3 i da sa 11:7 udjemo u novu godinu. Da dođe Bolomboj, uklopimo i njega i damo gas za maj. 💪❤️

Slažem se, da pobedimo Oli, Barsu i Partizan, a posle kako bude😜

• Like 2
  • Love 3
Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

A gde budu tri tu su i šest. 😂

• Like 2
Posted
4 minutes ago, MarioKempes said:

ma i Virtus moramo dobiti u Bgu, ne sme biti drugačije 

Posted (edited)

Graham debi bas onakav kakva i igra treba da mu bude. Aj sase pomerite, „sajd step” i za 3. Bez previse filozofiranja, nemas sta da radis ti je daj Grahamu da je šutne za 3. Jos kada bi mogao imati neke pristojne % za 3, mi bi postali za jos jedan nivo bolja ekipa. Jos kad bi od njega dobili igraca koji moze da igra od lopte i bude opasan aaa jao. To bi tek bila bombetina. Da mu ne treba lopta, a da moze ubaciti koju trojku iz kretnje.

Edited by Medranotzz
  • Like 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Medranotzz said:

Graham debi bas onakav kakva i igra treba da mu bude. Aj sase pomerite, „sajd step” i za 3. Bez previse filozofiranja, nemas sta da radis ti je daj Grahamu da je šutne za 3. Jos kada bi mogao imati neke pristojne % za 3, mi bi postali za jos jedan nivo bolja ekipa.

Ok...mali je uzorak, premali ali one 2 ili 3...ili 4 prednje promene na 10cm od parketa su mu bile siiiiick.

Srce ti poskoči kada vidiš takav skil. Našutaće se batica slobodnih bacanja.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20251123-222310.jpg

Kodi je i odlican lik 👌

Bez sujete 

Ma jok bre, to je ono kao javno "sve najbolje, drago mi je zbog njega" i tako to a iza kulisa mu postavlja kore od banana i zabija igle u vudu lutkicu. 

Znam. :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, berti said:

Graham ce pokidati!

Kako sad to?

Zar ne rekoše ovde pojedini da se taj neće ni vraćati usled komplikovane povrede,i da ce biti verovatno vraćen u Ameriku.

Takođe kad smo kod ovih proroka i insajdera ,beše muka bez povredjenih sad će muka biti sa tim istim za kojima smo kukali.(zbog tezine njibovog uklapanja i hijerarhije).😁

Ciganska navijačka muka.Moramo na nesto da kukamo i da nesto kritikujemo.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Zamišljam scenu u kojoj Kodi, Semi i Nwora kasne na trening i kada Sale izgrmi na njih Kodi vadi situaciju sa šatro pričom: 

,,šefe, nećeś verovati...napala nas trojica tu na parkingu, hteli da nas opljačkaju..."

Sale: ,,...uhhh, ste im bar zvali hitnu?".

• Ha-ha 2
Posted
19 minutes ago, Zadnji vezni said:

Kako sad to?

Zar ne rekoše ovde pojedini da se taj neće ni vraćati usled komplikovane povrede,i da ce biti verovatno vraćen u Ameriku.

Takođe kad smo kod ovih proroka i insajdera ,beše muka bez povredjenih sad će muka biti sa tim istim za kojima smo kukali.(zbog tezine njibovog uklapanja i hijerarhije).😁

Ne znam što sve ovo meni objašnjavaš. Ja verujem da ce da se uklopi vrlo brzo i da pokida.

Posted
19 minutes ago, Zadnji vezni said:

Kako sad to?

Ocekujem sad da se pocne pratiti ko kome nije dodao loptu, ko koga preskace i tako :)