Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Do kraja ove godine imamo 6 utakmica u EL. Ja ću biti zadovoljan sa 3:3 i da sa 11:7 udjemo u novu godinu. Da dođe Bolomboj, uklopimo i njega i damo gas za maj. 💪❤️

Slažem se, da pobedimo Oli, Barsu i Partizan, a posle kako bude😜

• Like 6
  • Love 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

A gde budu tri tu su i šest. 😂

• Like 7
Posted
4 minutes ago, MarioKempes said:

ma i Virtus moramo dobiti u Bgu, ne sme biti drugačije 

Posted (edited)

Graham debi bas onakav kakva i igra treba da mu bude. Aj sase pomerite, „sajd step” i za 3. Bez previse filozofiranja, nemas sta da radis ti je daj Grahamu da je šutne za 3. Jos kada bi mogao imati neke pristojne % za 3, mi bi postali za jos jedan nivo bolja ekipa. Jos kad bi od njega dobili igraca koji moze da igra od lopte i bude opasan aaa jao. To bi tek bila bombetina. Da mu ne treba lopta, a da moze ubaciti koju trojku iz kretnje.

Edited by Medranotzz
  • Like 5
Posted (edited)
15 minutes ago, Medranotzz said:

Graham debi bas onakav kakva i igra treba da mu bude. Aj sase pomerite, „sajd step” i za 3. Bez previse filozofiranja, nemas sta da radis ti je daj Grahamu da je šutne za 3. Jos kada bi mogao imati neke pristojne % za 3, mi bi postali za jos jedan nivo bolja ekipa.

Ok...mali je uzorak, premali ali one 2 ili 3...ili 4 prednje promene na 10cm od parketa su mu bile siiiiick.

Srce ti poskoči kada vidiš takav skil. Našutaće se batica slobodnih bacanja.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, srlepajce said:

IMG-20251123-222310.jpg

Kodi je i odlican lik 👌

Bez sujete 

Ma jok bre, to je ono kao javno "sve najbolje, drago mi je zbog njega" i tako to a iza kulisa mu postavlja kore od banana i zabija igle u vudu lutkicu. 

Znam. :default_coffee:

• Like 4
  • Ha-ha 5
Posted (edited)
5 minutes ago, berti said:

Graham ce pokidati!

Kako sad to?

Zar ne rekoše ovde pojedini da se taj neće ni vraćati usled komplikovane povrede,i da ce biti verovatno vraćen u Ameriku.

Takođe kad smo kod ovih proroka i insajdera ,beše muka bez povredjenih sad će muka biti sa tim istim za kojima smo kukali.(zbog tezine njibovog uklapanja i hijerarhije).😁

Ciganska navijačka muka.Moramo na nesto da kukamo i da nesto kritikujemo.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Zamišljam scenu u kojoj Kodi, Semi i Nwora kasne na trening i kada Sale izgrmi na njih Kodi vadi situaciju sa šatro pričom: 

,,šefe, nećeś verovati...napala nas trojica tu na parkingu, hteli da nas opljačkaju..."

Sale: ,,...uhhh, ste im bar zvali hitnu?".

• Ha-ha 5
Posted
19 minutes ago, Zadnji vezni said:

Kako sad to?

Zar ne rekoše ovde pojedini da se taj neće ni vraćati usled komplikovane povrede,i da ce biti verovatno vraćen u Ameriku.

Takođe kad smo kod ovih proroka i insajdera ,beše muka bez povredjenih sad će muka biti sa tim istim za kojima smo kukali.(zbog tezine njibovog uklapanja i hijerarhije).😁

Ne znam što sve ovo meni objašnjavaš. Ja verujem da ce da se uklopi vrlo brzo i da pokida.

Posted
19 minutes ago, Zadnji vezni said:

Kako sad to?

Ocekujem sad da se pocne pratiti ko kome nije dodao loptu, ko koga preskace i tako :) 

Posted
3 hours ago, MarioKempes said:

Nislije drogu kriju u bermude

• Ha-ha 3
Posted

Grem ce biti odličan i dobro je imati to da i postoji par igrača koji žele da se dokazu i budu lideri, trenutno je to Kodi vrlo zasluženo i neka mu je sa srećom i da ostane tako, slično je primećeno u Panatanaikosu gde ce za tu ulogu boriti Nan i Shorts koji je od skoro krenuo da pokazuje mnogo a tako nesto očekujem i od Batlera i Devontea, ukoliko je atmosfera medju njima dobra i sujeta izostane biće tu vrlo ozbiljnih partija i zdravog medjusobnog takmicenja u kom ćemo samo mi navijači uživati. I bilo bi lepo Dzeredu pruziti podrsku on je protiv Monaca pokazao da moze i da i on i Kodi mogu da rade zajedno neka se to nastavi i nema zime

• Like 3
Posted

Što se tiče kritika upućenih Kaliniću,mislim za Valensiju i inače za nervozu.Eto sreće da svaki naš igrač koji sada igra a i igraće u budućnosti igra sa takvim žarom i toliko želi pobjedu,toliko se nervira kao Kalinić, ja ću biti presrećan,pa neka i svaku utakmicu dobije tehničku i pokloni to jedno bacanje.

Sto se Batlera tiče očekivao sam više,previše je nekako nošalantan,a i prilično spor,dosta nam usporava tranziciju,ne znam kako je planirao naći mjesto u nba,igrač je karakteristika koje tamo baš ne prolaze.Nadam se da će se sto prije uklopiti i prije svega shvatiti gdje je došao i da ovo nije laka liga.

Da li je sukob sa Kodijem ono kada su išli na tajm aut,poslije njegove asistencije Montejunasu?Ako jeste ono je baš bilo bezobrazno i sreća sto je Kodi smiren,da je neki drugi igrač ono je moglo dovesti do prilično loše situacije.

• Like 2
Posted
13 hours ago, StiviKivi said:

Ustati pa reći Kodi Miler. Još jednom da "čestitam" svima na komentarima o njemu tokom leta. Čovek bez koga Zvezda ne može bukvalno.

Rekao sam posle prva dva kola u EL i posle Zadra da dok je CMM prvi plej ne verujem da ćemo napraviti neki rezultat. Treba biti realan i reći da je CMM prošle sezone loše igrao, na momente bljesne ali suma sumarum sezona ispod očekivanja. Sada igra fantastično i treba ga pohvaliti, Sale ga je 'otključao'. Dakle kada igrač igra loše normalno je napisati kritiku, kad igra dobro pohvaliti ga, jednostavno je.

Isto tako je situacija za Jaga, da podsetim da je bio mvp finala Aba lige, nakon toga, tj to leto je dobio ponudu iz Rusije i ovde na forumu je bilo podeljeno mišljenje, čak mi se čini da je više ljudi bilo za to da ostane nego da ide, recimo 60:40. Sada ga svi kritikuju, sa pravom jer igra loše.

Elem što se tiče utakmice sa Olimpijakosom, mišljenja sam da ih možemo dobiti. Dosta sam ih pratio ove sezone, Vezenkov loš poslednjih par kola, jednostavno ne igraju na njega. Furnije isto loš, poslednju utakmicu protiv Pariza je odigrao dobro poenterski, pre toga sve katastrofa. Generalno spoljna linija toplo hladno, izdvaja se Dorsi ali meni lično se ne svidja njegova igra, šut konstantan ali dosta uzima šuteva i dosta 'siluje'. Šutira dosta slobodnih bacanja. Tamo gde su jači su sigurno na centru Milutinov i Hol su odlični, protiv Pariza Milutinov je igrao 1. i 3. četvrtinu celu a Hol 2. i 4. Treba se čuvati Pitersa, vrlo nezgodan igrač. Generalno igra Olimpijakosa je dosta promenjena u odnosu na prethodne godine, nije više toliki bauk dobiti ih. Nadam se da ćemo dobiti antipaticnog Barcokasa.

Posted (edited)
13 hours ago, srlepajce said:

IMG-20251123-210303.jpg

Koja je fora sa Kodijem i golmanskim rukavicama? Ovo je drugi put da ga vidim da nosi. Jel mu to Mateus poklonio? :classic_smile:

Edited by Knipex
slovo
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Sa Olimpijakosom može da se igra naročito u ovom trenutku. Slična situacija kao i sa Realom kad smo igrali. Ne blistaju i njima se kasnije pale motori. Deluje da se još pronalaze, kubure sa spoljnom linijom, Vezenkov van forme a Barcokas za sada ne zna gde bije sa ovim timom. Jedinu njihovu prednost vidim na centarskoj poziciji. Gledajući sve okolnosti, da igramo kod kuće gde inače dobro igramo, da smo konačno skoro kompletni, imamo dobre šanse protiv njih. Za Barselonu takođe, i dalje se tim pronalazi. Imaju dobre individualce ali za sada to ne liči ni na šta ali uvek protiv nas iskoči neki Brizuela, Para i zapali se Panter. Ali i tu utakmicu igramo kod kuće tako da imamo i tu dobre šanse. Ni jedna ni druga protivnička ekipa nije u formi. A mi igramo kod kuće i ako odigramo kako inače kod kuće igramo, dobijamo obe. 

Edited by Čočo
  • Like 6