Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, nunilo said:

Semi nije centar, silom prilika igra igra tu poziciju i sasvim dobro mu se pronasla uloga pogotovu u odbrambenim zadacima a kad je na 5 kao solidan spot-up suter jedan bonus vise u napadu za njega.

Par puta sam primetio da se nakon bloka nije pravovremeno otvorio a Kodi ga tražio pogledom. Time je ubio tu opciju u p'n'r-u i verujem da je zbog nedostatka pravog C napad malo bagovao u pozicionoj igri. Svakako nam je odlično zakrpio centarsku poziciju (pogotovo defanzivno) dok se povredjeni ne vrate.

Posted

Pa to je to, covek nije roler i jednostavno nikad to nece raditi kako treba niti treba da ga se tera na tako nesto.

Ono sto se ocekuje od njega je krvokolenaska odbrana, skokovi, iskakanja sto radi sasvim dobro za sada a u napadu otpatci u spot-up sutevi i to je to.

• Like 2
Posted
56 minutes ago, Čočo said:

Vremena za treninge nemamo i sve će morati preko utakmica. Zato utakmice u ABA ligi bar sad u predstojećem periodu iskoristiti da se najjačih 12 ponovo pronađu i kliknu.

Meni deluje baš suprotno - da ćemo u naredne tri nedelje imati više vremena za trening nego bilo kada do kraja sezone, a vrv i nego u prethodnom periodu. 

Od sutra (24.11.) pa do 16.12. iz Beograda izlazimo samo jednom na izlet do Sarajeva, sve ostalo vreme smo kod kuće. Igramo 5 utakmica (3EL+2ABA), nema duplih kola, posle Olimpijakosa imamo 9 dana do sledećeg meča (Barselona), u ABA igramo ukupno 2 utakmice do 27.12. (više od mesec dana).

Kad ćemo imati vremena za trening i uigravanje ako ne sad? I koliko nam to vremena treba ako ovo nije dovoljno?

• Like 7
Posted (edited)
7 minutes ago, MarioKempes said:

Meni deluje baš suprotno - da ćemo u naredne tri nedelje imati više vremena za trening nego bilo kada do kraja sezone, a vrv i nego u prethodnom periodu. 

Od sutra (24.11.) pa do 16.12. iz Beograda izlazimo samo jednom na izlet do Sarajeva, sve ostalo vreme smo kod kuće. Igramo 5 utakmica (3EL+2ABA), nema duplih kola, posle Olimpijakosa imamo 9 dana do sledećeg meča (Barselona), u ABA igramo ukupno 2 utakmice do 27.12. (više od mesec dana).

Kad ćemo imati vremena za trening i uigravanje ako ne sad? I koliko nam to vremena treba ako ovo nije dovoljno?

Edited by Wingwalker
Posted
4 minutes ago, MarioKempes said:

Ekipi osim treninga trebaju i utakmice da bi kliknuli. Tako da stojim pri tome da naredni period ne treba da se kalkuliše sa minutažom. A naročito ako se uzme u obzir ova informacija koju nisam istražio da ne izlazimo iz Beograda. Potrošnja će biti manja i baš zato je prava prilika da se sve skocka. 

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ekipi osim treninga trebaju i utakmice da bi kliknuli. Tako da stojim pri tome da naredni period ne treba da se kalkuliše sa minutažom. A naročito ako se uzme u obzir ova informacija koju nisam istražio da ne izlazimo iz Beograda. Potrošnja će biti manja i baš zato je prava prilika da se sve skocka. 

Sve ok, samo si u prethodnom postu napisao "Vremena za treninge nemamo i sve će morati preko utakmica. Zato utakmice u ABA iskoristiti..."

Na to sam ti odgovorio da u naredne tri nedelje vremena za treninge imamo više nego ikad u sezoni, a ABA utakmica manje nego ikad u sezoni (2 za mesec dana).

Treba da se odlučimo, je l' dobro kad ima manje utakmica, a dosta vremena za trening i odmor ili je dobro kad igramo na svaka dva dana, a treninge skoro da i nemamo. Ili ne valja ni jedno ni drugo:)

• Like 2
Posted

Jedino sto me malo zabrinjava kod Batlera jeste da je previse nonsalantan u nekim momentima.

Loptu kad prevodi redovno prevede u posljednjoj sekundi. Kada napada nekog 1 na 1 prvih par sekundi potrosi na nekoliko nebitnih driblinga, nije agresivan dovoljno u nekim situacijama ( kad ga je preuzeo Costello, on je mlako samo krenuo i popio blokadu). Mora da smanji broj nebitnih driblinga, da ima par go to poteza i da ih najvise koristi. 

Djeluje kao da hoce sve odjednom da uradi pa se spetlja.

Nadam se da je to do prilagodjavanja i kako vrijeme bude odmicalo da ce biti sto bolji u tom segmentu jer je stvarno igracina. Vidi se da jos nije dovoljno upoznao saigrace i njihove tendencije, sa Kodijem je imao malu raspravu, vidi se da mu je stalo da sto prije bude na istim talasnim duzinama sa saigracima.

• Like 4
Posted
52 minutes ago, Sector said:

Danas pleše Devonte koji želi da uči polaže. 

Valjda je savladao gradivo i prikupio sve informacije u Španiji. 🙂

46 minutes ago, MarioKempes said:

Treba da se odlučimo, je l' dobro kad ima manje utakmica, a dosta vremena za trening i odmor ili je dobro kad igramo na svaka dva dana, a treninge skoro da i nemamo. Ili ne valja ni jedno ni drugo:)

Svaki čru ganci zna odgovor na ovo pitanje. Nijedan scenario ne valja.

• Ha-ha 1
Posted

Ako sam dobro video na treningu jutros 5 na 5 svi se spremaju za utakmicu danas a Grejm sa strane gleda. Uči. Neće on ni danas videti parketa. 

• Like 6
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, MarioKempes said:

U prevodu uvek ima mesta za izgovore. Nebitno takmicenje, nema treninga, povrede... sve je samo u tome sta mi zelimo da verujemo. Dokle god verujemo Sasi verovacemo i u konstruisanu pricu oko rezultata tima.

Kad mu padne poverenje, teracemo ga i za pobede jer "igra ne valja". Uvek je tako, nista novo.

Koji je narativ za utakmicu u Becu?

Posted
10 minutes ago, Čočo said:

Ako sam dobro video na treningu jutros 5 na 5 svi se spremaju za utakmicu danas a Grejm sa strane gleda. Uči. Neće on ni danas videti parketa. 

Ne verujem ni ja da ce ga baciti u vatru, mozda se oporavio ali fizicki zapusten i bez neke kondicije rizikuje se ne daj boze neka nova povreda...

Mozda naredno kolo u Aba dobije neki minut, mislim da je to realnije.

Posted
14 minutes ago, JPM said:

Koji je narativ za utakmicu u Becu?

Ako pobede, Drcela ih vodi na Stoju u Nachtwerk. Ako izgube, idu za Beograd 12 sati sa Bata Reisen.

• Ha-ha 2
Posted
20 minutes ago, NMX said:

Ako pobede, Drcela ih vodi na Stoju u Nachtwerk. Ako izgube, idu za Beograd 12 sati sa Bata Reisen.

Moze, lets go with that.

• Love 1
Posted
36 minutes ago, Čočo said:

pa baš danas bi trebalo da se postepeno uvodi u sustav i igru i to naravno sve pod uslovom da je zdrav. gde ćeš bolje situacije od ovoga . niti je to neko teško gostovanje a niti protivnik. kažem osim ako...

Posted

Kalina nije odmarao uopste, propustio je samo Zadar. Kodi je odmorio nedavno ali ima veliku potrosnju kad igra. Oni stvarno moraju da odmore ili uzmu bas mali broj minuta na ovoj utakmici. 

Ako Grejem igra, 20min bi mogao da uzme, 10min Jago, i 10min Batler na pleju. 

Ne bih ni Nvoru opterecivao ako ne mora. Miljenovic, Dobric moraju da uzmu veci broj minuta danas dok je Batler na pleju da pokriju i dvojku. 

Deda, Odzelej da pokriju Monekea. 

Plavsic... da se fokusira. I pobije sa Mahalbasicem (veteran, povratnik u ABA, lik je igrao u preko 20 klubova u karijeri, osim ABA, igrao i u top ligama Spanije, Turske, Nemacke, Poljske, Ceske, VTB, a stigao je i do Meksika i igrao u ligi Kosova 🙂). 

Osim njega Gregor Glas je tamo i raspucava se za 3p i jos neka ABA boranija, bas nista posebno. 

• Like 3
Posted
29 minutes ago, Stefi88 said:

Ne verujem ni ja da ce ga baciti u vatru, mozda se oporavio ali fizicki zapusten i bez neke kondicije rizikuje se ne daj boze neka nova povreda...

Onda je trebalo da ostane u Bg i radi sa kondicionim na fizičkoj pripremi.

Mislim da će dobiti neke minute u Beču.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, quentin said:

Onda je trebalo da ostane u Bg i radi sa kondicionim na fizičkoj pripremi.

Mislim da će dobiti neke minute u Beču.

Jok,sigurno nece.

Posted
20 hours ago, NMX said:

Ako su ovo oriđi gastos cigani,staviće Čimu i Kodija na kapiju a ne lavove!

Na kapiji već stoje Bolomboj i Odželej i ne puštaju nikog u reket dvorište

Posted
52 minutes ago, Stefi88 said:

Brate ovo pišemo već 2 mjeseca. 😂

• Like 8
Posted
19 minutes ago, Sector said:

Brate ovo pišemo već 2 mjeseca. 😂

Pa pisemo ali ne vidim cemu zurba sa njim, dobro guramo i bez njega, ocigledno jos nije poceo da trenira 5 na 5 sa ekipom, tako dok ne krene 5 na 5 sa ekipom nece ni igrati, cista logika.

Kada se vrati vratice se i to je to.