Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja nemam nikakav problem protiv koga god da igramo, što kod kuće, što na strani, samo da smo koliko toliko kompletni. Logika neka mi kaže da ako se oni masovno oslanjaju na šut za tri poena, mi ćemo lagano moći da im izvedemo onu našu small ball petorku i da se potučemo. Dosta igrača nam je igralo u Španiji tako da poznaju njihov stil igre. 

Posted
1 hour ago, Čočo said:

Porazom ne gubimo ništa mnogo, pobedom dobijamo dosta toga. Biće večeras možda i prvi pravi ispit do sada u EL koji su dometi ove ekipe. Za ekipu će biti značajno da oseti slast pobede u gostima, da pokažu svima da se ne šale i da polako kompletni možemo sa svima i bilo gde. Biće pakleno teško po svim statističkim parametrima protivnika ali daj da i tu tezu oborimo. Danas samo da budemo mi kao do sada i idemo u Beč sa pobedom. ❤️

Већ су осетили у Цариграду 

Posted
16 hours ago, Čvarkov said:

Rečeno je da neće igrati, samo će prikupljati informacije.

Valjda se povredio statističar,pa če Graham da pokrije to večeras.

Srećno momcima večeras.

Neka "poginu" i daju sve do sebe kao i do sada pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Vraćaju se Moneke i Nwora i samim tim  veća energija,rotacija i atletika.

Eventualna pobeda večeras bi potvrdila sjajnu formu u kojoj smo i velike domete ove ekipe.

• Like 2
Posted

Došlo vrijeme da se Valensije plašimo sunce ti, nisu Golden Stejt i igra im nije nista posebno sto cemo se uvjeriti veceras u 23h kad bude topik gorio i kad odemo na 9-3, sa vise nade smo ulazili na gostovanjima protiv Barse i Reala sa Despotom a sad pravimo od Valensije neku ekipu, pitanje je dal ce biti medju 10 na kraju sezone

Naravno treba biti oprezan i sve al kad se kurciti i imati vise samopouzdanja nego sad kad smo prvi na tabeli i surimo sa 8 povrijedjenih igraca

• Like 3
Posted
48 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Већ су осетили у Цариграду 

Nije ova ekipa u ovom sastavu. I nije Saša.

Posted

ono sto je konstanta Valensije ove sezone kuci je to da daju veliki broj poena, tako da nije realno ocekivati da se tu dobije nekom vrhunskom odbranom...nasu sansu vidim u tome da su oni poprilicno tanki pod kosem pa cemo tu moci da ih kaznjavamo..takodje na njihovo trcanje i tranziciju u ovom sastavu itekako mozemo da odgovorimo...sve u svemu ocekujem efikasnu utakmicu i nadam se nasu pobedu...

Posted
40 minutes ago, Zadnji vezni said:

Valjda se povredio statističar,pa če Graham da pokrije to večeras.

Srećno momcima večeras.

Neka "poginu" i daju sve do sebe kao i do sada pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno.

Vraćaju se Moneke i Nwora i samim tim  veća energija,rotacija i atletika.

Eventualna pobeda večeras bi potvrdila sjajnu formu u kojoj smo i velike domete ove ekipe.

Ko je statisticar?

Posted

Po onome stop se pise i izjavljuje, Graham nece igrati i to mi je ok, covek je dugo bio povredjen. Ono sto ne mogu da zakljucim, hoce li on uopste biti u 12 i na klupi, zlu ne trebalo?

Posted
10 minutes ago, astrix1402 said:

Po onome stop se pise i izjavljuje, Graham nece igrati i to mi je ok, covek je dugo bio povredjen. Ono sto ne mogu da zakljucim, hoce li on uopste biti u 12 i na klupi, zlu ne trebalo?

Pa verujem da ce biti van 12 jer nema smisla da bude u 12 a da ne moze da pomogne timu. 

• Like 1
Posted

Danas prsti kolo Evrolige koliko je dobro, naravno sve skoro stavili u isti termin.. 

Danas, energija je najbitnija i nema zime za nas!

Mislim da ce DMo danas morati napadati kao protiv Panate, pogotovo na pocetku utakmice.

• Like 1
Posted

Evo malo fan fekta. Da bi se uslo u NBA Evropa kazu da ce trebati platiti ulaznicu od 500 miliona do 1 milijarde eura. Eto prilike za nas i komsije, jer mi inace volimo da placamo ulaznice 😂

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Dobijamo po tamburi večeras, toliko rutinski da se nećemo ni previše iznervirati.

U duelu dve domaćice, pobediće ona na čijem šporetu se kuva. 

Edited by Dropkick Murphys
  • Ha-ha 5
Posted
11 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Evo malo fan fekta. Da bi se uslo u NBA Evropa kazu da ce trebati platiti ulaznicu od 500 miliona do 1 milijarde eura. Eto prilike za nas i komsije, jer mi inace volimo da placamo ulaznice 😂

Jel primaju bitcoin?

• Ha-ha 1
Posted
27 minutes ago, Golijat said:

Pa verujem da ce biti van 12 jer nema smisla da bude u 12 a da ne moze da pomogne timu. 

Нема разлике између њега и Јага онда. Кад крене дрибла лопту 22 секунде, и онда ували врућ кромпир некоме последње две секунде, да се њему не пише изгубљена. То може и Девонте. Али да, вероватно ће бити ван 12.

Posted (edited)
34 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Dobijamo po tamburi večeras, toliko rutinski da se nećemo ni previše iznervirati.

U duelu dve domaćice, pobediće ona na čijem šporetu se kuva. 

Neočekivano rutinski... dobijamo. Ali ne po guzici. 🫣❤️😀

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 1
Posted
40 minutes ago, Marvin said:

Zamisli pakla da kazu moze po 1 klub iz Beograda, Atine i Istambula 😄

Da se mole Arapi pri kupovini NIS-a da odvoje milijardu za .... 😄 i sto bi reko Radovan III "Nema prroblemaа" 😄