Taki Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ja bih je merio na kraju sezone ovako postoji mogucnost da na kraju oni izmere. Dacemo im kls i ove godine..
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, Čvarkov said: Jbš mi sve ako je ovo slučajno što u svakom kadru neko drži telefon ili tablet 🤣 Da je Dule Vujošević i dalje kod komšija, svi igrači bi im imali Kindle i čitali knjige, ovako moraju telefoni Spoiler da, naravno da naši mere patku sa ovim fotkama sa telefonima 1 4
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sanjao sam da nas lagano resava Valensija, tako da dobijamo ovo danas! 😄
Mile1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno ne treba trovati ovu temu sa duletom vujosevicem, ma kakav kontekst bio 5 5
Big Ticket Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Пораз од Валенсије није кикс, што негдје и кладионице виде. Треба спустити очекивања, ако буде побједа супер, ако не, није страшно. Е сад, би ваљало да Сале осјети сласт побједе у гостима коначно. 13
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Porazom ne gubimo ništa mnogo, pobedom dobijamo dosta toga. Biće večeras možda i prvi pravi ispit do sada u EL koji su dometi ove ekipe. Za ekipu će biti značajno da oseti slast pobede u gostima, da pokažu svima da se ne šale i da polako kompletni možemo sa svima i bilo gde. Biće pakleno teško po svim statističkim parametrima protivnika ali daj da i tu tezu oborimo. Danas samo da budemo mi kao do sada i idemo u Beč sa pobedom. ❤️ Edited 1 hour ago by Čočo 1
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valensija je po kladionicama ozbiljan favorit i moze se reći zasluzeno. Kad ti u normalnim okolnostima kod kuce nemas poraz u dva takmicenja, moras biti favorit. Sa druge strane da bi dobio jedno ovakvo gostovanje, moras biti bas na vrhunskom nivou jer ovi koriste svaki momenat opustanja. Ako pobedis znaci da si se vrhunski spremio i vrhunski odigrao, a i da uzimas jedan ozbiljan skalp za nastavak sezone. Poraz nije nesto sto bi trebalo da smeta ekipi u nastavku takmicenja. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U ovom trenutku, glede forme većine timova u EL i činjenice da Hapoel ne igra kući kao domaćin - imamo apsolutno najteže gostovanje. Pa da vidimo od čega su momci. Porazom ne gubimo mnogo toga, pobedom dobijamo. I to najviše na samopouzdanju na kome ova ekipa trenutno jaše 3
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od utakmice večeras želim da vidim da odsustvo nije mnogo uticalo na Nvoru i Monekea i da se Batler sve bolje uklapa, rezultat nije u pravom planu. (Iako uz njih trojicu u dobrim izdanjima zapravo imamo sasvim dobre šanse da dobijemo.) 1
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NMX said: Da je Dule Vujošević i dalje kod komšija, svi igrači bi im imali Kindle i čitali knjige, ovako moraju telefoni Reveal hidden contents da, naravno da naši mere patku sa ovim fotkama sa telefonima Kindle mi je najbolja investicija u zadnjih par godina.📖 21 minutes ago, Medranotzz said: Valensija je po kladionicama ozbiljan favorit i moze se reći zasluzeno. Kad ti u normalnim okolnostima kod kuce nemas poraz u dva takmicenja, moras biti favorit. Sa druge strane da bi dobio jedno ovakvo gostovanje, moras biti bas na vrhunskom nivou jer ovi koriste svaki momenat opustanja. Ako pobedis znaci da si se vrhunski spremio i vrhunski odigrao, a i da uzimas jedan ozbiljan skalp za nastavak sezone. Poraz nije nesto sto bi trebalo da smeta ekipi u nastavku takmicenja. Kako je Hapoel sinoc rutinirao u gostima mislim da je samo isprovocirao nase igrace da pokazu od cega su.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ako mozete pobedite a ako ne onda neki drugi put. Grobarski ubačeni element 5
Sak357 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Braco, javljajte gde ce biti okupljanje cigana u Valensiji❤️🤍
berti Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Samo da svi koji igraju završe utakmicu zdravi. Mene hvata panika čim neko padne na parket, odmah na najgore pomislim. Sezona je duga, poraz nije tragedija. 1
Fromthecorner Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Nakon sto je centarska linija Davidovac i Dzon Braun pobedila centarsku liniju Fall i Milutinov u Pireju prosle sezone, rekao sam da necu vise nikad da ne verujem u Zvezdu. Sada se drugi put u zivotu desilo protiv Monaka da ne verujem. Zato od sada verujem i da pustimo mladje pionire veceras a ne da ih dobiju Moneke i Nwora
VISOKOLETAC Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Jako zajebano gostovanje u Valensiji. Najbitnije je da im zatvorimo sut za tri poena. Moneke i Nvora nam daju novu dimenziju u odbrani i mnogo vise razlicitosti u napadu. Jedina briga su Ukrajinac i Litvanac u narandzastom. Kada smo kompletni nikome ne dajem prednost u odnosu na nas. Edited 48 minutes ago by VISOKOLETAC 1
Shunsuke Nakamura Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Neka budu sve dvojke večeras u EL. 1 1 2
Sector Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Ne zajebavajte da nam sude Ukrajinac i Litvanac u tandemu. 😄
pilif88 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago I to ako se secate Ukrajinac koji je bio u aferi oko mita i korupcije
Medranotzz Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 32 minutes ago, Placebo Lone star said: Kindle mi je najbolja investicija u zadnjih par godina.📖 Kako je Hapoel sinoc rutinirao u gostima mislim da je samo isprovocirao nase igrace da pokazu od cega su. Armani jednako igra kuci i u gostima, nije njima neka velika prednost domaci teren, barem ne do sada. Valensija kuci sve pobede i oni prednost prave preko domaceg terena. Pa to sve nije za poredjenje
Gknn Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Fondacija Delije na dresu veceras, bravo za klub i marketing. Na talasu dobrih rezultata i energije, mozda bi mogli ako neko ima da došapne klubu, da urade neku obradu ciganskih pesama, kao sto je nekad 357 radio. Kad sam bio klinac cak su i svirali na poluvremenu u Pioniru. Bilo bi lepo da vcrs dobijemo, pozdrav za sve. 1
Recommended Posts