Dz0nika Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 hours ago, Guru said: Hvala na podacima. Koliko imaju uzetih trojki vise od nas? Nije mi bilo tesko da bacim pogled, prosek uzetih trojki na zadnjih pet, sest utakmica u El im je preko 30, sto je ozbiljan broj. Edited 5 hours ago by Dz0nika 1
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam ali bas sam nesto optimista, ocekujem da cemo se pripremiti za njihovu igru i rijesiti to rutinski. 2
NikadProtivKaline Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Grejam ko neki đed u trenerku trenira. Mlad čoek a kada je tri puta staro. Nema ljeba od njega. i meni to slikanje treninga i njega u trenerci deluje vise kao vujcin PR potez, nego da ga stvarno ocekujemo uskoro na parketu ali hajde da vidimo 3 1
Medranotzz Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, Dz0nika said: Po nekim komentarima koje sam procitao ispade da su oni neka suterska ekipa vau, a evo statisticki podatak i ne pokazuje bas nesto da su bolji suterski. Pritom smo mi imali par utakmica sa losim procentom, ali statistika je generalno varka. Nama ce se verovatno i popraviti procenat, no nije to ni bitno. Mislim da treba da napadamo reket i da ih opteretimo dole. Dosta zavisi kako ce Nwora da izgleda, ako ce da izgleda kao i pre povrede, ne znam kako ce sve to spolja da cuvaju. Butler vata ritam, daleko je to jos od idealnog jer vidi se da mu fali i kondicije ali bice to sve dobro. Moneke je nama bas bas znacajan za odbranu, uzimali su sigurno za uzorak utakmicu protiv Dubaija, ali mi tu utakmicu igrali bez Monekea, Nwore, slab ucinak Butlera. Idemo na pobedu! Oni su bas suterska ekipa jer su na uzorku od 11 utakmica ubacili u proseku skoro 5 trojka po utakmici vise od nas, a imaju odlican % 1
Golijat Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Negde na X-u sam video da prema statistici, Valensija dozvoljava najvise poena na obrucu u celoj ligi. Nzm da li ovi sto vade statse ovde mogu da potvrde ovo? S obzirom da ste pre okacili da smo u samom vrhu po procentima za 2p, ovo bi mozda bio i kljuc u dobijanju tekme, naravno uz dobru odbranu njihovog suta za 3p. ------- Jel se zna sastav koji putuje ili je otputovao za Valensiju?
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 19 hours ago, bosMan_jr said: Duge nogavice da se ne vidi vestacka noga, ali ona bas dobra sto je imao Pistorijus 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, NikadProtivKaline said: i meni to slikanje treninga i njega u trenerci deluje vise kao vujcin PR potez, nego da ga stvarno ocekujemo uskoro na parketu ali hajde da vidimo Onda smo bas u problemu, jer su i Jago i Kalina bili u trenerci 🙂. Salu na stranu, meni ovo deluje da je covek krenuo da trenira bez kontakta i da trenutno radi na nekim kretanjima koje bi Sale voleo da vidi od njega. Ne bih rekao da ce on protiv Valensije da bude u sastavu. 2
Golijat Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naravno, to se i pise. Kazu da ga ocekujemo u narednom duplom kolu, sto je i realno. 1
Tom Wambsgans Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naredno duplo kolo je 16.12. valjda ce malo ranije 2
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Golijat said: Naravno, to se i pise. Kazu da ga ocekujemo u narednom duplom kolu, sto je i realno. Znaci nece skoro 😂 Video sam da je to jedan portal napisao. Kao sto rekoh nase novinarstvo je na niskim granama. Rekli su u duplom kolu Oli i Barsa. Prvo duplo kolo je sredinom decembra.
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Onda smo bas u problemu, jer su i Jago i Kalina bili u trenerci 🙂. Salu na stranu, meni ovo deluje da je covek krenuo da trenira bez kontakta i da trenutno radi na nekim kretanjima koje bi Sale voleo da vidi od njega. Ne bih rekao da ce on protiv Valensije da bude u sastavu. Jagov je ovo normalan shorc za kosarkase, nisu imali njegovu velicinu. 1 12 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šalu na stranu, ali Grejem svakako ne bi mogao nešto da pomogne u ovakvoj utakmici. Da vidimo kakav je Nvora nakom mjesec dana pauze. Povratak Monekea nevjerovatno bitan. Na prvom mjestu mislim da smo skakački patili bez njega baš dosta. Na drugom mjestu lagani poeni iz reketa koje donosi. 7
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne valja kad je duplo kolo pa serem kako se trošimo Ne valja kad je 8 dana pauze između dve EL tekme pa predugo čekam novu utakmicu Jebem te cigane najgori si 2 12
hakeem Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ljudi dokle vise aman sa Grejemom...dok nije trenirao svasta se pisalo, kad je poceo bio je zicer da ce se potegnuti prica da je to neka klupska smicalica da se smire navijaci... sad kad ne bude igrao u Valensiji opet ce biti 10 strana o tome...
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam znao kako drugacije da ubacim sliku, pa evo ovako. Jedan je Djenka. https://postimg.cc/V5MHFdwg 1 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, vinogradskaopera said: Nisam znao kako drugacije da ubacim sliku, pa evo ovako. Jedan je Djenka. https://postimg.cc/V5MHFdwg Evo da pomognem. 2 4
Vitalic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidi se da se Grejem zapustio, ima 5 kila viska, nece on videti ozbiljniju minutazu narednih mesec dana. Tako da hajp oko njega moze konacno da padne, videli smo ga i to je to, kad dos'o, dobrodos'o, do tada idemo dalje za iste pare, samo spremi mogu da igraju, bitnije je trenutno da nam budu Nvora i Moneke zdravi nego da li ce se on dovesti fizicki u red do februara. 3
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam ni kako izgleda Grejem, a kamoli koliko je kila imao pre povrede. 6 2
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo da pomognem. Mogao bih da ga zamislim da ovako kaci materijal vezan za podrsku klubu u njegovoj 60.oj godini zivota. Stvarno legenda covek. 2
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, NMX said: Ne valja kad je duplo kolo pa serem kako se trošimo Ne valja kad je 8 dana pauze između dve EL tekme pa predugo čekam novu utakmicu Jebem te cigane najgori si Ne valja kad je duga pauza jer onda cigan pocinje da razmislja. Drcela bi voleo da imamo troduplo kolo jer onda cigan nema sta da razmislja. :P
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) ne znam kako je devonte izgledao letos, ali na onim novim slikama ne vidim da je nesto debeo nije mackast kao karter, ali normalna gradja rekao bih Edited 2 hours ago by NikadProtivKaline 6
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne znam kako je devonte izgleda letos, ali na onim novim slikama ne vidim da je nesto debeo nije mackast kao karter, ali normalna gradja rekao bih Niti nam treba neka masa kao kod CMMa niti one tanane nozice kao kod Kartera. Koliko god mase da ima bice to dobro, samo da su noge zdrave da to nose. 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 hours ago, Гвозден Чекић said: Не бих да дижем панику на форуму али за неких 37 сати славимо победу на тешком гостовању 33... Edited 2 hours ago by Wingwalker 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nvora i Moneke odradili poslednji trening pred put u Valensiju, Grejem nije trenirao. Ah shit, here we go again.
Recommended Posts