sinisat5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A kako smo došli do toga da Grejm ide na operaciju i da gledamo da raskinemo ugovor?
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, sinisat5 said: A kako smo došli do toga da Grejm ide na operaciju i da gledamo da raskinemo ugovor? Jer je ovaj lik sa tvitera napisao da ima proverene infromacije i da ih ne deli tek tako. I to se pročulo svuda. Koliko ima istine, Bog samo zna. I sam Grejem je rekao u onom klipu da će na teren za ~2 nedelje. 1
djole_ynwa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 hours ago, branko96 said: Braco, da li leti neko iz Budimpeste za Valensiju? Идем ја. У петак око 6 ујутру ми је лет.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Summerfunk said: Jer je ovaj lik sa tvitera napisao da ima proverene infromacije i da ih ne deli tek tako. I to se pročulo svuda. Koliko ima istine, Bog samo zna. I sam Grejem je rekao u onom klipu da će na teren za ~2 nedelje. I na osnovu ovoga 10 strana u krug...Svaka čast 1 2 1
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na MCZ se takodje pise o ovome od strane "pouzdanih" odatle. 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, NMX said: I na osnovu ovoga 10 strana u krug...Svaka čast Moraš da budeš baš teški debil da izmišljaš ovakve stvari, bar neko moje mišljenje. Čak ne znam ni šta neko ima što izmišlja ovakve stvari. Svakako moraš i sam priznati da je cela ova njegova povreda pa i sam povratak... Čudan. 2
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, Mile1 said: Zaseda se trenutno u concord westu i trazi se najbolji moguci nacin da nam saopste kako ce da raskinu ugovor sa riverom i grahamom Ti si sigurno nešto načuo, tako da nije lepo da nas sprdaš. I izbaci Rivera iz priče, nije predmet rasprave. Dečko je pošteno ginuo na terenu i povredio se. Užasno mi smetaju priče kako treba da ga pedaliramo jer nam je višak, a koje je neko ranije pisao. 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Moraš da budeš baš teški debil da izmišljaš ovakve stvari, bar neko moje mišljenje. Čak ne znam ni šta neko ima što izmišlja ovakve stvari. Za 10 lajkova na tviteru ljudi će rođenu kevu da okače a ne da izmišljaju priče oko igrača kluba za koji navijaju. Na to dodaš kognitivnog siromašne navijače koji žive za takve stvari i eto priče 7
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako Devonte ne igra, to onda produzuje Jagov opstanak u ekipi. NI u snu na pocetku sezone nisam mogao da zamislim Jaga u Zvezdi u janurau 2026. recimo.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, suptil said: Ako Devonte ne igra, to onda produzuje Jagov opstanak u ekipi. NI u snu na pocetku sezone nisam mogao da zamislim Jaga u Zvezdi u janurau 2026. recimo. Jago je u Zvezdi još celu sledeću sezonu. Eto ti jedan ne tako fun fact.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, Summerfunk said: Jago je u Zvezdi još celu sledeću sezonu. Eto ti jedan ne tako fun fact. MIslim da ce Jago sledece godine biti Lundbergovan 😄 Mada ako Sale izadje na trziste Jago ce biti upitan i za nastavak sezone. Ali otom potom. Dan po dan. Edited 2 hours ago by suptil
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A da sačekamo do sutra i izjave Saše? Nadam se da postoji bar jedan polupismen sportski novinar koji će postaviti pravo pitanje o Grejmu (nadam se ne o Nwori i Monekeu). A ne pitanje da li je mačka Ljubica ozdravila (nadam se da jeste) i kako izgleda čarter let do Valensije. 1
Phobia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 42 minutes ago, NMX said: Znam da ću se pokajati što ovo pitam ali odakle bilo kakva ideja da smo završili sa Grahamom, da ide na operaciju, da raskidamo ugovor, šta god? Kako smo krenuli sa ovim idejama sledeca ce biti da je Devonte pokojni...
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Summerfunk said: Osim što ih klub i dalje plaća i što su faktički "deo tima", nikakve 😄👍🏼 Oni nisu deo tima,ni jedan dan ni trening nisu bili tu da bi bili deo tima To što ih plaćaju i dalje je letošnja sramna politika raskida ugovora takvih ljudi
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, NMX said: Znam da ću se pokajati što ovo pitam ali odakle bilo kakva ideja da smo završili sa Grahamom, da ide na operaciju, da raskidamo ugovor, šta god? Moje mišljenje iskreno na osnovu svega viđenog do sada u vezi sa njim, nikakav info. 7
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Čočo said: A da sačekamo do sutra i izjave Saše? Nadam se da postoji bar jedan polupismen sportski novinar koji će postaviti pravo pitanje o Grejmu (nadam se ne o Nwori i Monekeu). A ne pitanje da li je mačka Ljubica ozdravila (nadam se da jeste) i kako izgleda čarter let do Valensije. Postavi mu se pitanje i on da odgovor “vagamo sa Grejemom, nije on jos u ritmu da bude na 100%, treba mu jos malo vremena, idemo dan za dan” 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 55 minutes ago, NMX said: Znam da ću se pokajati što ovo pitam ali odakle bilo kakva ideja da smo završili sa Grahamom, da ide na operaciju, da raskidamo ugovor, šta god? Rekao jedan random tviteraš i podkast kod Popa. Znači 100% istina. Edit: Inače taj tviteraš je ispod tvita u kom je spomenuo raskidanje ugovora napisao kako se to ustvari ni ne razmatra i verovatno se neće desiti, toliko o pouzdanosti informacije. Taj tvit izgleda nije dovoljno zanimljiv da bi se napravio ss i delio svuda. Edited 2 hours ago by Урош19 4
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, JPM said: I ja to mislim, s tim sto mi je to cutanje jos gore nego da kazu istinu. Izgleda da su opcije,kao i obicno,cutanje ili laganje.Ajd za nas navijace,manje-vise,ali pitam se kako se osecaju nasi preostali zdravi igraci,koji izgibose za ove pobede,kad pomisle ko treba da brine o njima i da ih leci,ako se povrede?
Fromthecorner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovog sa Tvitera ste na leto kacili kako kaze da je zavrsen Donta Hall. Sto kacite bilo koga da bi se nesto desavalo? Mutite bistru vodu prvom timu na tabeli Evrolige… 8
GrađaninCt Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti... 4 2 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, NMX said: Na to dodaš kognitivnog siromašne navijače koji žive za takve stvari i eto priče Nisam ekspert, za razliku od članova forumske medicinske komisije, ali evo ja ne znam kako to ne može da se utvrdi da li je povreda sanirana na treningu 5 na 5 jačeg intenziteta, već može samo na takmičarskoj utakmici, kako tvrdi ovaj "insajder". 6 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde da ostavimo tviteraše i instagramere po strani. Nedavno smo imali čoveka koji je popio ban jer je rekao da je načuo da je igrač povređen i da se priča o šest nedelja pauze. Danas imamo da je igrač stvarno povređen, a povratak skoro pa šest nedelja. Tako da ajde da se ne zajebavamo više na tu temu. 4
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Pa i za Grejma je onaj jedan momak rekao posle snimanja da je oporavak mozda i 6 meseci ako se dobro sećam. Ispravite me ako grešim. Ne sećam se imena da potražim. Edited 2 hours ago by Čočo 2
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Ajde da ostavimo tviteraše i instagramere po strani. Nedavno smo imali čoveka koji je popio ban jer je rekao da je načuo da je igrač povređen i da se priča o šest nedelja pauze. Danas imamo da je igrač stvarno povređen, a povratak skoro pa šest nedelja. Tako da ajde da se ne zajebavamo više na tu temu. Protiv Valensije ce biti 4 nedelje.
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem je poslat nazad za Amerike i to smo zavrsili i treba ici korak dalje, koga mi dovodimo umesto njega? Ima li neki bek da ne igra u el ili neki dobar bek u ek?
Recommended Posts