Dr.J Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK.
Markovic_CZ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 hours ago, Bejn said: Kalina se ovde ne uklapa. Nikada nije bio legitimni član domaće osovine. To sto pišeš nije istina... Više puta dolazili zajedno on, Nedović, Mitrovic, Radonjić prosle sezone. Mislim nije ni preterano važno, to je privatni zivot. Lično znam to. p.s. jedino ako mislis da nije deo ekipe po zaslugama i doprinosu, sa tim se slažem 🙂 Edited 2 hours ago by Markovic_CZ
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Markovic_CZ said: To sto pišeš nije istina... Više puta dolazili zajedno on, Nedović, Mitrovic, Radonjić prosle sezone. Mislim nije ni preterano važno, to je privatni zivot. Lično znam to. p.s. jedino ako mislis da nije deo ekipe po zaslugama i doprinosu, sa tim se slažem 🙂 Naravno da mislim na ovo drugo. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK. 3 4
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Estrella Roja said: Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? Pauza dok ne krenu da pisu o Grejmu i medikal stafu 😂 2 1 7
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 minutes ago, Estrella Roja said: Odkud sad odjednom tolika priča o Laziću i Mitroviću i kakve oni imaju veze sa ovogodišnjim rosterom? Osim što ih klub i dalje plaća i što su faktički "deo tima", nikakve 😄👍🏼 Edited 2 hours ago by Summerfunk 1
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Spreman je, samo čeka da se oporave neki igrači prije njega, da ih ne guramo sve odjednom. 6
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Sector said: Spreman je, samo čeka da se oporave neki igrači prije njega, da ih ne guramo sve odjednom. Ja sam cuo da uveliko trenira samo se ne voli slikati i snimati, valjda umislio da nije fotogeničan
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK. Povrijedjen je Graham
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, avakss said: Povrijedjen je Graham Šta mu je? 2
drakon1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, Golijat said: Chima potvrdio u podcastu da ce igrati protiv Valensije sad u petak. Ovo eskalira i vrlo je kvarno. Sad su naterali i igrace da lazu. Dok ne potvrde i Rajko i Rada, ne verujem u to. 1
Plavi Dres Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) https://youtu.be/bFnCoZVw6sU?si=vYNiaCUJjy7oMPT8. 😁 Edited 43 minutes ago by Plavi Dres
Jeremija123 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 2 hours ago, Dr.J said: Sta je sa Grahamom vise? Niko nigde vise ga i ne spominje, informacija nigde od onog klupsog raporta. Sve mi se cini da se njemu ne igra nesto preterano i sve vise me podseca na Igora Mijovica duha iz FK. Gledamo u odžak Pionira, Drčelu da založi peć i Habemus Graham. 1
Sinnerman Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Kako stvari stoje velika verovatnoća je da su glasine tačne i da sad klub ne zna kako će pred navijače. Nije nikakav info, samo logičan zaključak. Tu se uklapaju i tzv. insajderi koji su po tom pitanju utihnuli, verovatno neće da pokreću lavinu negativnih komentara sada kada nam ide dobro. A što se duže čeka biće zajebanije. 2
Diogen Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Javlja mi se sestric, okoreli zvezdas, kaze, sa ekskluzivom: cuo sam info na podkastu kod Popa da je Graham "zavrsio sezonu"! "Ma idi bre, presece me, pomislih od popa"... Sam cu da izadjem...
Čočo Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) Nisam pametan. Od potpisa Grejma letos sam naslućivao da se ovo može očekivati od tog potpisa. Ako od njega nema ništa, pustio bih neko vreme da prođe da vidimo kako delujemo kad se Nwora pridruži ekipi. Mislim da spoljnu liniju možemo zatvoriti i bez Grejma ako Nwora, Kodi i Batler kliknu. U tom slučaju ne bih dovodio nikog. Sasvim dovoljno bi bilo da se kvalitetom a i minutažom pokrije sve u Evroligi. Kodi, Batler 1/2 Nwora, Dobrić 3/2 + Miljenović i Jago. Edited 19 minutes ago by Čočo
NMX Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago smara uveliko ovo sa narodnjacima na klipovima kk ali ova pesma i Graham 😂
Sector Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Zajebanciju na stranu, naće taj ni igrati. Vjerovatno se čeka neki raskid ugovora pa da objave. 3 1
JPM Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago I ja to mislim, s tim sto mi je to cutanje jos gore nego da kazu istinu. 1
suptil Posted just now Posted just now 6 minutes ago, JPM said: I ja to mislim, s tim sto mi je to cutanje jos gore nego da kazu istinu. Aj' da ne hvatamo zalet za Devontea. Covek nije ni igrao, da se reintegrisu Moneke i Nwora pa posle derbija da pricamo eventualno o njemu.
Mile1 Posted just now Posted just now Zaseda se trenutno u concord westu i trazi se najbolji moguci nacin da nam saopste kako ce da raskinu ugovor sa riverom i grahamom
Recommended Posts