Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Krle said:

Najvise sto boli u ovom porazu je sto Kalinic koji je najiskusniji igrac pravi cist faul u napadu, a onda i tehnicku na minut pre kraja. Zbog tog 1 poena smo izgubili mec, eto to boli sto svake godine mora neko cirkus da napravi

Cirkus pravi opet Kalinic. I Butler je mogao da pogodi ono bacanje, ali ono priseravanje Kalinica sa klupe je direktno odlucilo. Ne znam samo zbog cega prikenjavanje sa klupe? Obradovic ga je mogao komotno poslati u svlacionicu.

• Like 5
Posted
Just now, Don Dusko said:

Ajao znao sam tacno da je utakmicom protiv Monaka kupio mir do sledece utakmice JEBOTE.

Ej, ajde u troskok vise sa tvojim kenjanjem i cuvanjem vatre. Lik bukvalno na par metara od mene, i treba da cutim kad on ne zna gde bije, pravi faulove kao klinac i izgleda kao da su ga puskom terali da igra? Sta, super i aplauz? 

• Like 4
  • Ha-ha 2
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Cirkus pravi opet Kalinic. I Butler je mogao da pogodi ono bacanje, ali ono priseravanje Kalinica sa klupe je direktno odlucilo. Ne znam samo zbog cega prikenjavanje sa klupe? Obradovic ga je mogao komotno poslati u svlacionicu.

To je baš nedisciplina koja nas je u konačnici koštala šanse za pobedu u produžetku. Baš nedolično od njega.

• Like 2
Posted

Kaze Sasa Nwora je trebao da bude danas tu ali kako je zavrsio sa jednom(nogom pretpostavljam) ukocio se. Bice spreman za Valensiju i on i Moneke

• Love 6
  • Ha-ha 5
Posted

Nema jos Butler jasnu ulogu, on je de facto starter i to ce biti od nove godine sigurno.

Do tad treba da pohvata igru 2 na 2 i neki protok lopte. Covek je automatic i iz mesta i iz igre ali da li zbog prevelike zelje ili iz nekog nerazumevanja mbogo srlja.

Polako, sve ce doci na svoje.

• Like 4
Posted (edited)

Ja bih banovao sve ove što im je Kalinić kriv za poraz. Momentalno.

Za poraz je odgovorna kratka rotacija iz nedelje u nedelju. Boli me Q za Aba ligu ovu bednu. Krivi su vam CMM i Kalinić? Ljudi nas doveli na čelo Evrolige posle 11 kola i igraju i po 30 minuta u Aba ligi. 

P.S. Batler je napravio jako glup faul i čist faul na pola terena na 6 sekundi do kraja napada.

Edited by StiviKivi
  • Like 8
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Zajebana situacija jer se vidi da smo energetski bili baš bedni. Kalinić očajan, Codi privatizovao, Butler se vratio u jet lag, Deda ponovo kao da je stavio prsten moći (čitaj: nevidljiv), Semi i Plavša jedini na nekom nivou. Morao je Dobrić ovde da ore malo. 

Ne razumem ove povike da smo iznad ove lige. Ako možemo da je osvojimo na bazi kurca super, ako ne, onda mora malo više da se trudimo. Imamo budžet kao svi abaligaši zajedno bez KKP i Dubaija. Šta bi bilo da igramo Endesu recimo...

Ajd bar neko da se vrati za Valensiju, ovako mrka kapa, protiv Monaka je bilo čudo.

• Like 14
Posted
4 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Ej, ajde u troskok vise sa tvojim kenjanjem i cuvanjem vatre. Lik bukvalno na par metara od mene, i treba da cutim kad on ne zna gde bije, pravi faulove kao klinac i izgleda kao da su ga puskom terali da igra? Sta, super i aplauz? 

Jao dokle cete donositi odluke na osnovu jedne utakmice?

Pa kako je protiv Monaka tada je bilo sta?Ako pokida protiv Valensije sta ce biti?

Posted
2 minutes ago, Disfruto said:

Kaze Sasa Nwora je trebao da bude danas tu ali kako je zavrsio sa jednom(nogom pretpostavljam) ukocio se. Bice spreman za Valensiju i on i Moneke

Čizmontea nije spomenuo? 

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Disfruto said:

Zar forumska medicinska komisija nije zaključila da se on vraća tek za Barselonu?

• Like 1
Posted

Apsolutno niko od igraca nije kriv za poraz. Momci su se skupili i dobili Monako, a onda su protiv jedne dobre Eurokup ekipe odigrali 40 minuta utakmice u egalu. Nikome nemam sta da zamerim. Veliki je teret na ledjima Kodiju, Kalinicu i Odzeleju. 

• Like 12
Posted
7 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Sta, super i aplauz? 

Da. Nikad nisam otvoreno vredjao uzivo ni jednog naseg igraca. Nikako.

Kapiram da si u afektu ali nemoj.

• Like 4
Posted

Mišljenja sam da je Kalinić na kraju "prodao" sa onom tehničkom, ali je i Batler začinio sa ultra glupim faulom. Kao najiskusniji tu (Kalina), stvarno nije to trebao da radi. Isto je takve ispade imao i Teodosić, koji je bio dovoljno pametan pa da dobije suspenziju, da ne možemo da se oprostimo od čoveka na utakmici. Ali ajde, bABA liga je nebitna. Ali ako je nebitna, zašto su nama jedini zdravi i pravi nosioci igrali u proseku ~30tak minuta partiju?

CMM: 33'

Kalina: 28'

Davidovac: 26'

Ojele: 26'

...

Koja je uopšte poenta ili zamisao Sašina da mu ekipa (očekujem isti sastava kao i večeras protiv Valensije) da se maksimalno iscrpi u ABA ligi, pa pravac u Valensiju za 3 dana? Tu je mali Stojković, ravno 0. minuta. Dobrić samo 6' danas? (da nije ne daj Bože... p.... pov....bojim se da izgovorim više). Yago samo 14', Miljenović 10'. Kontam da je cilj pobeda, kao što bi i trebalo. Ali u ovakvom ultra sakatom sasatvu, izašao si iz duplog kola + putuješ za koji dan.

Ja da sam Saša, ostavio bih Kodija, Semija i Kalinu u Beogradu i pustio bi ih da biraju sa seksi adresara koju hoće, koliko hoće i šta hoće. Samo da mi ne izlaze iz BGH2O do pred polazak za Valensiju 😂😭 Nelogično mi totalno da se igrači toliko crpe ako nam je ful fokus na EL. Pogotovo sad u ovoj celoj jebenoj situaciji.

Posted
6 minutes ago, bodo said:

To je baš nedisciplina koja nas je u konačnici koštala šanse za pobedu u produžetku. Baš nedolično od njega.

Kao da to nismo imali onomad sa Teom i... naravno Kalinicem. Nije samo nedolicno, nego stetno. Mislio sam da je naucio lekciju, ali avaj. On je ocigledno u trenutku karijere gde mu nide sve na ruku, ali kao veteran misli da mu je sve dozvoljeno. Kad ge ide, ok. Ali kad je u frustracija modusu, treba ga vaditi iz igre.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Zajebana situacija jer se vidi da smo energetski bili baš bedni. Kalinić očajan, Codi privatizovao, Butler se vratio u jet lag, Deda ponovo kao da je stavio prsten moći (čitaj: nevidljiv), Semi i Plavša jedini na nekom nivou. Morao je Dobrić ovde da ore malo. 

Kod Davidovca je problem što je on igrač za epizodnu ulogu nevezano za takmičenje koje igra. On će svoje da odigra na uobičajen način, nekad sa većim uspehom, nekad sa manjim, ali nije igrač koji će da preuzme veći broj šuteva ni u ABA ligi.

Posted
6 minutes ago, Disfruto said:

Da, ali za utakmicu protiv Valensije u Pioniru.

Posted
2 minutes ago, StiviKivi said:

Ja bih banovao sve ove što im je Kalinić kriv za poraz. Momentalno.

Za poraz je odgovorna kratka rotacija iz nedelje u nedelju. Boli me Q za Aba ligu pvu bednu. Krivi su vam CMM i Kalinić? Ljudi nas doveli na čelo Evrolige posle 11 kola i igraju i po 30 minuta u Ava ligi. 

Minimum banovao! Svilen gajtan bre

Posted
Just now, Don Dusko said:

Jao dokle cete donositi odluke na osnovu jedne utakmice?

Pa kako je protiv Monaka tada je bilo sta?Ako pokida protiv Valensije sta ce biti?

Jesam li ja rekao da je on los igrac? Nisam jer nije. U tome i jeste problem, jer to ne treba da se ogleda u silovanju u napadu itd. Ali sta mene brine je njegov govor tela. Uzasno izgleda i uopste ne prati desavanja, sto na klupi,to i terenu. Bas kao da igra pod kaznom. Ne znam sta je u pitanju.  

• Ha-ha 1
Posted

Nwora i Moneke se vraćaju protiv Valensije. (Tireba uzeti u obzir da je ovo fazon treća utakmica gde Saša kaže da ovaj igra)

A za mučenog Grejema više niko i ne pita. 

• Like 2
  • Ha-ha 5