Dobar Los Milos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi upravo "sleteli" u Ljubljanu. Za koji sat pisem ko se zagreva. :P 14 2
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Mi upravo "sleteli" u Ljubljanu. Za koji sat pisem ko se zagreva Nemoj tebra, molim te, posle toga sledi 20 strana kukanja, preskočićemo utakmicu 1 13
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dobar Los Milos said: Mi upravo "sleteli" u Ljubljanu. Za koji sat pisem ko se zagreva. 😛 ja sam trebao doći ali odustao u zadnji tren. ići ću na Iliriju a do tad ćemo se valjda kompletirati. trebalo bi biti dosta naših tamo jer uvek je tako.
LevonKendal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Dobar Los Milos said: Mi upravo "sleteli" u Ljubljanu. Za koji sat pisem ko se zagreva. 😛 Zagrijavace se svi sto su i igrali protiv Monaka. U toku utakmice cemo vidjeti kome ce biti redukovana minutaza, mislim da je to najvaznije. A ako bude promjena, bolje pisi ko se NE ZAGRIJAVA. Zelim da vidim nekog od nosioca od cetvrtka u civilu. https://meridiansport.rs/kosarka/zvezda-na-megdan-cedevita-olimpiji-sa-istim-snagama-kao-protiv-monaka/
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, JPM said: Vulverin je ok sa prstom? Jedan je vuk u timu (CMM), Semi moze da bude Hulk.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, JPM said: Vulverin je ok sa prstom? Ortozu je nosio, dan posle meca, ali kako si rekli nije nista ozbiljno. Videcemo oce li igrati. 1 1
Medranotzz Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bice ovo veceras nezgodan mec i tesko da ce ici sa nekim rezervnim postavama napraviti razliku. Ako vec igraci ne mogu dobiti odmor onda im treba rasporediti minutazu i dobiti utakmicu. Ja bi u ovoj situaciji ostavio barem 2/3 igraca u Bg i odmarao ih za Valensiju ali sam onda video da u Aba idu Beč i Bosna, pa bi te dve utakmice iskoristio za odmor igraca, a ovu Olimpiju svima jednako rasporedio minute i dobio utakmicu.
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno, koga zabole i da li ćemo da izgubimo protiv sokića. U ovom trenutku, sav fokus na EL i da se niko više ne povredi. Malo nam je Bolomboj protiv future? 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Kooineeperk said: Jedan je vuk u timu (CMM), Semi moze da bude Hulk. From this Spoiler To this Spoiler 5
GameChanger Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Vrlo zajebane odluke u sklopu pripreme za Cedevitu su pred Saletom. Sa jedne strane, sve i da izadjemo u istom sastavu kao protiv Monaka, nase sanse za pobedu nisu velike. Tandem Plavsic-Motejunas ce energetski biti mnogo slabiji nego u El, a i onakav ima problema u odbrani. Takodje, Semi koji bi to trebalo da krpi je rovit i pitanje je koliko je spreman da se haba pred utakmicu u Valensiji u kojoj ima poseban motiv, a da ne pominjem Kodija i narocito Kalinu kome je svaki minut odmora znacajan. S tim u vezi, koliko god nepopularno bilo pustanje utkamice niz vodu, ja se necu ni malo uzbuditi ako ovo izgubimo glat. Najvaznije je da ne bude jebenih povreda, da se iskoristi prilika da se one male povrede, koje su sigurno prisutne kod ovih sto igraju, zalece i udjemo koliko-toliko svezi u sledece kolo evrolige. Takodje, Miljenovic da nastavi da pegla i zaradjuje svoje minute, isto vazi i za Jaga, nek odmore brata Kodija. Batler i Segi da nastave da nastave uzlaznom putanjom forme i bice to okej. Ako kojim slucajem ovi imaju los dan i poklopi se par stvari, mozda ih i drknemo tamo na talasu ove nase ludacke energije i vojnickog fokusa.
Recommended Posts