bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 51 minutes ago, Wook said: Bio je pre 2-3 godine, pa je nestao, čak ni G ligu nije igrao redovno, zato je kod njega najveći ? hoće li moći da se vrati na staru formu. Pored toga privikavanje na Evropu. Ja sam se nadovezao na @Igor_ovo izlaganje u vezi sa istim. U smislu da me ne čudi ono šta se priča za Grahama kako izgleda na treninzima. Vidim Farid nema nešto puno problema sa privikavanjem na Evropu. Kvalitet brzo izađe na vidjelo. Ja tako rezonujem.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 hours ago, Kosjan Willavić said: Ne znam da li je pomenuo neko juce, po mom misljenju najbolji potez uz Batlerov ringispil. Posle pogodjenog bacanja Monaka, jokicevski pas Motiejunasa ka Dobricu u kontri koji zavrsava sprint zakucavanjem. Neka jedu govna ako ne bude u top 10 kola. TOP 3 Kod Urbonasa u podkastu rekoše da je Motiejunas pokazao Dobriću očima da trči dok je još Okobo izvodio bacanje, kažu znao je Mo da Dialo neće da isprati. Zna ih u dušu, do juče je igrao sa njima. Doktor. 18 4
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, bodo said: Ja sam se nadovezao na @Igor_ovo izlaganje u vezi sa istim. U smislu da me ne čudi ono šta se priča za Grahama kako izgleda na treninzima. Vidim Farid nema nešto puno problema sa privikavanjem na Evropu. Kvalitet brzo izađe na vidjelo. Ja tako rezonujem. Pa Farid je već dva puta igrao u Evropi 4
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Bobby Shurda said: Pa Farid je već dva puta igrao u Evropi Dobro nemojmo biti bukvalci. Zadnja rečenica je najvažnija a tiče se kvaliteta a ne toliko igranja u Evropi.
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, bodo said: Dobro nemojmo biti bukvalci. Zadnja rečenica je najvažnija a tiče se kvaliteta a ne toliko igranja u Evropi. Ne znam što sam bukvalac napisao si da nije imao problem sa privikavanjem u Evropi ja sam ti napisao da je već bio u Evropi, sigurno da mu je lakše bilo da se odmah privikne, pritom ajde ako ne računaš CSKA u kom nije igrao bio je u Italiji u istom timu kao i Kabengele koji je sada najdominantniji centar u EL nakon igranja tu. Msm stoji da je Grejem kvalitet ali on pre Zvezde nikada nije kročio van Amerike a Farid je već dugo globtroter koji je igrao na svakakvim egzotičnim i manje egzotičnim mestima i sigurno mu je mnogo lakše da se odmah privikne. 1
Markovic_CZ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Hehe, nakon one duple CMM-a u akciji protiv Reala zbog koje je završio u Top10 i ovaj put je Montejunas debelo prestupio, realno su nam sudije progledale ovde 🙂 Još bolje što je tako 😇
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Markovic_CZ said: Hehe, nakon one duple CMM-a u akciji protiv Reala zbog koje je završio u Top10 i ovaj put je Montejunas debelo prestupio, realno su nam sudije progledale ovde 🙂 Još bolje što je tako 😇 Kako prestupio, noga mu je u vazduhu, stajna iza crte? 15
Kooineeperk Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 24 minutes ago, Crni said: Kako prestupio, noga mu je u vazduhu, stajna iza crte? Jedino ako ne treba da se checkira sa oba stopala van linije, sto mislim da nije potrebno, vazno je da ne stojis u terenu vec napolju pa makar na jednoj nozi. 1
Recommended Posts