Valensija Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 15 minutes ago, BriJones said: Sad Valensiju napasti sa Yagom i Plavšom od početka, svaki da igra po 30 min. Zasto mene, ja sam nas?! 😃 3 44 1
Todo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 12 hours ago, Todo said: Ovo je 6-7 meč kući u mesec ipo dana, ne znamo koliko km predjenih, leganje u 2-3h ujutru, pa onda posao. Hroničan umor blaga reč. I baš sam bio rešen da večeras preskočim, plus ovo oko povreda što prelazi sve granice normalnog, i žena sinoć koju inače ne zanima mnogo sport i nervira je moje ludilo za Zvezdom, kaže : " šta , ostavićeš ih sad bez podrške , kada nemate pola tima, i to posle 7 u nizu, kakav si ti to navijač"? I ta rečenica bude dovoljna, da se večeras opet kreće za Bg, čak naloženiji nego ikad, pa ako srušimo i večeras, za Sala jedna statua od 300m ispred Arene!!❤️🤍 Javite samo da li nas ima 10 za večeras u rosteru. Hvala Zvezdo❤️🤍❤️🤍❤️🤍 Sad može i peške kući... 3 1
Markoss Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kad ce kompilacija Batlerovih poena da je gledam kao film - dva sata. Bas jedan Kvinsi Miler takover. 32 10
Nini3112 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Wook said: Do sutra mora da osvane gif kako Butler voza Tajsa. @Don Dusko ajde brate ako imas vremena. Kakav elegantan potez 2
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Nini3112 said: @Don Dusko ajde brate ako imas vremena. Kakav elegantan potez Nadji mi twit ili snimak i odma dodje. :D
Cavani Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 hours ago, Dobar Los Milos said: Svaka cast na optimizmu. Hvala tebra 🙂 1 1
Mile1 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakav takeover Batlera, naravno CMM i Dobric su nas odrzavali u zivotu i bez njih ova pobeda ne bi se ni dogodila. Cak je i Plavsic imao neke dobre minute Bas TIMSKA pobeda 22
Kooineeperk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Toliko mi je dobro da mogu da slusam i Vladu Djurovica kako prica da Odzeleje ima telo od 5mil dolara 😄 4 19
Bode Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne zaboraviti Semija u svemu ovome. Covek je konstantan svaki mec, skroz pronasao ulogu u ovom timu. 34 1
Wook Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Kladovljanin said: BEZ 8 IGRACA ! I to bez prva 3 centra. Šteta što se Izundu povredio kad je proigrao. Bolomboj, Izundu, Rivero na ovu ekipu deluju strašno. Ovaj tim je strašan u mogućnostima, ima bar 5-6 igrača koji mogu biti lideri, a nema sujete i zle krvi, već igraju jedan za drugog. 3
Nini3112 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Semi je defanzivna masina. I da,ovo je Batler odradio sa pola gasa. 15
Stefi88 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kao sto rekoh, totalno nebitno je dal je Monako pobedio ili izgubio, svaka tekma je za sebe... Samo vere u tim, jedno je sigurno momci se bore na max obrtaja 👋👋 Bravo Zvezdo 🔴 ⚪ 💪 🔥 🔥 🔥 3 1
Kooineeperk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, jedibojan said: Cestitke jope. Veliki rispekt za borbenost Hvala i vama sto ste ih iscimali u vasem duelu pre dva dana - dali ste im nadu da mogu da vas dobiju, zapeli su posle -20, dosli u egal i na kraju izgubili - sigurno je i to imali i energetskog i motivacionog uticaja na Monako. 🙂 1
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Cigani, niko da spomene da su sutra Sveti Vrači. I vernici i nevernici molitvu u ruke. 2
Bode Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kaze Vlade voditelju, "vidi kakve ruke Semi ima, ovo nije normalno"🤣 1 22
BriJones Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Toliko mi je dobro da mogu da slusam i Vladu Djurovica kako prica da Odzeleje ima telo od 5mil dolara 😄 Ma uživam... kaže CMM odigra par dobrih poteza pa obavezno nekoliko pogreši!!! 2
Recommended Posts