Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, BriJones said: Sad Valensiju napasti sa Yagom i Plavšom od početka, svaki da igra po 30 min. Zasto mene, ja sam nas?! 😃 2 32 1
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 hours ago, Todo said: Ovo je 6-7 meč kući u mesec ipo dana, ne znamo koliko km predjenih, leganje u 2-3h ujutru, pa onda posao. Hroničan umor blaga reč. I baš sam bio rešen da večeras preskočim, plus ovo oko povreda što prelazi sve granice normalnog, i žena sinoć koju inače ne zanima mnogo sport i nervira je moje ludilo za Zvezdom, kaže : " šta , ostavićeš ih sad bez podrške , kada nemate pola tima, i to posle 7 u nizu, kakav si ti to navijač"? I ta rečenica bude dovoljna, da se večeras opet kreće za Bg, čak naloženiji nego ikad, pa ako srušimo i večeras, za Sala jedna statua od 300m ispred Arene!!❤️🤍 Javite samo da li nas ima 10 za večeras u rosteru. Hvala Zvezdo❤️🤍❤️🤍❤️🤍 Sad može i peške kući... 3 1
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad ce kompilacija Batlerovih poena da je gledam kao film - dva sata. Bas jedan Kvinsi Miler takover. 28 9
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Wook said: Do sutra mora da osvane gif kako Butler voza Tajsa. @Don Dusko ajde brate ako imas vremena. Kakav elegantan potez 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Nini3112 said: @Don Dusko ajde brate ako imas vremena. Kakav elegantan potez Nadji mi twit ili snimak i odma dodje. :D
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Dobar Los Milos said: Svaka cast na optimizmu. Hvala tebra 🙂 1
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav takeover Batlera, naravno CMM i Dobric su nas odrzavali u zivotu i bez njih ova pobeda ne bi se ni dogodila. Cak je i Plavsic imao neke dobre minute Bas TIMSKA pobeda 18
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Toliko mi je dobro da mogu da slusam i Vladu Djurovica kako prica da Odzeleje ima telo od 5mil dolara 😄 3 13
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne zaboraviti Semija u svemu ovome. Covek je konstantan svaki mec, skroz pronasao ulogu u ovom timu. 27 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Kladovljanin said: BEZ 8 IGRACA ! I to bez prva 3 centra. Šteta što se Izundu povredio kad je proigrao. Bolomboj, Izundu, Rivero na ovu ekipu deluju strašno. Ovaj tim je strašan u mogućnostima, ima bar 5-6 igrača koji mogu biti lideri, a nema sujete i zle krvi, već igraju jedan za drugog. 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Semi je defanzivna masina. I da,ovo je Batler odradio sa pola gasa. 13
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao sto rekoh, totalno nebitno je dal je Monako pobedio ili izgubio, svaka tekma je za sebe... Samo vere u tim, jedno je sigurno momci se bore na max obrtaja 👋👋 Bravo Zvezdo 🔴 ⚪ 💪 🔥 🔥 🔥 3 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, jedibojan said: Cestitke jope. Veliki rispekt za borbenost Hvala i vama sto ste ih iscimali u vasem duelu pre dva dana - dali ste im nadu da mogu da vas dobiju, zapeli su posle -20, dosli u egal i na kraju izgubili - sigurno je i to imali i energetskog i motivacionog uticaja na Monako. 🙂 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cigani, niko da spomene da su sutra Sveti Vrači. I vernici i nevernici molitvu u ruke. 2
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaze Vlade voditelju, "vidi kakve ruke Semi ima, ovo nije normalno"🤣 1 16
BriJones Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Kooineeperk said: Toliko mi je dobro da mogu da slusam i Vladu Djurovica kako prica da Odzeleje ima telo od 5mil dolara 😄 Ma uživam... kaže CMM odigra par dobrih poteza pa obavezno nekoliko pogreši!!! 2
Recommended Posts