Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, BriJones said:

Sad Valensiju napasti sa Yagom i Plavšom od početka, svaki da igra po 30 min. 

Zasto mene, ja sam nas?! 😃

• Like 2
  • Ha-ha 32
  • Pumpaj! 1
Posted
12 hours ago, Todo said:

Ovo je 6-7 meč kući u mesec ipo dana, ne znamo koliko km predjenih, leganje u 2-3h ujutru, pa onda posao. Hroničan umor blaga reč.

I baš sam bio rešen da večeras preskočim, plus ovo oko povreda što prelazi sve granice normalnog, i žena sinoć koju inače ne zanima mnogo sport i nervira je moje ludilo za Zvezdom, kaže : " šta , ostavićeš ih sad bez podrške , kada nemate pola tima, i to posle 7 u nizu, kakav si ti to navijač"?

I ta rečenica bude dovoljna, da se večeras opet kreće za Bg, čak naloženiji nego ikad, pa ako srušimo i večeras, za Sala jedna statua od 300m ispred Arene!!❤️🤍

Javite samo da li nas ima 10 za večeras u rosteru.

Hvala Zvezdo❤️🤍❤️🤍❤️🤍

Sad može i peške kući...

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Kakav takeover Batlera, naravno CMM i Dobric su nas odrzavali u zivotu i bez njih ova pobeda ne bi se ni dogodila. Cak je i Plavsic imao neke dobre minute

Bas TIMSKA pobeda

• Like 18
Posted

Ne zaboraviti Semija u svemu ovome. Covek je konstantan svaki mec, skroz pronasao ulogu u ovom timu.

• Like 27
  • Love 1
Posted
1 minute ago, Kladovljanin said:

BEZ 8 IGRACA !

I to bez prva 3 centra.

Šteta što se Izundu povredio kad je proigrao. Bolomboj, Izundu, Rivero na ovu ekipu deluju strašno.

Ovaj tim je strašan u mogućnostima, ima bar 5-6 igrača koji mogu biti lideri, a nema sujete i zle krvi, već igraju jedan za drugog.

• Like 3
Posted

Kao sto rekoh, totalno nebitno je dal je Monako pobedio ili izgubio, svaka tekma je za sebe...

Samo vere u tim, jedno je sigurno momci  se bore na max obrtaja 👋👋

Bravo Zvezdo 🔴 💪 🔥 🔥 🔥 

• Like 3
  • Love 1
Posted
1 minute ago, jedibojan said:

Cestitke jope. Veliki rispekt za borbenost

Hvala i vama sto ste ih iscimali u vasem duelu pre dva dana - dali ste im nadu da mogu da vas dobiju, zapeli su posle -20, dosli u egal i na kraju izgubili - sigurno je i to imali i energetskog i motivacionog uticaja na Monako. 🙂  

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Toliko mi je dobro da mogu da slusam i Vladu Djurovica kako prica da Odzeleje ima telo od 5mil dolara 😄 

Ma uživam... kaže CMM odigra par dobrih poteza pa obavezno nekoliko pogreši!!!

• Ha-ha 2