Popular Post Kooineeperk Posted November 13 Popular Post Posted November 13 U mene ste sumnjali?! 😄 10 42
Čvarkov Posted November 13 Posted November 13 22p 3/4 za 2 4/5 za 3 4/4 bacanja 4sk 26PIR i to utakmici gde smo imali više upotrebljivih igrača u prvom redu Arene nego na klupi. Nije loše za najgoreg igrača u EL. Bravo za brata Batlera. Ma veliko BRAVO za celu ekipu. Herojska pobeda!!! 23 11
Cavani Posted November 13 Posted November 13 5 hours ago, Cavani said: Ako je Batler takav mamojeb kakvim ga svi predstavljaju, sad je pravo vreme da opravda reputaciju sa 20+ poena. Herojski herojski herojski 17 1 1
Estrella Roja Posted November 13 Posted November 13 Na kraju još ispade ubedljiva pobeda. Bravo Zvezdo 🔴⚪ 8
Nini3112 Posted November 13 Posted November 13 Svaka cast,izvinjavam se momcima sto nisam verovao! Batleeeer🥰 4
Knipex Posted November 13 Posted November 13 Aaaaaaaa ovaj tim je neuništiv Bravo bre za srce, za volju, za želju, za Zvezdu 14 10
Урош19 Posted November 13 Posted November 13 33 minutes ago, Урош19 said: IDEMO U ATINU AAAAAAA Šta sam reko???
Miki28 Lakers in 5 Posted November 13 Posted November 13 Bravo momci, najvrednija pobjeda za sada. Kapa dolje🫡 2
Don Dusko Posted November 13 Posted November 13 Plavsicu(komentator) pogadjali su kad je potrebno Dobric i Butler(a ne uglavnom Dobric). 2
NMX Posted November 13 Posted November 13 Ljudi moojiiii aaaaaaa 😍😍😍 Kakva je ovo TIMČINA Maltene cu zaplakati od srece. Pa sta je ovo, kakva je ovo odbrana bez 2/3 tima. Kakvo drugo poluvreme. Pokajte se nevernici. A vi sto ste odigrali na poklon kvotu na Monako preko 1.5, well nadam se da vam je makar malo krivo ato pojma o kosarci nemate. BRAVO SASA, BRAVO MOMCI! Idemo da osuncamo dupe u Valensiji i tresnemo domacina usput. btw...da li je iko (ko ga je ranije gledao) zaista sumnjao u Batlera. Lutka ce tek da kida. 22 13
BriJones Posted November 13 Posted November 13 Sad Valensiju napasti sa Yagom i Plavšom od početka, svaki da igra po 30 min. 1
Vitalic Posted November 13 Posted November 13 2 hours ago, Vitalic said: Ako nekom jos nije jasno, gubimo veceras. To ti pricam baki moj. 2
Recommended Posts