Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sad će sezona slava. 

Nek svaki cigan uradi šta je do njega. Kad pop krene da čita imena članova porodice svaki cigan doda po 2-3 igrača.

Evo keva slavi Svetog Nikolu. To je za malo jače od mesec dana. Računam da će do tada Nwora, Izundu i Moneke da se oporave pa ću ja da preuzmem Bolomboja i Rivera. Ko ima slavu od Nove godine neka duži Cartera i Caanana. 

:za đurđevdan i dalje svi povređeni:

edit...jbm ti ćivot, fali mi Graham :lol_2: :ajme: 

To će izgleda morati neka jača sila. Tipa Vaskrs

Edited by NMX
  • Like 3
  • Ha-ha 13
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Za Izundua se odmah videlo da nije dobro ako nije mogao odmah na vruću nogu da se osloni. Smejali smo se šta ćemo da radimo sa 5 centara koliko ih imamo ove sezone a i to nam je izgleda malo. Na kraju smo spali na jednog centra od 35 godina i jedno drvo javorovo.

Ne mora to ništa da znači za Izundua. Dok sam trenirao košarku desilo mi da izvrnem zglob tako što sam se dočekao na loptu posle dvokoraka i uopšte nisam mogao da šetam, međutim posle 4-5 dana sam već bio skroz ok. Tako da videćemo, ne mora to biti nego predugo odsustvo.

• Like 1
Posted (edited)
48 minutes ago, Leo said:

A za Kenanovo zdravlje nista 😁

Bilo je i toga sigurno, samo greškom otišlo na drugu adresu. Usrao nas Kenan Kamenjaš. 

Edited by Sinnerman
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Amigo21 said:

Izundu minimum mesec dana van parketa... Da li stvarno neko zna da li Motijunas sutra ima pravo da igra ili nema? Uskoro ce neki igraci da nam se vrate ali su to sve igraci na niskim pozicijama a sada smo u problemu na visokim pozicijima...

Trenutno smo u problemu na svim pozicijama. Ko god da se vrati, znači  k'o čep vode u pustinji

Posted

Moneke je u timu za Monako, nejverovatnije, Nvora trenira, koliko će biti spreman, pitanje je. Iznundu je sa Monekeom bio 8. povređeni igrač, a pošto Moneke to nije, onda je 7. Nadam se da će Nvora biti u sastavu, pa neka bude 6. Kad ne možemo da smanjimo taj broj, neka ostane kao i pre utakmice sa Dubaijem, 6. Izundu je u ovom sistemu bitan igrač zadatka i njegovo odsustvo je u ovoj situaciji nenadomestivo, nemamo sličnog igrača koji takav teret može da ponese. Moraće ti poeni i ostale stvari koje on radi za tim, da se nadomeste nekom drugom taktikom i na drugi način. Svakako da to znači više tereta igre za Motejijunasa, Plavsicev doprinos u Evroligi je nesto sto nije vredno razgovora. On se u ovaj sistem nikako ne uklapa. Motejijunas nam je sada jedina upotrebljiva klasična petica, moraće čak Moneke i Odželej da impovizuju peticu u nekim delovima utakmice, kada situacija dozvoli. Moneke je klasična četvorka, Odželej kombo 3-4, zavisi kakav je ostatak petorke.

• Like 2
Posted

Nama sutra treba neko kao Rokas u Pireju, da zatrpa koš protivnika iz senke kao sto je on. Verujem da Batler može sutra da saspe 15+ bez previše cimanja, ali on nije igrac uloge kao Rokas, već mamojeb kakvog smo ga svi predstavili. Verujem da bez glupih faulova kao protiv Dubaija može da bude koristan po ekipu. U predhodnoj tekmi taman uhvati hod i zalet, odma sebe izbaci van igre sa dva vezana faula ali verujem u ekipu sutra jer imaju muda i nisu sise pa čak i da izgube ne daj Bože, nema im se šta zameriti, ovo više nije humano sa povredama. Srećno nam bilo ciganijo 

• Like 3
Posted

Da grmi sutra crveno-bela Arena pre, za vreme, a i posle utakmice, a daće Bog uz našu hrabrost i dobru igru, koja će biti krunisana pobedom, navijanje i ispred da se nastavi kao po običaju.

• Like 2
Posted
27 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Mislim da je vreme za Dedinu partiju kao protiv Olimpijakosa prosle godine u Pireju. 😄

Deda igra od aprila, takav je dogovor. Do tad igra neki Davidovac.

• Like 1
Posted

Nije da se Plavšić ne uklapa nego nema kvalitet za EL. Ni u Evrokup nije on nešto strašno odigrao. Igrač u rangu Koprivice, Miletića, itd. 

Omić mi je bolji igrač od svih njih. Barem drži skok pod kontrolom. Luka Mitrović drugačiji profil ali kvalitetom isto bolji za jedan level. 

• Like 7
Posted

Plavšić deluje kao random lik pokupljen sa ulice koji je bežao sa fizičkog.

Trenutno ne deluje ni kao amaterski, a kamoli profesionalni košarkaš. Oni pokreti one kretnje, zakasnele ili preuranjene reakcije, ja prosto ne verujem da je toliko loš.

Pre ce biti da je u pitanju neki problem psihološke prirode, s obzirom kako je izgledao u Megi i donekle kod Alimpija.

• Like 2
Posted

Pod hitno mora iz kluba da se ukljuci psiholoska podrska za Plavsica. On ima problem u glavi, nije da nema znanje, tehniku ili bilo sta drugo, on ima neki pritisak u glavi, neku tremu, ne znam ni ja sta konkretno. Treba nam on sa njegovom visinom, moze da se iskoristi siguran sam. Sada kada nema ko drugi, jednostavno mora da mu se opet da sansa na 5 jer jednostavno nije prirodno da se Moneke ili Odzelej guraju da igraju na 5 pored njega. Znam da su navijaci izgubili strpljenja za njega ali verujem da ce mu se naci neka uloga sada kada nema Izundua.

Mora da ukapira da nema glupih floutera kad uhvati loptu pod kos, da nema glupih faulova, njegovo je da u odbrani stane i da rasiri one njegove ruke pod kos, da mora da zagradi igraca u skoku.

Neka napravi 5 faulova ali ne sme da bude beskoristan za sve ostalo.

Nije dzabe Alimpijevic hvalio njegovo trcanje sa tolikom visinom, mora nesto da se izvuce iz njega.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Zamisljam scene da Batler ovako promasi bacanja kao sad Spencer.

Koj te djavo tera o tome da mislis? 😄 Imamo vecu sirinu od Bajerna, kad sve legne dakle puna rotacija protivnici nece znati sta pre da brane.

Posted
Just now, suptil said:

Koj te djavo tera o tome da mislis? 😄 Imamo vecu sirinu od Bajerna, kad sve legne dakle puna rotacija protivnici nece znati sta pre da brane.

Jednog dana.. 

Posted
1 hour ago, mindgame said:

Plavšić da nema visinu koju ima bi bio ili moler ili berač malina u Arilju posto je rodom iz Ivanjice 

580125083_1177193867845600_4865193743448