Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Sinnerman said:

Majk Džejms fasovao četiri lične greške u prvom poluvremenu sa komšijama. Sve se crta da nam se usere u život za dva dana 🙁

On je protiv njih uvek u minusu. Protiv nas uvek u plusu. Najgora utakmica za ovih 10 kola u Evroligi. Prosto ne mogu da verujem da je Monako ovako loš. Već vidim space jam košarku u četvrtak. 

• Like 2
Posted

Ma ljudi Monako uzima jednu pobedu u BG, ako ih večeras Partizan dobije, u čet piši propalo, još ovako osakaćeni.

Ako na guzove izvuku večeras,onda već može u Bg na k...i četvrtak rekrativno da se pojave. Niko u BG ne izlazi toliko u klubove od Monaka kada dodju.

Posted

Kakve veze ima sa nama Monako dal veceras pobedio ili izgubio, totalno nebitno, svaka utakmica je za sebe, i nema pravila nista...

Nama je povredjeno 8 igraca trenutno...

Tako da sve pada u vodu ako Moneke ne igra u cet, verujem da Izundu nema sanse da zaigra....

• Like 1
Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Ne postoji. Ako se ne varam ako imaš osam zdravih igrača moraš da igraš. Mi svakako imamo registrovane i neke klince, tako da jbg. 

Šteta.

Da je makar u petak utakmica, ne znam što to nisu tražili na konto puta u Emirate.

Posted

Povredama ni doselekcija ne moze nista! Povrede nas vracaju na fabricka podesavanja. Nadam se da ce protiv Valensije gro tima biti na okupu.

Posted

Besmisleno je razgovarati o sljedećoj utakmici kad imaš ovoliko povrijeđenih igrača.

Djeluje iz kzš da je i Saša potpuno frustriran čitavom situacijom.

Da se vrati bilo ko od povrijeđenih mislim da bi imalo i psihološki efekat.

Ovako samo otpadaju igrači i niko se ne oporavlja. Crnilo...

• Like 1
Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Sta znam ja bih pre f4

Da bi došao do toga mora neko od povređenih i da se vrati. Prioriteti i korak po korak. 

Posted (edited)

Aj što se ovaj Monako raspada negošto osim što će i ubedljivo izgubiti oni ništa ne mogu da pogode još James indeks u minusu. Bukvalno se sve crta da će za dva dana svi da ubace i bojler i veš mašinu. Najgori mogući ishod današnjeg meča. 

Edited by Čočo
  • Like 6
Posted

Zaista sramota da medical staf nije predosjetio da ce Izundu naskociti kako ne treba da nisu prijevremeno uletjeli na teren i sprece povredu. Sram vas bilo, idite iz Zvezde.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Erik Kartmen said:

Samo da nikad više ne vidim Plavšića u našem dresu, pa makar imali 12 igrača ispod 2m u timu. 

Brutalne stvari čovjek pravi kad uđe ta dva minuta, brutalne... izgubili smo utakmicu kad je ušao. 

Nije izgubio on nego Obradović.  Previše puta je Plavsic pokazao da je minus igrač i da je u stanju milion gluposti da napravi za tih 1,5 minut na parketu.  Ali to izgleda nije dovoljno pa imamo zelju da nam to pokaže jos koji put. 

Ako smo igrali bez njega 39 min možemo i taj jedan minut. 

Apsolutno niko nema zelju da ga gleda , verujem i saigrači jer sve što gradiš kroz meč on upropasti.

Razni su igraci defilovali kroz klub, ali ni jedan nije bio kao on . 

• Like 1
Posted (edited)

Prema ovim apsolutno neverovatnim upisima nekolicine ,i četvrtak možemo očekivati da Monako ima procenat šuta 80%,da ce nas ubiti stoka razlike,da će sudije navlačiti za njih konstantno,da će Plavšić igrati 20 min. da će se još neko povrediti.

I samim tim ćemo nastaviti niz poraza.

Majku mu *ebem kako vam ne dosadi više da prizivate sranja i preudicirate probleme i loše stvari?

Mene stvarno zanima šta tu ima zanimljivo i šta je poenta takvih upisa?Ja sam verovatno glup pa bih želeo objašnjenje.

Neverovatne stvari se ovde mogu pročitati.

Ovde je valjda mali prostor pa se proširilo i na temu EL.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 3
Posted

Au bre cigani, polovini se crta "pravda" za Monako u cetvrtak i kako smo unapred peceni.

Nama povrede izjedose roster jbt, a ovde se dzinksuje za jbni Monako.

Ajd da vidimo u kom sastavu cemo igrati, svi da navijamo!

• Like 2
Posted

Kako će Monako da grize protiv nas,  već sad mi nije dobro. Izundu barem dve nedelje out, i to ako nije ništa ozbiljno. Taman za dve nedelje se vraćaju Nwora,Graham i Moneke, do tada će i Batler još da se privikne na košarku pa da krenemo polako možda opet sa nekom serijom dobrih utakmica. Plavšić mora biti odstranjen iz tima, ono je pogubno, povrediće nekog na treningu. 

• Like 3