Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, TB Told said:

Koliko se ja sećam on nije objavio dijagnozu već je napisao da će biti 6 nedelja pauze. 

Tako da će info biti 1/1 ako budemo polovinom decembra raspravljali da li će igrati protiv Partizana ili duplo kolo posle tiga. 

On je prvi na celom internetu pomenuo povredu Nwore. Bukvalno nigde se reč nije čula pre toga, što znači da je imao insajd info. A rekao je da neki pominju i 6 nedelja pauze, što je zapravo bilo prenošenje cele informacije do koje je došao, a ne filovanje s njegove strane. 

Ne pišem konkretno kao odgovori tebi, već zbog njegovog smehotresnog bana usled dizanja paniketm, mo'š misliti. 

• Like 17
Posted
16 minutes ago, Dropkick Murphys said:

On je prvi na celom internetu pomenuo povredu Nwore. Bukvalno nigde se reč nije čula pre toga, što znači da je imao insajd info. A rekao je da neki pominju i 6 nedelja pauze, što je zapravo bilo prenošenje cele informacije do koje je došao, a ne filovanje s njegove strane. 

Ne pišem konkretno kao odgovori tebi, već zbog njegovog smehotresnog bana usled dizanja paniketm, mo'š misliti. 

Prenošenje te priče o 6 nedelja pauze jeste dizanje panike, kao što se utvrđuje i iz histerije koja je usledila ovde. 

Ne mora se prenositi svaka neproverena vest koja se čuje. Mogao je da napiše da se radi o povredi bez dodatne dramatizacije. 

Posted

Dao je info koji je cuo, pre svih, koji za sada deluje vrlo tacno.

Ban ovde ume da padne da bi se ispunila kvota, nadam se da ce kad bude istekao, nastaviti da pise, obzirom da su mnogi otisli zauvek.

• Like 2
Posted (edited)

Dobro napisao je da je povredjen i to bi  moglo da prodje(da je cuo btw cuo sam i ja za povredu malo pre njega pa nisam nista pisao vec sam cekao da klub izadje) a vec kad je cuo ne treba da pise odsustvovace xy nedelja jer to jesu spekulacije i zbog toga se dize panika i histerija.

I koliko sam ispratio njemu su na twiteru pretili ako nije tacno da se nadje taj lik i sta vec ne. Zbog toga nije dobro iznositi spekulacije ovde a ni bilo gde.

Edited by Don Dusko
Posted
1 minute ago, Dzonii said:

Jel debituje Plavsic veceras? 

Hide contents

YMeXMWs.jpeg

Cisto da se zna koji Plavsic. 

Mislim da ne ali je presao na Arenu,ne znam koji je razlog zasto ne prenosi...

Posted
53 minutes ago, Crni said:

Dao je info koji je cuo, pre svih, koji za sada deluje vrlo tacno.

Ban ovde ume da padne da bi se ispunila kvota, nadam se da ce kad bude istekao, nastaviti da pise, obzirom da su mnogi otisli zauvek.

Jbg svima više prija laž koju žele da čuju, nego istinu koja im se ne dopada.

U ovom slučaju gudura je imao veoma dobar insajd info i više verujem njemu nego klubu i klupskim saopštenjima koja su u više navrata bila sakrivanje istine, da ne kažem lažne informacije. 

A što se tiče utakmice večeras nju pobeđujemo. 

• Like 4
Posted
17 minutes ago, Nini3112 said:

Mora malo treninga sa ekipom, pa onda tek na klupu i koji minut da ufati. Tek posle toga full gas

• Ha-ha 1
Posted
32 minutes ago, Nini3112 said:

Mozda nije proso lekarski.

• Thanks 1
  • Ha-ha 18
Posted (edited)

Došlo vreme za spektakl...

Biće zeznuto ali verujem u pobedu i nastavak niza...neka Batler fascinira Evropu!

Edited by Giorgio II
Posted

Kakva je šizofrenija ova Srbija. U centru grada orgijaju orci po ćacilendu, preko ograde očajna majka štrajkuje gladju zbog nepravde i narod koji je stao uz nju, pre dva dana hapse kao krimosa reprezentivca i čoveka za primer , neki dan 150 k ljudi na komemoraciji u NS svako veče blokade po gradovima a večeras u areni 15k ljudi navija i peva pesme kao da je sve normalno i živimo u Sloveniji npr

• Like 7
Posted
37 minutes ago, propolis said:

Jbg svima više prija laž koju žele da čuju, nego istinu koja im se ne dopada.

Da...to je kao kupovina polovnog auta u Srba...

Da je kilometraža izmedju 140 i 160k... nema veze sto je auto 10 god star i nema šanse da je presao samo toliko... duboko u sebi znamo da je vraćana kilometraža, ali ubedimo sebe da je to ta... idealna...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...