Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, TB Told said: Koliko se ja sećam on nije objavio dijagnozu već je napisao da će biti 6 nedelja pauze. Tako da će info biti 1/1 ako budemo polovinom decembra raspravljali da li će igrati protiv Partizana ili duplo kolo posle tiga. On je prvi na celom internetu pomenuo povredu Nwore. Bukvalno nigde se reč nije čula pre toga, što znači da je imao insajd info. A rekao je da neki pominju i 6 nedelja pauze, što je zapravo bilo prenošenje cele informacije do koje je došao, a ne filovanje s njegove strane. Ne pišem konkretno kao odgovori tebi, već zbog njegovog smehotresnog bana usled dizanja paniketm, mo'š misliti. 17
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Dropkick Murphys said: On je prvi na celom internetu pomenuo povredu Nwore. Bukvalno nigde se reč nije čula pre toga, što znači da je imao insajd info. A rekao je da neki pominju i 6 nedelja pauze, što je zapravo bilo prenošenje cele informacije do koje je došao, a ne filovanje s njegove strane. Ne pišem konkretno kao odgovori tebi, već zbog njegovog smehotresnog bana usled dizanja paniketm, mo'š misliti. Prenošenje te priče o 6 nedelja pauze jeste dizanje panike, kao što se utvrđuje i iz histerije koja je usledila ovde. Ne mora se prenositi svaka neproverena vest koja se čuje. Mogao je da napiše da se radi o povredi bez dodatne dramatizacije.
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dao je info koji je cuo, pre svih, koji za sada deluje vrlo tacno. Ban ovde ume da padne da bi se ispunila kvota, nadam se da ce kad bude istekao, nastaviti da pise, obzirom da su mnogi otisli zauvek. 2
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Dobro napisao je da je povredjen i to bi moglo da prodje(da je cuo btw cuo sam i ja za povredu malo pre njega pa nisam nista pisao vec sam cekao da klub izadje) a vec kad je cuo ne treba da pise odsustvovace xy nedelja jer to jesu spekulacije i zbog toga se dize panika i histerija. I koliko sam ispratio njemu su na twiteru pretili ako nije tacno da se nadje taj lik i sta vec ne. Zbog toga nije dobro iznositi spekulacije ovde a ni bilo gde. Edited 4 hours ago by Don Dusko
mindgame Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ušao u arenu upravo. Mogu vam reći da ne pamtim ovoliki hajp u skorije vreme. Jedva čekam da krene tekma 🤗 4 8
Dzonii Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel debituje Plavsic veceras? Spoiler Cisto da se zna koji Plavsic.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dzonii said: Jel debituje Plavsic veceras? Hide contents Cisto da se zna koji Plavsic. Ne
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Dzonii said: Jel debituje Plavsic veceras? Hide contents Cisto da se zna koji Plavsic. Mislim da ne ali je presao na Arenu,ne znam koji je razlog zasto ne prenosi...
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 53 minutes ago, Crni said: Dao je info koji je cuo, pre svih, koji za sada deluje vrlo tacno. Ban ovde ume da padne da bi se ispunila kvota, nadam se da ce kad bude istekao, nastaviti da pise, obzirom da su mnogi otisli zauvek. Jbg svima više prija laž koju žele da čuju, nego istinu koja im se ne dopada. U ovom slučaju gudura je imao veoma dobar insajd info i više verujem njemu nego klubu i klupskim saopštenjima koja su u više navrata bila sakrivanje istine, da ne kažem lažne informacije. A što se tiče utakmice večeras nju pobeđujemo. 4
Šiljokapi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Nini3112 said: Mislim da ne ali je presao na Arenu,ne znam koji je razlog zasto ne prenosi... Mora malo treninga sa ekipom, pa onda tek na klupu i koji minut da ufati. Tek posle toga full gas 1
Igor88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pročitao sam negdje na tviteru da Plavšić kreće sa prenosima od decembra na Areni.
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Komentarisao je Plavsic i sada protiv Makabija i protiv Zalgirisa/Asvela, ne mogu tacno da se sjetim. Mada to jeste bilo na Sport Klubu.
Dzonii Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Nini3112 said: Mislim da ne ali je presao na Arenu,ne znam koji je razlog zasto ne prenosi... Mozda nije proso lekarski. 1 18
Giorgio II Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Došlo vreme za spektakl... Biće zeznuto ali verujem u pobedu i nastavak niza...neka Batler fascinira Evropu! Edited 3 hours ago by Giorgio II
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ide ka tome da ce brat @Gudura dobiti jedno veliko izvini od svih nas. Days turn to weeks, and weeks turn to months.... 3
spanac2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Carter u dvorani… https://www.instagram.com/reel/DQrxskuiIGu/?igsh=MjB0dnNvM3M5bzhx 5 20
Los_Pollos_Hermanos Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Боље побиједити у тијесној завршници, него глатко изгубити. Напред Звездо!
Nikola Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva je šizofrenija ova Srbija. U centru grada orgijaju orci po ćacilendu, preko ograde očajna majka štrajkuje gladju zbog nepravde i narod koji je stao uz nju, pre dva dana hapse kao krimosa reprezentivca i čoveka za primer , neki dan 150 k ljudi na komemoraciji u NS svako veče blokade po gradovima a večeras u areni 15k ljudi navija i peva pesme kao da je sve normalno i živimo u Sloveniji npr 7
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bolje pobediti 15 razlike nego pobediti 3 razlike. Ajmooooooo!🔴⚪
Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, propolis said: Jbg svima više prija laž koju žele da čuju, nego istinu koja im se ne dopada. Da...to je kao kupovina polovnog auta u Srba... Da je kilometraža izmedju 140 i 160k... nema veze sto je auto 10 god star i nema šanse da je presao samo toliko... duboko u sebi znamo da je vraćana kilometraža, ali ubedimo sebe da je to ta... idealna...
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Nini3112 said: 🥰 Mi smo vec pobedili! Ljubav za ovu momcinu. 2
Recommended Posts