Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Jelencom said: Svako nek skandira sta hoće. I svako nek ne skandira ono sto neće i zdravo Tako smo i dosli dovde…. 3 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Filbi said: Ovo je pozorište , Čerčil je rekao bioskop Nema veze poenta je ako se desi skandiranje treba dati podrsku a ne ustkniti pred tim jer ovo je utakmica. Ako bude skandiranja pridruzite se svakako. 6
Filbi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Sta mislis? Sto se tice toga da ce se ljudima promijeniti svijest ako cuju kratko skandiranje na tvu a pitanje i da li ce se cuti jer se vjesto utisava je skroz nerealno. Vjerujem da ste svi nekad pricali i sa ljudima koji su na drugoj strani, ja ne znam da sam nekad vidio da je neko promijenio misljenje, a narocito sad sto je vecina iz neke koristi da li dnevnice ili neka pozicija. A cak su i gori oni kojima je usadjeno ne znam kako ali ne mijenjaju ti misljenje jer su culi skandiranje na utakmici a vjerujem da taj profil i ne gleda utakmice. Ne treba da bude kratko 🙂 2
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Svi ovi što bi "samo na 2 sata da pobegnu od realnosti" i koji ovde nešto palamude kontra podrške našem bivšem trofejnom igraču koji se pokazao i dokazao baš na toj ulici gde je navodno jedino mesto borbi protiv ovog zla - to su light ćaci ili u najboljem slučaju stabilokrate. Zbog takvih ovaj pogani stvor i vlada. A ako nekom treba objašnjavati zašto je važno da se pumpa baš na utakmicama sa ogromnim evropskim auditorijumom, baš na utakmicama Crvene Zvezde, baš u inat onima koji žive od navijanja i nasilja i baš protiv onoga koji navodno navija za istu tu Crvenu Zvezdu - onda taj ne zna ništa ni o istoriji ovog brloga od države, ni o Crvenoj Zvezdi. Inače sam pesimista u pogledu toga da ćemo čuti neki jači talas pumpanja i podrške Štimari sutra, generalštab je poslednja linija odbrane zla i prilično je uniformno organizovan. Igračima na parketu naravno želim da pobede sutra, ali u široj slici puca mi kurac za jednu ili više košarkaških utakmica naspram milijardu puta vrednijih stvari. 41 3 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 22 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Наравно да постоји битније ствари од кошарке, али њу дођем да бих гледао њу, као што у биоскоп идем да бих гледао филм не знам јел и у биоскопу оћете да истерујете правду или је за то само кошаркашка утакмица? Постоји улица пре и после утакмице. Ovo sa bioskopom ti je baš lajm. " jel oćete da isterujete pravdu...?". Ako ti je dobro brate mili ti onda idi u bioskop. Tamo ti je mirna glava. Odakle je uopšte iskočio taj narativ da će ako se skandira Štimetu na početku tekme to pokvariti atnosferu? Stranci neće ni razumeti a i svira im paja a našima će redom sve do ekonoma biti drago...Neša i dva trola excluded. Edited 6 hours ago by Wingwalker 3
Azazelkg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Utakmicu će gledati i dosta dece, zato ne treba dizati tenziju i dovesti so onoga što se desilo na Partizanovoj utakmici... Podrška da, ali uz to da loptanje i dešavanje na parketu barem dok aktivno traje utakmica bude u prvom planu.... A to da ima bitnijih stvari, stoji.... I opet će uz to večeras biti prebukirana i tema uživo i ova tema....
pavlaka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Treba pruziti podrsku pre svega 40 min ekipi, a politicke stvari tih 2h ostaviti po strani. Idemo Zvezdo ❤️🤍 2 5 2 10
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, pavlaka said: Treba pruziti podrsku pre svega 40 min ekipi, a politicke stvari tih 2h ostaviti po strani. Idemo Zvezdo ❤️🤍 Ako je tako dabogda izgubili trojkom iz auta Cedi Osmana. 6 2 1 2
Azazelkg Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Placebo Lone star said: Ako je tako dabogda izgubili trojkom iz auta Cedi Osmana. Onda nema jadikovanja ako se desi ovakav scenario, nego slavimo pobedu Paoa 🫶😉...
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Azazelkg said: Utakmicu će gledati i dosta dece, zato ne treba dizati tenziju i dovesti so onoga što se desilo na Partizanovoj utakmici... Podrška da, ali uz to da loptanje i dešavanje na parketu barem dok aktivno traje utakmica bude u prvom planu.... A to da ima bitnijih stvari, stoji.... I opet će uz to večeras biti prebukirana i tema uživo i ova tema.... Tenziju dize samo jedna grupa navijaca u hali, ili na stadionu. To sto bi oni da ucutkuju, prete, samaraju svakog ko malo drugacije misli od njih je dizanje tenzija. Doslo je do toga da danas niko ne sme ni protiv Terzica da progovori, a nekada se Dzajic terao sa zapada. Da su navijackag rupa i ostatak hale na istoj frekvenciji sutra bi itekako bilo mesta i da se skandira sta treba, ali i da se bodri klub, a atmosfera bi u takvim okolnostima bila mnogo bolja i lepsa nego kada se salju navijaci po tribinama da prete ostalima. 8 1
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mene nije strah od ćacija, sa njima tačno znam na čemu sam. Strah me je onih pametnih i "pametnih" što ih ja godinama zovem "alisti", što u bilo kakvoj priči te saslušaju pa kažu: "znam/ok/dobro/ ALI da ti ja kažem...." i onda kreće da te ubeđuje u suprotno. To je najveća huljina podrška a raja je podeljena po svim osnovama i u sitna crevca. U trnutnom mrklom mraku, treba koristiti svaki vid iskazivanja nezadovoljstva pa tako i tribinu. Ja po tom pitanju nisam optimista, cigani su prevelika gospoda da bi se kačili sa organizovanom grupom koja je max motivisana da uguši svaki vid anti-hulja skandiranja 10 1
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, pavlaka said: Treba pruziti podrsku pre svega 40 min ekipi, a politicke stvari tih 2h ostaviti po strani. Idemo Zvezdo ❤️🤍 Šta ostaviti po strani? Situacija u zemlji nikad napetija, tortura i zlostavljanje nikad veće, a tebi se jebe za to i zanima te samo utakmica? Što se mene tiče, u sredu samo “Vladimir Štimac”! Pa kad se oslobodimo zla, može i basket. 9 1 1 1 1
Filbi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U pravu su ljudi, nikad nije bilo politike na stadionima, na zvezdinom severu pogotovo nikad tako da ajde strpimo se tih dva sata valjda neće biti produžeci da ode preko dva sata 1
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prestanite da se zamlacujete glupostima kao da ste pali sa kruske Uprava kkcz je sns, sto znaci da nema podrska ili saopstenje vezano za Stimca Delije se do sada nisu oglasavale po pitanju politicke scene u Srbiji, tako da ne verujem da ce se i sutra nesto promeniti Ostalo je da jos obicni navijaci urade nesto, ali raspravljati se oko toga 4 strane deluje suludo i presipati iz supljeg u prazno Sto se tice utakmice nadam se da cemo dobiti sutra, bice vraski tesko iako oni dolaze bez centra 5 2
robespierre Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Оћеш да се направиш паметан и пошаљеш глумце из позоришта Glumci su već poslati IZ pozorišta, jer ako nisi obavešten, a verovatno nisi, Narodno pozorište su nasilno zatvorili na neodređeno vreme, iako bi trenutno sezona trebalo da im bude u punom jeku. A zašto? Zato što su se drznuli da protestuju protiv mrzitelja sopstvenog naroda na vlasti! I tako dok glumci NARODNOG pozorišta, institucije stare 157 godina, trenutno sede svojim kućama i zabranjeno im je da rade, dva Vučićeva simulakruma realnosti, u koji su ove godine upumpali cca. 50 miliona svojih krvavih-opranih para, na svake dve nedelje oduševljavaju cca. 40 hiljada ljudi koji bi samo da zaborave da žive u državi u kojoj je vlast zatvorila Narodno pozorište!! 24
Mejdanac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Placebo Lone star said: Sve jasno,izvini za pitanje.👍 Bez generalizacije ako može. Sad bih ja trebao da pitam šta znaš o Banjaluci, atmosferi u Banjaluci i o tome šta mnogi ljudi u ovom gradu misle o dešavanjima u Srbiji. I koliko ih odlazi da podrži studente.... 4 1 1
szsd21 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Začuđujuće mnogo onih, koji inače skoro uopšte ne pišu, baš danas se redom oglašavaju i objašnjavaju neke stvari.. vama je problem da se da podrška bivšem igraču Zvezde u ovakvom momentu, a puna su vam usta Zvezde..nemam reči zaista..ne cudi me uopste sto je juce od 2 miliona Beograđana, samo 1000 ljudi bilo da da podršku divnoj zeni..Štimac srecom ima kičmu i empatiju i u pritvoru je baš zato sto ju je branio..od mene samo podrska za njega! jebeno pumpaj! 💪 24
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 minutes ago, Placebo Lone star said: Ne idem na utakmice vec tri godine.Necu ici dok ne odu terzic i drcelic. Znaci samo tastatura? Jasno mi je sve, izvini na pitanu. Edited 5 hours ago by Taki 3
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ako izgubimo to sigurno neće biti jer se skandiralo Štimcu, pumpalo ili šta već. Da navijanje ima toliki uticaj na ishod utakmice mi i komšije bi u EL na domaćem terenu imali skor 301:2 Edited 5 hours ago by Урош19 9
Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Ako izgubimo to sigurno neće biti jer se skandiralo Štimcu, pumpalo ili šta već. Da navijanje ima toliki uticaj na ishod utakmice mi i komšije bi u EL na domaćem terenu imali skor 301:2 Pa i ne bi, zato sto navijanje je bas mlako poslednjih par sezona
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stimac nije najostrija olovka za neke stvari ali bode gde treba i ima muda do poda, bas na toj ulici.Za one sa jeftinijim kartama, prekjuce je zeni koja je dosla da trazi pravdu za ubijenog sina pusteno sa razglasa: "Dosla majka sina da potrazi". Jos jednom podela je na ljude i neljude, nema neutralaca. Neutralac je druga rec za oportunistu radi kosarkaske pobede, a onda i nema razlike od njih i ovih sto isto za korist rade to sto rade. 30 2
Jeremija123 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Tajson pušten iz bolnice, Nvora i Grejem počeli sa treninzima, Rivero može da se nasloni na nogu, Bolomboj više informacija do kraja meseca. Edited 5 hours ago by Jeremija123 17
Stefi88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma pumpati jako naravno, skandirati jako Dijani... ❤️ Stimac vodi borbu na ulici, ali je vodio i u sudnici protiv naseg kluba. Tako samo da se razdvoji ta njegova kao ljubav prema klubu, sere mi se od toga. 6
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Taki said: Znaci samo tastatura? Jasno mi je sve, izvini na pitanu. Legendo nemas pojma koliko utakmica,kilometara,prolivenih suza,neprespavanih noci…I onda ti mi kazes tastatura i to iz druge zemlje.
Recommended Posts