Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Desiderius said:

Odakle vam ideja da su Delije cimale igrača da sklanja sliku majice?

Мало им је досадно. Ако се изгуби од Панатинаикоса у среду биће криве Делије јер су Слукасу певали на грчком аи aгамису пао или поутанас ги панатинаики па га мотивисали. Још ако се скандира сотони атаману...

Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Baš volim ovu glavu i raduje me svaki njegov napredak. Ovo je i vid priznanja za dosadašnji rad.

Pošto sam ja jedan od onih koji nije bio za Sašu kada su se pominjali naslednici Sfera. Na ovom malom uzorku do sada, moram da kažem da Saša pokazuje neverovatnu zrelost na i oko terena. Svaka izjava o trenutnim i bivšim igračima kao i protivnicima na mestu. Posebno mi se sviđa koliko uključuje iskusne igrače u donošenju zajedničkih odluka na terenu, sluša njihove savete i ideje, pruža im slobodu i veruje im. Takođe izlaganjem na konferencijama uliva samopoudanje igračima sa manjom ulogom. Tose nisam nado.

Samo bih sacekao i dao krajnji sud kada dodje period losijih rezultata i forme, a doci ce sigurno, nema sanse da ovako igramo cele sezone nazalost. Sve je super, lepo i savrseno kad se pobedjuje, svi su zreli, pametni, pozitivni, strpljivi, pa cak i navijaci kako vidimo. Treba svakome dati sansu pa da vidimo, sto se kaze, na muci se poznaju junaci.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
27 minutes ago, Desiderius said:

Odakle vam ideja da su Delije cimale igrača da sklanja sliku majice?

Zato što su oni jedini imbecili kojima takve stvari mogu da zasmetaju i smatraju ih važnim. Nisu sigurno oni direktno intervenisali kod igrača već preko ljudi u klubu. Ajde da se ne pravimo blesavi i kao da ne znamo kako stvari funkcionišu. 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, zemljoradnik said:

Zna li se jel Jordan upao u vlak za Dudovu šumu?

Minimalne su sanse da Nwora zaigra protiv Panate.

• Thanks 1
Posted (edited)
14 minutes ago, Sinnerman said:

Zato što su oni jedini imbecili kojima takve stvari mogu da zasmetaju i smatraju ih važnim. Nisu sigurno oni direktno intervenisali kod igrača već preko ljudi u klubu. Ajde da se ne pravimo blesavi i kao da ne znamo kako stvari funkcionišu. 

Niko nije "intervenisao" ni grupa ni klub
Čovek je okačio sliku,najezda žalopojki kao i ovde ga zajašila u komentarima ii čovek obrisao

Treba prvo sebe da pogledamo u ogledalo pre nego što napadamo grupu sa kojom se lično ne slažem u brda stvari
Sa druge strane Čima je sklon da bude u centru pažnje i uvek izaziva reakcije
I on i svi drugi igrači u svim sportovima a naročito popularnim klubovima dobiju savete kako da koriste društvene mreže koje se odnose na komunikaciju sa navijačima 
Neko to prihvati neko ne pa tako i ide sled dogadjaja

Tako da provereno nisu reagovali ni direktno ni indirektno a to da su jedini imbecili je tek posebna neistina jer smo jasno isti i gori mi ostali po pitanju plačipičkarenja,izmišljanja teorija i projektovanja istine koja nama iz nekog razloga odgovara

Ima sto drugih stvari da im se zameri,mnogo bitnijih pa nema potrebe da izmišljamo ovakve gluposti i presudjujemo šta je istina bez dokaza

Edited by Desiderius
  • Like 2
Posted

Zabranio bih sve društvene i slične mreže na nedelju dana. Pa da ovi koji preteknu bez samoubistva nastave život kao normalni ljudi. 

• Like 4
Posted

Osnova svega normalnoga je tolerancija i uvažavanje tučeg mišljenja i stava... Iako se ne slažam sa masu stvari koje Delije furaju, i mišljenja sam da nam tribina nikada nije bila slabija, mišljenja sam da se određeni statovi grupe moraju poštovati... Jer nisu baš tamo svi "vlasnici firmi" i ološ...aaa vidim da je ovdje na forumu baš onako jak narativ da se pljucne na grupu i kada ima osnova i kada nema... 

Posted

Hvala i Spartaku jer su i oni pored Zadra imali veliki udeo da se kao klub promenimo , da nam dodje iz dup..ta u glavu da se rešimo osovinaša, I krenemo drugim putem. Cene je trofej KLS ali vredi izgubiti taj trofej ako će se stvari postaviti na mesto.

Rasčistili smo sa mnogim stvarima, pre svega okrenut je novi list, rešili smo se zasluznih građana igraca koji su tu jer su vojnici, rešili smo se trenera koji je napravio haos,  I sad smo sasvim drugi klub..

• Like 5
Posted

Znači večeras sastav Zvezde:

Jago, Miljenović, Butler, Dobrić, Radošić, Kalinić, Davidovac, Odželeje, Plavšić, Izundu, Motiejunas, Nedeljković.

Sve u svemu imamo 12 igrača čak i bez Kodija, Monekea, Grejema, Nwore, Bolomboja, Rivera, Kenana i Kartera..

Nije loše, nije loše, imamo igrača sada za izvoz, mogli bismo i fudbalskoj sekciji pozajmici nekog igrača ako im zafali, pošto imamo više od njih igrača 😉 

Posted

Nadam se da ce Batler igrati sto vise protiv Spartaka, trebace nam bar 10-15 minuta sa doprinosom u sredu

• Like 2
Posted

Zamislite sada odjednom iznenadjenje u sredu i šokiramo Atamana i stavimo Grejema i Nworu da igraju i to ih stavimo u prvu petorku, a kao traje neizvesnost i čak izjavimo da će teško igrati i onda u sreduu šok 😄

Posted
26 minutes ago, Vlada_79 said:

Grejem enigma koja traje. Šesti dan je prehlađen.

Klub je objavio da ce se prikljuciti timskom treningom posle oporavka, nisu napisali da ce odmah poceti da igra. Pitanje kad ce on stvarno biti spreman za takmicarsku kosarku.  

Posted
49 minutes ago, Milko Miller said:

Klub je objavio da ce se prikljuciti timskom treningom posle oporavka, nisu napisali da ce odmah poceti da igra. Pitanje kad ce on stvarno biti spreman za takmicarsku kosarku.  

Ako je sad poslije prehlade poceo ds trenira, realno je da se nadje u sastavu protiv buducnosti sledeci vikend tek 

Posted

Ja se bojim tog famoznog povratka Grejam, sta ce nam donjeti, kako ce to izgledsti. Ono sto smo vidjeli malo od njega i nije nesto specijalno, bar ne sto smo svi ocekivali. 

• Tuzno 1
Posted

Grejem je sve bolje igrao iskreno i videla se i to malo što je igrao klasa i taman ušao u ritam i u sistem i povredio se, jbg...

Baš nema sreće kao i Nwora koji iz meča u meč bio sve bolji i bolji, razigrao se i iznad očekivanja i onda...

Posted

Šta smo to mogli da vidimo od Grejema? Odigrao čovjek nekolike prijateljske utakmice i doživio povredu. Ima vremena da pokaže da li će biti promašaj ili pogodak. Dobro je što Kodi igra kako igra. Ja vjerujem da će se Batler brzo uklopiti i pokazati klasu. Za Grejema će trebati duže vremena, ali ne može nam štetiti toliko, jer vjerujem da je najrealnije da bude rezervni plej. Trenutno je Jago tu, pa eto sami procijenite je li bolje Jago ili Grejem. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Šta smo to mogli da vidimo od Grejema? Odigrao čovjek nekolike prijateljske utakmice i doživio povredu. Ima vremena da pokaže da li će biti promašaj ili pogodak. Dobro je što Kodi igra kako igra. Ja vjerujem da će se Batler brzo uklopiti i pokazati klasu. Za Grejema će trebati duže vremena, ali ne može nam štetiti toliko, jer vjerujem da je najrealnije da bude rezervni plej. Trenutno je Jago tu, pa eto sami procijenite je li bolje Jago ili Grejem. 

Graham ce biti bekap 2 Nwori. Butler ce biti na 1 i malo na 2