NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Uh, ova Bokijeva slika melem za ciganske oci 😍 Spoiler gleda koje je stopalo povredio jer se desno stopalo ne vidi, mrači, baksuzira, voli 4
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 10 minutes ago, NMX said: Uh, ova Bokijeva slika melem za ciganske oci 😍 Reveal hidden contents gleda koje je stopalo povredio jer se desno stopalo ne vidi, mrači, baksuzira, voli A sada zažmuri i zamisli petorku u kojoj ZAJEDNO igraju makar celu prvu četvrtinu bez izmene Bolomboj, Moneke, Odželej i Nwora, koliko poena bismo primili?? 😄 Želim videti njih četvoricu zajedno na parketu i Kodija na pleju, realno kvota 1,15 je da bismo primili manje od 12 pts po četvrtini 😄
Itachi Uchiha Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago skidam kapu svakome ko nam bude dao 70+ poena 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, Zvezdaš96 said: Trofej je trofej. Sport se i igra da bi se osvajali pehari, kakvi god da su. Menjam sva tri domaća trofeja ove i naredne godine za jedan beztrofejni F4. 5
Šiljokapi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Bejn said: Menjam sva tri domaća trofeja ove i naredne godine za jedan beztrofejni F4. Bolje trofejni F4 14
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 21 minutes ago, Šiljokapi said: Bolje trofejni F4 Za to mora damo sviih 25 i po Covketovih trofeja.
Šiljokapi Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 34 minutes ago, JPM said: Za to mora damo sviih 25 i po Covketovih trofeja. Može bez metle?
Shunsuke Nakamura Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sjutra veća minutaža za Batlera, Jaga, Miljenovića, Dobrića i Dedu. Neće biti lako protiv Spartaka. Imaju dva dobra stranca - Hanlan i Tomson. Ostatak rosteri čine korektni igrači za regionalni nivo košarke. Ali dobro, to je i poenta takmičenja da bude što više kvalitetnih utakmica u ligi. 1
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Je l' skontao još neko u prenosu Bagzijevu reakciju nakon trojke Jaga? 🤣 Harizma u rangu hulje. 1 1
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 5 minutes ago, Čvarkov said: Je l' skontao još neko u prenosu Bagzijevu reakciju nakon trojke Jaga? 🤣 Harizma u rangu hulje. Trenutno sam pod alkoholnom infuzijom i kad bih napisao šta mislim o dotičnom dobio bih doživotni bam, pa ću reći samo jedno : bilmez. Edited 14 hours ago by Урош19 2
durantula35 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 16 minutes ago, Урош19 said: Trenutno sam pod alkoholnom infuzijom i kad bih napisao šta mislim o dotičnom dobio bih doživotni bam, pa ću reći samo jedno : bilmez. Brate kad ti nisi pod alkoholom?😃😃 Salim se naravno 1
Papadac Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 44 minutes ago, durantula35 said: Brate kad ti nisi pod alkoholom?😃😃 Salim se naravno Svi smo...
dzakala Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakav je to story Moneke morao da obrise zbog najvernijih? 1
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Čestitke za Čimu Monekea, ipak imamo MVP-a meseca oktobra u Evroligi! Posle Vildoze i Kuzmića treći MVP meseca u istoriji našeg kluba, a prva za Monekea nagrada! ❤️ 6
hakeem Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 10/30/2025 at 11:50 PM, Čvarkov said: Mislim da nikad nismo imali 4:0 u btb duplim kolima. poprilicno sam siguran da pre ove sezone jedino duplo kolo gde smo imali 2:0 je bilo ono prosle sezone pred kup...Asvel ovde i Alba u gostima... 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. 4 hours ago, dzakala said: Kakav je to story Moneke morao da obrise zbog najvernijih? Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. Edited 7 hours ago by Sinnerman 3
dzakala Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 28 minutes ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. Valjda su mu rekli da odma skloni story,i morao je.
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Taman sad da počnu da mu zvižde, a u stanju su budaletine to da urade.
harmonajzer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mene čudi kako ovaj klub uopšte opstaje, s obzirom na razne budaletine koje su godinama u klubu i oko njega. 16
Guru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. https://en.wikipedia.org/wiki/EuroLeague_MVP Bjelica je te sezone bio MVP regularnog dela, Bobi je imao najveći indeks korisnosti i izabran je u prvu petorku takmičenja. 2
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. To zbog onog dobro poznatog vekovnog neprijateljstva Srba i Nigerijaca?
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dileje ko dileje, ne mogu da iznenade više. Jel igra Graham danas i zbog čega ne igra? 2 1
djura.net Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mislim da je Bobi jos uvek jedini kosarkas koji je zavrsio EL sezonu sa double double prosekom. Pa mu nekako dodje pravi MVP 'te' sezone Edited 5 hours ago by djura.net 1
pachupa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Нигерија није признала тзв Косово али то "нашим" највернијима није ни битно изгледа као ни сам Космет?Сале вечерас меша карте ,волео би да ударне игле одмарају . 1
Recommended Posts