Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Woker nas je vratio u zivot svojim glupostima kada smo bili na konopcima. Strasan igrac bas! 2
Manoly Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Milina je gledati kk Zvezda ovih dana, kakva borba, kakva zelja i pored jakih protivnika koji se menjaju u El. Iskreno meni je predivno kad vidim Saleta na klupi, toliko mi je drago sto je on trener Zvezde i sto mu igraci ovako izgaraju u Zvezdinom dresu... Bravo Zvezdoooo!!! 7
vinogradskaopera Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Samo da bacim pljuc na cigane koji su vec odustali kod poslednje serije Makabija! BRAVO MOMCI! Priznajem, taj sam bio, jbg navika.. Ali ova ekipa je pokazala da ima POBEDNICKI MENTALITET sto do sad nismo imali! Pobeda za Topa 5
Webad Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 145 sa 92... Za moj relativno nizak pritisak koji imam, ovo nije normalno AAAAAAAAAAAJDEEEEE
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Golijat said: WHO IS NEXT!? Škrbozubi Ataman i naduvenko Nunn. 1
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kolko je trajala ova utakmica? Desetkovani! Alal vera. 1
Valensija Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Srce i borbaaaaa Bravo! Edited 10 hours ago by Valensija 5
MisaF Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sasa Obradović doktor, kako samo ydvajao Walkera, video da nema pojma da se oslobodi lopte, tu stali skroz. 24
bodo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kodi I Izundu sjajni. Kobra dagger. Kakva pobeda. Prelepo. 17
Estrella Roja Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bravo Kodi, bravo Ebuka, bravo svi Šesta u nizu i idemo po još 🔴⚪ 1
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Izundu 15 poena, 7 skokova za 15 minuta. Nerealno. edit: arealno Edited 10 hours ago by Wook 33 2
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva mamoje.acka partija Kodija 33min 23p 12as 4s 3iz index 26 31
BriJones Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Našli s nama da igraju na puno poseda, trčanje, u kost. Nije baš mudra odluka. 3
ljutikrilo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago uh porodismo je... kodi igrač utakmice, naklon do poda 3
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Koliko Kodi izgleda smisleniji igrac kad se igra kosarka kakva mu odgovara. Kao da nije isti igrac. 36 4
Recommended Posts