Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hajde da izuzmemo što imamo prvi put 38 kola, od toga 10 duplih, medjutim i sam rasapored je meni zaista kriminalan i nelogičan, ne samo što Zvezda ostaje skoro mesec ipo dana u EL u BG(sem jednog izleta kratkog u Dubai), već mi je frapantno da od 10 duplih kola koja ćemo imati čitave sezone, da već u prvih mesec dana i malo više ćemo imati 4 dupla kola, a u poslednjih 27 kola SAMO 6 duplih kola. Zar se nije moglo ravnomernije napraviti? Recimo doći će deo sezone gde po 20-25 dana nećemo imati nijedno jedino duplo kolo, a sada u prvih 11 kola, imamo 4 puta po 2 meča, a svega 3 nedelje gde se igra samo po jedan meč, ovo nikada nije bilo ovako, posebno da odmah bude duplo kolo u prva 2 kola. Ko je napravio ovaj raspored, taj definitivno ima nekih mentalnih smetnji to je sigurno...
Daiki Ito Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Hajde da izuzmemo što imamo prvi put 38 kola, od toga 10 duplih, medjutim i sam rasapored je meni zaista kriminalan i nelogičan, ne samo što Zvezda ostaje skoro mesec ipo dana u EL u BG(sem jednog izleta kratkog u Dubai), već mi je frapantno da od 10 duplih kola koja ćemo imati čitave sezone, da već u prvih mesec dana i malo više ćemo imati 4 dupla kola, a u poslednjih 27 kola SAMO 6 duplih kola. Zar se nije moglo ravnomernije napraviti? Recimo doći će deo sezone gde po 20-25 dana nećemo imati nijedno jedino duplo kolo, a sada u prvih 11 kola, imamo 4 puta po 2 meča, a svega 3 nedelje gde se igra samo po jedan meč, ovo nikada nije bilo ovako, posebno da odmah bude duplo kolo u prva 2 kola. Ko je napravio ovaj raspored, taj definitivno ima nekih mentalnih smetnji to je sigurno... Sto se tice ovolikih domacinstava , to je u dogovoru sa EL zbog Januara i zauzetosti Arene tad cemo samo gostovati , bez jedan mec .
JoaoFelix2023 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Od koga da ocekujemo da nadomjesti poenterski nedostatak Nwore nocas? Ja tipujem na vuka.
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, JoaoFelix2023 said: Od koga da ocekujemo da nadomjesti poenterski nedostatak Nwore nocas? Ja tipujem na vuka. Tesko vuk, on ako postigne svoje iz prethodne dve utakmice vrh. Morace Moneke da pojaca poenterski, Oleje isto dvocifer, Jago i Dobri ako mogu da ubace po koju tricu. 6
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 7 minutes ago, JoaoFelix2023 said: Od koga da ocekujemo da nadomjesti poenterski nedostatak Nwore nocas? Ja tipujem na vuka. On već ubacuje 15-20, šta treba danas da ubaci 40? Očekujem da će Semi i Kalina uzeti više šuteva uz standardne Čimu i CMM, a ne bi me čudilo i da Deda dobije malo veću ulogu kao naš večiti univerzalac. Od Dobrića ne očekujem mnogo jer se tek vratio, za Yaga nz šta da mislim ali valjalo bi da ubaci one njegove divljačke trojke koje uvek uzima. Edited 9 hours ago by Урош19 7
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Daiki Ito said: Sto se tice ovolikih domacinstava , to je u dogovoru sa EL zbog Januara i zauzetosti Arene tad cemo samo gostovati , bez jedan mec . Hmm.. Pa i ne baš, jer Partizan ima 2 domaćinstva i to jako važna u tom periodu, sumnjam da je zbog toga. Ako si primetio, Zvezda je u januaru prosle sezone isto imala raspored da mesec ipo dana ne mrda iz Beograda, a nije bilo neko prvenstvo, još smo u tim trenucima i bili domacini u evroligi, par puta u sezoni i u Pioniru zbog zauzetosti arene, tako da...
Dzo23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, JoaoFelix2023 said: Od koga da ocekujemo da nadomjesti poenterski nedostatak Nwore nocas? Ja tipujem na vuka. Dobrić, Jago, pa i Miljenović. 2 1
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Što se poena tiče, kao što rekoh juče domaća osnova(Dobrić, Miljenović, Deda) plus Odželeje(uz pristojan meč Jaga), to su igrači koji iz drugog plana moraju ovo da iznesu i odigraju dobar meč, ako želimo ovo dobiti. Uz to svakako da Mekintajer, Moneke, Kalina, Motiejunas, Izundu da odigraju na svom nivou i dosadašnjem makar proseku u EL i pobeda je naša rutinski. 1
Daiki Ito Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 12 minutes ago, Zvezdaš96 said: Hmm.. Pa i ne baš, jer Partizan ima 2 domaćinstva i to jako važna u tom periodu, sumnjam da je zbog toga. Ako si primetio, Zvezda je u januaru prosle sezone isto imala raspored da mesec ipo dana ne mrda iz Beograda, a nije bilo neko prvenstvo, još smo u tim trenucima i bili domacini u evroligi, par puta u sezoni i u Pioniru zbog zauzetosti arene, tako da... To je rekao nas presjednik pred pocetak sezona kad je gostovao nedje , da su uspjeli da izboksuju to da je tad samo jedan mec u Beogradu , sta znam moguce da si i ti u pravu ne sporim brate . Edited 9 hours ago by Daiki Ito
Сандро Лаки Ђентиле Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Значи, само да 8 играча које имамо одиграју на свом нивоу и наши су? Супер, ја мислио треба да се ознојимо. 1
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Daiki Ito said: To je rekao nas presjednik pred pocetak sezona kad je gostovao nedje , da su uspjeli da izboksuju to da je tad samo jedan mec u Beogradu , sta znam moguce da si i ti u pravu ne sporim brate . Ok, nisam znao ovo da je rekao. A što se ovoga tiče, recimo i Pariz ima neverovatan raspored, u poslednjih nekoliko sedmica, samo su u Beogradu jedan mec gostovali, cak su nedavno i u Francuskoj bili domacini Monaku i oni u 30+ dana imaju fazon sve u svojoj hali, sem 2 meca, nešto tipa na 10-ak meceva, 8 su domacini u oba takmicenja u nizu.. 2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Значи, само да 8 играча које имамо одиграју на свом нивоу и наши су? Супер, ја мислио треба да се ознојимо. Pa ne baš, ovde je pitanje koje već 2 dana postavljamo i o tome diskustujemo ko je TAJ koji će nadomestiti to što sada pored klasičnog beka šutera, nemamo i Nworu koji je glumio beka šutera. Pa je onda jasno da će Dobrić, Odželeje, pa i Miljenović uzimati veće minute, jer će pokrivati poziciju 2-3, a kako je Nwora imao na proslom meču 19 poena, 6 asissts, 7 skokova, to treba neko nadomestiti, a deluje da je vreme za veću ulogu i dosta više uzetih šuteva od Dobrića, Miljenovića i Odželeja, tako da njih trojica ukoliko ZAJEDNO minimum nadomeste to, uz standardnu dobru partiju već nekoliko mečeva Kalinića, Motiejunasa, Monekea i Kodija, onda bi trebalo da je to sigurno dovoljno za pobedu, čak rutinsku pobedu... 1
GameChanger Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobra stvar u ovoj epskoj nesreci sa povredama jeste sto to nedozvoljava ekipi da se opusti ni na sekund, vec smo konstantno u nekoj vrsti tenzije iz koje vucemo dodatan napor, odgovornost i zelju. Videlo se protiv Baskonije kako izgledamo kad shvatimo protivnika olako, hvala Bogu, mnogo smo bili kvalitetnija ekipa pa se to brzo resilo u drugom, ali to svakako jeste neki pokazatelj i sigurno nije ono sto Sale voli da vidi. Bez Nvore, u ekipi opet mora da proradi osecaj urgentnosti, a sad pored toga sto nece biti nezadovoljnih minutazom, nece biti ni onih koji su nezadovoljni brojem suteva koji uzmu. Jasna je logika, ili cemo ici na hrkljus i 60-58 rezultat, ili ce pomocno osoblje morati da isporuci nesto i u napadu, Deda, Segi, Semi, Buka, u vas gledam. 1
BB7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Имамо 10 играча вечерас способних да одиграју минуте, неки 5 неки 30. Очекујем да квартет Коди, Монеке, Калинић и Оџелеј уђу у црвене обртаје по питању минутаже (50 поена), уз подршку Јага, Добрића, Мотиејунаса и Давидовца (30 поена). Миљеновић и Изунду као ротациони делови, ако буде потребе. Али, осморица првих, да изнесу најбоље што могу. Заиста мислим да је ових 8 у оваквој ситуацији каква је тренутно, довољна за победу данас. Паметно, подршка са трибина и доћи ће све на своје место. За нас је ово битна утакмица, јер иду Макаби, Паната, па незгодно дупло коло. Са 5-2, имамо неки луфт за даље кораке. Победа би значила много, наплатили би све добро што је урађено последње две недеље. Нема кукања, цигански инат и вечерас јако! 4
Bruda Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Asvel je danas bez Herisona, Džeksona i verovatno Ertela, tako da će i oni imati problema na bekovskim pozicijama. Edited 8 hours ago by Bruda 4
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Miljenovic i Dobric ce ovde biti kljucni faktori koji ce morati da se pojave veceras ako zelimo da pobedimo. Sto u odbrani sto prevashodno u napadu da bi se nadomestili Nworini poeni ali i defanzivna konzistentnost. Nezahvalno je ocekivati 20+ partije Monekea u EL koji nije pure skorer vec hustle masina. Posebno kada igra protiv atletskih zveri iz Asvela koje stancuju na kilo. Bice vrlo verovatno jako ruzna utakmica sa dosta promasaja i izgubljenih lopti u kojoj je najvaznije da nekako preteknemo. Da smanjimo ocekivanja i pobedimo ako je moguce bez novih povreda. 2
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, MarioKempes said: Kakve to ima veze sa Batlerom/Zvezdom? Fernando je i na sajtu EL u sastavu Partizana, došao iz EL kluba, ne treba FIBA, LoC i sl. A jel si video sadržaj posta na koji sam odgovorio? Iskreno boli me uvo i za Bruna i Partizan, imamo dovoljno naših problema.
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Sector said: Ma jasno da nema krivice kluba u ovoj situaciji a i pitanje da li bi uopšte ulazio u igru. Za Maccabi bi već značilo da bude u protokolu. Inače ovoliko duplih kola je meni baš previše, to sam isticao i prethodne 2 sezone a oni samo podižu broj utakmica. Da se ne igraju domaće lige pa da razmak između utakmica bude 3, 4 dana onda i nekako. Za igrače sigurno je previše, ali za nas navijače i ne baaš😀 Ništa lepše, 2 meča EL, nerviranje na maks, ali to i jeste draž. 1
Leo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) https://nova.rs/sport/kosarka/dzered-batler-zvezda-asvel/ Edited 8 hours ago by Leo 1
Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dosta vise oko Batlera i registracije, spreman ce biti za Makabi i kraj price. 3
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Znači danas rotacija: CMM / Yago Miljenović / Dobrić Kalinić / Ojeleye Moneke / Deda Motiejunas / Izundu + neupotrebljivi Plavšić i Radošić Veselo 3
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vala protiv ovih medjeda bi i Plavšić mogao biti itekako upotrebljiv, ako i ne da nešto mnogo koševa, makar može malo da ih prebije, ili uplaši kao onda Ljulja 😄 1 1
Гвозден Чекић Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Znači danas rotacija: CMM / Yago Miljenović / Dobrić Kalinić / Ojeleye Moneke / Deda Motiejunas / Izundu + neupotrebljivi Plavšić i Radošić Veselo Више него довољно за победу против једног Асвела код куће коме такође фале три битна играча. Да играмо у гостима била би друга прича. 7
Recommended Posts