Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, bosMan_jr said: Skroz netacno, opet se prica i komentarise napamet, s obzirom da sam prosle godine bio na utakmici medju 300-400 nasih navijaca (gurnuli nas u gornji ugao pionira), i tu nije bilo organizovane grupe Delija na koje pretpostavljam ciljas u ovom postu, a kolega ispod koji takodje nema pojma potvrdjuje, kao i sve drugo u ovoj zemlji Šta ćemo ako je Čočo mislio baš na tebe? 🤔 2
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, bosMan_jr said: Za pocetak bi trebalo da budes sezonac sto ti definitivno nisi. Decenijski... Dalje, kako se dolazi do karte za tu utakmicu? 1
bosMan_jr Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Šta ćemo ako je Čočo mislio baš na tebe? 🤔 Onda je opet pogresio jer ja bas zasluzujem da budem medju tih 400 ili 700 🙂 1 1
Desiderius Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Čočo said: Decenijski... Dalje, kako se dolazi do karte za tu utakmicu? 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Sector said: Jel realno da ga nismo registrovali na kraju? 😄 1
Kladovljanin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako da se docepamo carobnog napitka iz Asteriksa da podelimo ovim nasim povredjenim igracima ?
Tom Wambsgans Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ocigledno sam mnogo propustio ali ko je ova doktorka Marijana? Kakvi konji, kakvo lecenje 4x brze, ovo zvuci kao prevara
pilif88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Makabi prodaje karte za Pionir vec godinu dana, samo cene su baš šašave 1 minute ago, Tom Wambsgans said: Ocigledno sam mnogo propustio ali ko je ova doktorka Marijana? Kakvi konji, kakvo lecenje 4x brze, ovo zvuci kao prevara Nema vrhunskog sportiste koji nije išao kod nje. Od Djokivica, raznoraznih svetskih fudbalera, košarkaša... Ozbiljan dream team može da skupi Marijana od igrača koje je lečila
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Piše kad se uđe na sajt da je prodaja ulaznica završena. Ne znam kad je prodaja krenula. 🤦 Edited 4 hours ago by Čočo
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Čočo said: 🫣 Dobro, uverljivi su. Imaju i statistu koji liči građom i frizurom na Nworu, zato je i okrenut leđima kad je Bagzi slikao. 3
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Azuriranje cesto bude kasnije Ne mora da znaci da ga nismo registrovali 4 1
BaneSto01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Videh na Tviteru, a onda sam i potvrdio na EL sajtu, da i Bajern jos nije uspeo da registruje Dinvidija. Navodno se jos cekaju neki papiri iz NBA. Moguce da je ista situacija kao kod nas, i da stvarno Amerikanci zezaju sa clearance-om 2
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Čočo said: Decenijski... Dalje, kako se dolazi do karte za tu utakmicu? Moraš da poznaješ jednog člana ovog foruma, koji od Makabija dobija karte iza klupe i kad se igra u Tel Avivu xD Ako taj forumaš pročita ovo, neka zna da bih išao na tekmu i da mi je jako drag. 3 1
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, BaneSto01 said: Videh na Tviteru, a onda sam i potvrdio na EL sajtu, da i Bajern jos nije uspeo da registruje Dinvidija. Navodno se jos cekaju neki papiri iz NBA. Moguce da je ista situacija kao kod nas, i da stvarno Amerikanci zezaju sa clearance-om Ћути, молим те. Превише смисла има твој упис. Боље да си се направио луд, зажмурио на то да нису ни Динвиди ни Бракстон Ки још регистровани и најахао на талас пљувачине по заосталој Звезди која је упоредо толико способна да доведе бека којег жели читава Европа и толико неспособна да не уме да "пошаље мејл и региструје га". 3
Amigo21 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma bice registrovan Batler za Asvel, lagano... Motejunas je izjavio da ce za nas ovo biti pravi rat, da nam nedostaje dosta igraca i da svi osecaju umor, tako da mislim da Nwora ni toretske sanse nema da zaigra ove nedelje...
Kladovljanin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, aleksa7 said: Ћути, молим те. Превише смисла има твој упис. Боље да си се направио луд, зажмурио на то да нису ни Динвиди ни Бракстон Ки још регистровани и најахао на талас пљувачине по заосталој Звезди која је упоредо толико способна да доведе бека којег жели читава Европа и толико неспособна да не уме да "пошаље мејл и региструје га". @MiskoRaznatovic demantuj ovo ....
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Moraš da poznaješ jednog člana ovog foruma, koji od Makabija dobija karte iza klupe i kad se igra u Tel Avivu xD Ako taj forumaš pročita ovo, neka zna da bih išao na tekmu i da mi je jako drag. +1. 😀 Može i u Tel Avivu nikakav problem. 🙏 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, aleksa7 said: Ћути, молим те. Превише смисла има твој упис. Боље да си се направио луд, зажмурио на то да нису ни Динвиди ни Бракстон Ки још регистровани и најахао на талас пљувачине по заосталој Звезди која је упоредо толико способна да доведе бека којег жели читава Европа и толико неспособна да не уме да "пошаље мејл и региструје га". Sve je u redu dok se ne pojavi Bruno Fernando na spisku registrovanih. 1 4
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 36 minutes ago, bosMan_jr said: Za pocetak bi trebalo da budes sezonac sto ti definitivno nisi. Ja jesam.Moze procedura? 2
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prestanite paničiti, ako ne bude igrao Batler i Nwora ove nedelje, igraće naredne nedelje. Svakako ništa apsolutno nećemo promeniti ako nastavimo da kukamo ovde po ceo Božiji dan na forumu, amaaan više..
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/news/power-rankings-red-teams-on-the-rise/ Gde da potpisem ovo za obe strane brda😆
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde bez rekla kazala prica. Ne mogu ja biti ovde 24h ... 3 1
kolanidja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ne uspe ovo sa dr.Marijanom Kovacevic, pitati Kornjacinog Vraca je l mu ostalo par senzu magicnih pasulja. Ako je Kakarota uspeo da opravi nakon borbe sa Vegetom, Nvoru nece da oseti. 1
Recommended Posts