Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, fradler said: Dakle, Bruno Fernando koji je kasno sinoc sleteo u Beograd jutros vec uredno trenira sa komsijama, dok Batlera koji je stigao 36 sati pre njega nema na nasem treningu. Pa jos ova smesna prica oko papirologije... Kao da se ceka golub pismonosa, a zapravo se radi o mejlovima i sve se resi za 3 minuta. Uvek nesto kilavo i nenormalno s ovim klubom. Samo se nadam da nisu Batlera poslali na neke dodatne preglede i pretrage iz legendarne predostroznosti... Odakle je Bruno dosao a odakle Butler? 2
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, Don Dusko said: Odakle je Bruno dosao a odakle Butler? Sa Marsa. I već trenira. Edited 3 hours ago by Čvarkov 1 5
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NMX said: Samo da nam se u nekom momentu ne osveti za Augentalera hehe Ono je gol koji ide isključivo na dušu Auhmana. Sam si ga je ubacio u mrežu. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Sa Marsa. I već trenira. Pa verujem da je dosta lakse da se srede papiri iz EL kluba nego iz NBA. Jbg. A bazirati se na snimku da ne trenira...
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Priča se da Batlera nema na treningu čisto iz predostroźnosti da se ne povredi. Skupa roba. Kao ja kad istresem 18k za tikepa pa ih drźim u kutiji sa sve onim krep papirom da izbegnem frikciju u cipelarniku. Tako baticu drźimo u staklenom sarkofagu i izvlačimo ga pred tekmu ili polazak aviona. Akcije mu je imortal Bagzi već poslo na vocap. Nešto se ipak naučilo... 20 minutes ago, bodo said: Ono je gol koji ide isključivo na dušu Auhmana. Sam si ga je ubacio u mrežu. Zaboravio si pre reči "ubacio" ono: "soproštenjem". Edited 3 hours ago by Wingwalker 2
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma i da je sleteo sa Neptuna, nije baš normalno da 48 sati po dolasku u Beograd nije na treningu. Ovo da se nedeljom ne rade pregledi mogu samo da shvatim kao pokušaj šale. Naravno da se rade i naravno da ih je radio juče, jer bi sve drugo bilo apsurdno. Ok, moguće je da je danas poslat na nekakve dodatne preglede, testove opterećenja ili šta ti ja znam zbog tog specifičnog problema sa srcem. Nadam se da je sve ok. Mislim, briga me za Asvel i Makabi, samo ne bih voleo da se po n-ti put desi neko nepredviđeno sranje. 3
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobili smo 700 karata za "gostovanje" Makabiju pise Meridian. 5 1
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da su srcani problemi ozbiljni niko ga u NBA ne bi pogledao. Problemi su oktriveni pre deceniju i nikada nije imao problema. Mracite bez razloga stvarno 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, tejlor said: Dobili smo 700 karata za "gostovanje" Makabiju pise Meridian. Koje će da dobiju oni koji najmanje zaslužuju. 9
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, fradler said: Ma i da je sleteo sa Neptuna, nije baš normalno da 48 sati po dolasku u Beograd nije na treningu. Ovo da se nedeljom ne rade pregledi mogu samo da shvatim kao pokušaj šale. Naravno da se rade i naravno da ih je radio juče, jer bi sve drugo bilo apsurdno. Ok, moguće je da je danas poslat na nekakve dodatne preglede, testove opterećenja ili šta ti ja znam zbog tog specifičnog problema sa srcem. Nadam se da je sve ok. Mislim, briga me za Asvel i Makabi, samo ne bih voleo da se po n-ti put desi neko nepredviđeno sranje. Ne da je normalno nego bi čudno bilo da je na treningu s obzirom na tolike sate razlike i džet leg ali koga briga jel 😄 Lekarske preglede je radio danas i rade se u Zavodu za Sport i medicinu sporta RS a ne gde nekom padne na pamet a isti ne radi nedeljom.Kako sad tako i pre 1
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Koje će da dobiju oni koji najmanje zaslužuju. Kao i vecina stvari u ovoj zemlji. 1
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Disfruto said: Da su srcani problemi ozbiljni niko ga u NBA ne bi pogledao. Problemi su oktriveni pre deceniju i nikada nije imao problema. Mracite bez razloga stvarno Upravo. Još na Bejloru mu je to ustanovljeno. To nije bolest, to je kod njega trajna anomalija koja mu u karijeri nije bila hendikep.
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Disfruto said: Da su srcani problemi ozbiljni niko ga u NBA ne bi pogledao. Problemi su oktriveni pre deceniju i nikada nije imao problema. Mracite bez razloga stvarno Sportsko srce, svi ste culi za taj izraz. Njegovi pregledi su samo malo detaljniji nego kod vecine. Igra momak bez problema do sada, i zivi sa tim, hvala Bogu. Rizicno je koliko i danas proci na semafor dok je zeleno.
Bobby Shurda Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago uzalud se bore lomenamogledala sportsko srce ne može da stane
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Odakle je Bruno dosao a odakle Butler? Bruno iz Madrida,oko 3,5 sati let..ne znam iz kog dela USA je doleteo Batler,ako do istocne obale je negde oko 8-9 sati..znaci,razlika u putovanju je nekoliko sati,a u registraciji...ako je to do detalnjih lelarskih pregleda,onda ok..da se ne ponovi situacija da nam posle Grejema i Kartera,jos jedan igrac dodje sa neotkrivenom povredom ili bolesti..
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Wingwalker said: Priča se da Batlera nema na treningu čisto iz predostroźnosti da se ne povredi. Skupa roba. Kao ja kad istresem 18k za tikepa pa ih drźim u kutiji sa sve onim krep papirom da izbegnem frikciju u cipelarniku. Tako baticu drźimo u staklenom sarkofagu i izvlačimo ga pred tekmu ili polazak aviona. Akcije mu je imortal Bagzi već poslo na vocap. Nešto se ipak naučilo... Zaboravio si pre reči "ubacio" ono: "soproštenjem". Kao daljinski da ga umotamo u najlon da duže ostane nov.
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 42 minutes ago, Čočo said: Koje će da dobiju oni koji najmanje zaslužuju. Skroz netacno, opet se prica i komentarise napamet, s obzirom da sam prosle godine bio na utakmici medju 300-400 nasih navijaca (gurnuli nas u gornji ugao pionira), i tu nije bilo organizovane grupe Delija na koje pretpostavljam ciljas u ovom postu, a kolega ispod koji takodje nema pojma potvrdjuje, kao i sve drugo u ovoj zemlji znaci danas nije na tapetu PR sluzba kluba, nego sektor administracije uffff, ne dao Bog da sam u kozi cistacica tamo negde od srede…. 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kontam da Saša ovim čudom oko Nwore hoće malo i da oteža Asvelu skauting. Ne verujem da će igrati, ali nek se misle dok ne uđu u halu.
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, bosMan_jr said: Skroz netacno, opet se prica i komentarise napamet, s obzirom da sam prosle godine bio na utakmici medju 300-400 nasih navijaca (gurnuli nas u gornji ugao pionira), i tu nije bilo organizovane grupe Delija na koje pretpostavljam ciljas u ovom postu, a kolega ispod koji takodje nema pojma potvrdjuje, kao i sve drugo u ovoj zemlji znaci danas nije na tapetu PR sluzba kluba, nego sektor administracije uffff, ne dao Bog da sam u kozi cistacica tamo negde od srede…. Potpisujem sve što si rekao, non stop se traži neka mana i doslovno od grupe pravi kao da su to neki komplet idioti koji samo od zvezde imaju koristi i ostalo.
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čvarkov said: Kontam da Saša ovim čudom oko Nwore hoće malo i da oteža Asvelu skauting. Ne verujem da će igrati, ali nek se misle dok ne uđu u halu. Ma naravno, nece igrati sigurno, i to bez treninga posle povrede, nema sanse.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, bosMan_jr said: Skroz netacno, opet se prica i komentarise napamet, s obzirom da sam prosle godine bio na utakmici medju 300-400 nasih navijaca (gurnuli nas u gornji ugao pionira), i tu nije bilo organizovane grupe Delija na koje pretpostavljam ciljas u ovom postu, a kolega ispod koji takodje nema pojma potvrdjuje, kao i sve drugo u ovoj zemlji znaci danas nije na tapetu PR sluzba kluba, nego sektor administracije uffff, ne dao Bog da sam u kozi cistacica tamo negde od srede…. Dobro evo ja hoću da idem na utakmicu i kako da dođem do karte?
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, ZvezdaBL said: Potpisujem sve što si rekao, non stop se traži neka mana i doslovno od grupe pravi kao da su to neki komplet idioti koji samo od zvezde imaju koristi i ostalo. Nisam cak ni ulazio u dozivljaj koji imaju ljudi o grupi, to je na svakome da proceni, ali moram da udjem u cinjenice o kojima nema rasprave, a to je ko je bio na toj utakmici od nasih.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Kontam da Saša ovim čudom oko Nwore hoće malo i da oteža Asvelu skauting. Ne verujem da će igrati, ali nek se misle dok ne uđu u halu. 🫣 2
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Dobro evo ja hoću da idem na utakmicu i kako da dođem do karte? Za pocetak bi trebalo da budes sezonac sto ti definitivno nisi. 1
Recommended Posts