Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

Fali utakmica danas majku mu

Dugo nismo bili ovako gledljivi i da mi je prazan prostor izmedju utakmica bio smor

Baci pogled na nase fudbalere u Nisu, plesu po kisi...

• Ha-ha 10
Posted
16 minutes ago, srlepajce said:

Fali utakmica danas majku mu

Dugo nismo bili ovako gledljivi i da mi je prazan prostor izmedju utakmica bio smor

Pomešana osećanja. Pičimo dobar basket pa pomisli čovek šteta što danas nema utakmice, pa se onda štrecneš i pomisliš bolje što ne igramo - ne može doći do novih povreda. Mada kod nas ovo ne važi - može doći do povrede i kad igrač kine.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Jer...nije bila u pitanju jedna od najtežih povreda, već se pričalo o upali tetive i relativno kraćoj pauzi. 

Nigde nije bilo navedeno da se radi o upali već o povredi, vesti i dalje stoje po medijima, pa je lako da se proveri.

Pri čemu su i upala i povreda Ahilove tetive teže povrede, upala je minimum 6 nedelja pauze, a najčešće i više. 

Posted
3 minutes ago, Manoly said:

Baci pogled na nase fudbalere u Nisu, plesu po kisi...

Svremena na vreme prebacim na el klasiko da ne dobijem mozdani udar od Milojeviceve igre.

• Thanks 1
Posted
7 minutes ago, TB Told said:

Nigde nije bilo navedeno da se radi o upali već o povredi, vesti i dalje stoje po medijima, pa je lako da se proveri.

Pri čemu su i upala i povreda Ahilove tetive teže povrede, upala je minimum 6 nedelja pauze, a najčešće i više. 

Znam da sam čitao neki tekst na Sport Klubu i da se pominjala i moguća upala. 

No, nebitno, da ne gušimo temu, nećemo se složiti u svakom slučaju. 

Posted

Jesmo li bar oborili neki rekord sto se tice povreda? 8 povrijedjenih igraca za nepunih mjesec dana mislim da nikad niko nije imao.

• Like 1
Posted

Devonte u pioniru gleda Stojkovica i Skobalja, jedva cekam da ga vidim na parketu, mislim da moze doneti novu dimenziju ovoj ekipi.

(Ne vidim jel nosi cizmu, posto ce to sigurno biti pitano)

Posted

Mislim da Zvezda definitivno ima najjaču ekipu povredjenih igrača.

Bukvalno ne samo da ne pamtim neki klub u istoriji sporta ne kosarke sa ovoliko povreda, nego komotno ovi sto su povredjeni u Zvezdi bi glatko igrali u nekoj evroligaskoj ekipi i svako od ovih silnih igrača bi bio u evroligaskim ekipama ne samo u prvih 12, nego komotno i u prvoj petorci elitnih evroligaskih ekipa.

Ne smem ni da zamislim koliko pobeda bismo imali i kako plasirani na tabeli sa ovih 12 najjačih igrača iz trenutnog sastava:

Grejem Batler Kodi

Kenan Karter

Nwora Kalinic

Odzeleje Moneke

Bolomboj Izundu Motiejunas

B R U T A L N O!!!

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
44 minutes ago, Čvarkov said:

Pa koj si moj išao u Pionir ako to nisi video

Samo mi je poslata slika, probacu da izanaliziram debljinu nogavica leve i desne noge :lol_2:

• Thanks 2
Posted

Naša jedina nada je da sem Kartera i Kenana(mada ne mora i za njih da znaci), ovi ostali ce se vracati kosarci u toku sezonu i u ritam, pa bi fino bilo makar u Beogradu iskoristiti ovaj raspored pa još koju pobedu naredjati i biti konstantno u vrhu i u plusu makar malom u odnosu pobeda-poraz i biti u priči, jer za razliku od većine drugih timova, mi imamo u svojoj ekipi objektivno itekako rezerve, pa nam to daje nadu da možemo imati istorijsku ubedljivo najbolju sezonu ikada u EL i u ostalim takmičenjima.

Mene raduje kako smo izgledali protiv Mege onako umorni i istrošeni juče, bez svih ovih igrača smo ih rutinirali, a prethodnih sezona smo u Areni pred više navijača naših u punom sastavu umeli 20 razlike da izgubimo kod kuće, ovo je svakako veliki pomak i kvalitet igre i odbrana, zelja pristup od juče me raduje...

Skupili smo se i deluje da što nam više igrača fali igramo sve bolje, pa smo realno bolje odigrali ovaj meč juče, nego protiv Baskonije, baš sam za sada makar pozitivno iznenadjen Sašom Obradovićem.

Posted

Koliki smo favoriti protiv Asvela dovoljno govori to sto je po kladionicama samo PAO veci favorit u ovom kolu (igraju protiv Makabija kuci). Naravno da i kladionice mogu da promase, ali nije bas cest slucaj da pobedi ekipa na koju je kvota 4.50.

Hocu reci da je momentum na nasoj strani, hemija u ekipi je sjajna i borbebost je na maksimalnom nivou. Deluje da svi igraci veruju Sasi, a naravno i on veruje njima

• Like 1
Posted

Gledam sad raspored Makabija koji nam je “domacin”, oni prije nas gostuju u domacem prvenstvu odnosno putuju za izrael pa slijedi gostovanje Panati i onda povratak u Beograd, hiljade kilometara prevaljenih i ja u tome mogu tražiti šansu za našu pobjedu, opet ne mrdamo iz Beograda danima

• Like 4
Posted
18 minutes ago, Zadnji vezni said:

Nisam pratio,hoće li stići Batler da se registruje za predstojeće duplo kolo?

Ne znamo jos, pratimo day by day pa cemo videti 

• Like 1
  • Ha-ha 5