quentin Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovoliko povreda na početku sezone je sistemski problem, mislim na nivou EL. Da li je do kratkih priprema, da li su pregledi neadekvatni, da li se loše radi oporavak poslije utakmica, pojma nemam, ali definitvno ne vjerujem da je samo loša sreća u pitanju.
Krle Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, fradler said: Klub je izasao sa demantom da je "na treningu povredio Ahilovu tetivu". Sto i jeste bila budalastina. Ocito vuce neki problemcic sa listom od Baskonije, ali mislim tj. nadam se da je samo za Asvel upitan. I Sale je rekao day-by-day. To se ne govori za rupturu lista, niti se dolazi na utakmicu sa rupturom lista, jer i najblaza ruptura zahteva strogo mirovanje i visenedeljnu pauzu. Sve sto si rekao je tacno 100%. Ko jos sa rupturom lista dolazi da gleda utakmicu, pritom on ne bi sa tom rupturom da igra protiv Baskonije ni minut vise
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Cim kazu idemo dan za danom mislim da nije nista toliko opasno 4
vinogradskaopera Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Cim kazu idemo dan za danom mislim da nije nista toliko opasno I Janis je rekao to za Devontea, pa evo..
VISOKOLETAC Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako smo krenuli zavrsicu i medicinu 😂 Menjam nik u DR VISOKOLETAC 😂 1 2
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Cim kazu idemo dan za danom mislim da nije nista toliko opasno Sferopulos je to rekao za Grahama prije mjesec dana. Očigledno da su dobili instrukcije iz kluba da koriste tu frazu, da ih ne bi svako malo smarali na konferencijama. 1
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Dzo23 said: Sferopulos je to rekao za Grahama prije mjesec dana. Očigledno da su dobili instrukcije iz kluba da koriste tu frazu, da ih ne bi svako malo smarali na konferencijama. Sferopulos je Sferopulos a Sale je Sale.
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, TB Told said: LOC i registracija, s obzirom da se radi o duplom kolu sve bi moralo da se završi u ponedeljak. Od potpisa će imati pet dana da završe sve. Valjda nisu toliko nesposobni. Nek pitaju Terzu kako on može da registruje tri igrača za sat vremena a da još mecuje sve u atakmentu.
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Najgore od svega sto ce se i ova povreda pokusari objasniti visom silom,Bozijom voljom,itd..Nwora je preopterecen,kao i ostalih 5 nosioca,i ovo je posledica.Nije pomoglo ni to sto je u Efesu daleko manje igrao prosle sezone.Zasto je i on i trener doveden u situaciju da bude ovako raubovan?Ko je doveo vecito povredjenog Rivera i Grejema koji je u ppslednjih par sezona digao ruke od kosarke,pa i od sporta?Da li je Karteru odradjen kompletan med pregled pre potpisa?(decko je mogao da bukvalno umre na terenu).Ko je ocekivao da ce Kenan i u 34 godine biti zdrav kao dok je bio mladji? Inace,ruptura bilo kog misica nije naivna,a u zavisnosti od stepena,moze zahtevati i prilicno dug oporavak.Sto je najgore,mi sada i sa Batlerom,imamo prekratak roster,i postoje vrlo realne sanse da dodje do jos povreda..bilo bi iznenadjenje da ih ne bude.. Edited 10 hours ago by liv7 6
Admiral Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Savremeno terapijsko lecenje i oporavak su toliko uznapredovali da i ruptura lista moze da se leci i da se prati situacija oko povratka iz dana u dan. Meni je veci problem amaterizam kluba na max, oko vesti i povreda. Da se ne ponavljamo oko Joela , vise informacija od kluba imamo o bivsim igracima nego o njemu. Edited 10 hours ago by Admiral 2
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Milko Miller said: Od potpisa će imati pet dana da završe sve. Valjda nisu toliko nesposobni. Nek pitaju Terzu kako on može da registruje tri igrača za sat vremena a da još mecuje sve u atakmentu. Teško da od petka ujutru do ponedeljka u 6 ima pet dana. Posebno ako se uzme u obzir i vremenska razlika. 1
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, Krle said: Sve sto si rekao je tacno 100%. Ko jos sa rupturom lista dolazi da gleda utakmicu, pritom on ne bi sa tom rupturom da igra protiv Baskonije ni minut vise Mozda je Nwora dobio savet da ne mora sa rupturom da miruje,od istih onih koji su lecili Bolomboja,a sad lece Grejema "dan-po dan"?
Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 12 minutes ago, vinogradskaopera said: I Janis je rekao to za Devontea, pa evo.. Devonteu su u međuvremenu otkrili i još jednu povredu koju je vukao. 1 1
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Ovaj duo je tako gotivan Vidi se da su dobri pajtosi. Uz uzimanje cvika, mnogo gotivan momenat: Moneke lezi na parketu nepomicno, prilazi Kodi da ga reanimira 😄 ludaci 1 10
Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, TB Told said: Teško da od petka ujutru do ponedeljka u 6 ima pet dana. Posebno ako se uzme u obzir i vremenska razlika. On je potpisao na noć između srede i četvrtka. Znaci imaju ceo četvrtak, petak, subota, nedelja i nešto od ponedeljka. Nebitno, isto bih napisao da imaju dva dana za registraciju.
vinogradskaopera Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pohvala za Miljenovica, samo nek cepa ABA ligu ovako! 2
Mile1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ljudi ajde saberite se malo, ne znam da li je neko od vas imao rupturu bilo kog misica pa da pise sta pise. Neko je spomenuo mirovanje ne dolazak na utakmicu kao da je boze me prosti slomio nogu pa ne moze da dodje na utakmicu. Bolovi u misicu kod rupture mogu da traju jedan do dva dana, citava poenta desava se unutar misica kada dodje do prekida kontinuiteta misicnih vlakana. Danasanja fizikalna terapija je toliko uznapredovala da se nekad sto se lecilo konrektnk kod rupture izmedju 3 do 4 nedelje, danas moze resiti i za 10 dana. Opet ponavljam nemamo uvid kolika je velicina zahvacena i da li ima edema u samom misicu. Sale je na konferenciji rekao da prate povredu iz dana u dan i da nema tacnu informaciju kada ce se vratiti sto sigurno nece biti za 4 ili 5 dana Drugo ovde se spominje demant za tetivu, ali oni su juce znali da se zalio na povredu pa opet nisu izasli u javnost sa tim. Odnos kluba prema medical reportu igraca je jedan od najgorih u evropi gde smo vise saznali po portalima, tviteru i ostalim mrezama nego od samog kluba. Takodje sliku kartera iz bolnice dobili smo od unikahe a ne od njegovog sadasnjeg kluba 20
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Milko Miller said: On je potpisao na noć između srede i četvrtka. Znaci imaju ceo četvrtak, petak, subota, nedelja i nešto od ponedeljka. Nebitno, isto bih napisao da imaju dva dana za registraciju. LOC se traži na na nivou FIBA organizacija, teško da će neko da se potrudi da radi vikendom zbog toga.
Admiral Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nama je i Smart pre par sezona u slicnoj situaciji igrao pravo iz aviona. Pogotovo ako se na nworu ne bude racunalo 2
vinogradskaopera Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Admiral said: Nama je i Smart pre par sezona u slicnoj situaciji igrao pravo iz aviona. Pogotovo ako se na nworu ne bude racunalo Nista, visimo sutra na evroliginom sajtu da vidimo da li je registrovan
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Dopada mi se sto su zelja i htenje konacno na nivou. Nema igranja preko kurca i lelemudanja. Pa cak i ovaj Plavsic muceni, deluje nekad tragikomicno ali vidis da mu je stalo i da daje sve od sebe. Tu je Deda dobar lakmus papir- kad ga vidis da mu se igra na ovim random mecevima. Danas je npr bas bio dobar Edited 10 hours ago by Kosjan Willavić 5
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sasa bas posebno ceni Kodija. Ne znam da li su se poznavali od ranije, deluje da jesu, ali ponovo ga je pomenuo na kzs da je on neko na koga treba mali Miljenovic da se ugleda i od koga da uci. 2
Recommended Posts