JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Žoc je sinoć rekao isyinu. Igrači dolaze nespremni i ulaze u ritam 3 utakmice sedmično. Otuda puno povreda i što je još indikativnije puno teških povreda. NBA je drugo, tamo je sve organizovano perfektno, a kada krene sezona praktično nema treninga. Forma se diže kroz utaknice koje su pak daleko relaksiranije od evropskih. 13
dzakala Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, JPM said: Žoc je sinoć rekao isyinu. Igrači dolaze nespremni i ulaze u ritam 3 utakmice sedmično. Otuda puno povreda i što je još indikativnije puno teških povreda. NBA je drugo, tamo je sve organizovano perfektno, a kada krene sezona praktično nema treninga. Forma se diže kroz utaknice koje su pak daleko relaksiranije od evropskih. Kao i nivo fizikalija izmedji NBA i EL igraca 2
dunaj95 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 minutes ago, JPM said: Žoc je sinoć rekao isyinu. Igrači dolaze nespremni i ulaze u ritam 3 utakmice sedmično. Otuda puno povreda i što je još indikativnije puno teških povreda. NBA je drugo, tamo je sve organizovano perfektno, a kada krene sezona praktično nema treninga. Forma se diže kroz utaknice koje su pak daleko relaksiranije od evropskih. Nema tu pravila brate... Žoc je prije dvije sezone gulio 7 igrača bez prestanka i niko mu se nije "nakašljao" cijele sezone... Kenan je dvije sezone zaredom odigrao skoro svaku utakmicu, pa se teško povredio na pripremnom turniru... Jbg baksuzluk, nazovi to kako hoćeš... Neke stvari su sa druge strane "očekivane" ... Rivero npr ima istoriju povreda, jbg dal se u takvim slučajevima nove povrede mogu izbječi, dal vrijedi ulaziti u rizik? Boki s druge strane stjena od čovjeka pa fasuje drama rjetku povredu... 3
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 10/4/2025 at 7:36 AM, Sinnerman said: Ovo šta smo mi doživeli ne znam da li je iko. I ne mogu da krivim nikoga do možda same te igrače jer sva je prilika da su nespremni ušli u sezonu kada se tako lako povređuju. Takođe su verovatno bili i neoprezni. Mi sve te igrače gledamo kao na odrasle ljude, navikli smo kroz život od malih nogu da na njih gledamo kao neke gromade sportiste, a vremenom polako ih prestižemo sa godinama čak i za duplo. Imamo neku percepciju da su profesionalni, odgovorni, a u stvari su često neodgovorni nedokazani balavci, egocentrični, lenji, gledaju da hvataju krivine i sl. Još 4. oktobra sam pisao da mislim da povrede imaju više veze sa nespremnošću samih igrača, a manje je do ritma. Drago mi je da Žoc čita forum 😁
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago U NBA-u u timske trening kampove koji počinje otpilike tri sedmice pre početka lige igrači dolaze već spremni jer skoro celi offseason rade samostalno sa ličnim trenerima ili se udruže sa drugim igračima i igraju tzv. pickup utakmice. od njih se zapravo očekuje i traži da dođu u kamp potpuno fizički spremni gde se radi na uigravanju ekipe i uvođenju u sistem a ne na dizanju fizičke spreme. 3
Mile1 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Sector said: A šta je sa Grahamom, ima li nekih novosti? Sigurno jos 3,4 nedelje 1 5 3
Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dakle, šta imamo ovde: Karter i Kenan- Po ovim upisima vašim, nema ih do kraja sezone. Rivero- Ako Bog da, gledaćemo ga oko nove godine.. Nwora- Možda je 2 nedelje, a možda nije ništa, a možda je i list, ili ahilova ili...... Bolomboj- Dolazi nadamo se u januaru, a možda i mnogo ranije, a možda i kasnije.. Grejem- Neće sigurno makar još 3 ili 4 nedelje.. Pa ja lepo da pitam ovde, ima li jedan, alii samo JEDAN košarkaš Crvene Zvezde koji će moći da igra celu sezonu, koji je spreman, ili čak prespreman i kojeg neće malo malo pa boleti: Ledja, prst, prsti, ruka, noga, koleno, peta, zglob, imati koronu, imati virus, proliv, grip, temperaturuu.. Paa čovečee milii, gde smo mi kupovali sve ove igrače, jesmo li ih mi doveli iz Kliničkog Centra Srbije majkuu mu više?? Ima malo imaa, ali ovo je stvarnoo, ali stvarno više... Imam osećaj da smo doveli i registrovali na startu sezone 17 mušakaraca starijih iz staračkog doma, do danas dakle do 25.oktobra posle 6 kola EL i ovih priprema bi nam manje ljudi u klubu bilo povredjeno, ubedjen sam...
Stefi88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Posle pisu ljudi da nam ne treba jos jedan bek, a Devonte nece igrati vise od 2 meseca ukupno i pitanje je kakav ce biti, Nwora ne daj boze i da je 2 nedelje van tima u problemu smo. Nije Sasa tek onako trazio 2 igraca spolja pre potpisa ugovora i to pre nego sto se Karter razboleo. 4
Cavani Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Zvezdaš96 said: Dakle, šta imamo ovde: Karter i Kenan- Po ovim upisima vašim, nema ih do kraja sezone. Rivero- Ako Bog da, gledaćemo ga oko nove godine.. Nwora- Možda je 2 nedelje, a možda nije ništa, a možda je i list, ili ahilova ili...... Bolomboj- Dolazi nadamo se u januaru, a možda i mnogo ranije, a možda i kasnije.. Grejem- Neće sigurno makar još 3 ili 4 nedelje.. Pa ja lepo da pitam ovde, ima li jedan, alii samo JEDAN košarkaš Crvene Zvezde koji će moći da igra celu sezonu, koji je spreman, ili čak prespreman i kojeg neće malo malo pa boleti: Ledja, prst, prsti, ruka, noga, koleno, peta, zglob, imati koronu, imati virus, proliv, grip, temperaturuu.. Paa čovečee milii, gde smo mi kupovali sve ove igrače, jesmo li ih mi doveli iz Kliničkog Centra Srbije majkuu mu više?? Ima malo imaa, ali ovo je stvarnoo, ali stvarno više... Imam osećaj da smo doveli i registrovali na startu sezone 17 mušakaraca starijih iz staračkog doma, do danas dakle do 25.oktobra posle 6 kola EL i ovih priprema bi nam manje ljudi u klubu bilo povredjeno, ubedjen sam... Ima jedan Bas Celik koji ne propusta utakmice, ali zbog baksuzluka necu reci njegovo ime.
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Ima jedan Bas Celik koji ne propusta utakmice, ali zbog baksuzluka necu reci njegovo ime. Ma i on se povredjuje tj i prosle sezone povredjivao, a i ako mislis na ovog drugog i on se povredjivao. Bukvalno kao u vreme korona virusa što je reč najviše kucana na google bila covid19, tako je kod svakog zvezdaša najtraženija reč ubedjen sam na google: POVREDA.. Ne želim ni da pomislim više ni izgovorim tu reč, sezona nije čestito još ni počela, a već mi je muka i da nismo vezali ove 4 pobede, moguće da bih se totalno smorio kao i većina i ne bih imao snage i živaca uopšte ni evroligu kao evroligu pratiti da smo na 2-4 skoru, ili nekom još gorem skoru u prvih 6 kola...
Nellthe Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 22 minutes ago, Mile1 said: Sigurno jos 3,4 nedelje 🫠🫠🫠🫠
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 29 minutes ago, Mile1 said: Sigurno jos 3,4 nedelje Raskinuti ugovor i dovesti još jednog beka. 16
avakss Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nema leba od njega ako pauzira jos mjesec,duga ce to biti pauza na kraju bas..
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 35 minutes ago, Mile1 said: Sigurno jos 3,4 nedelje Znaci bice spreman za derbi u Evroligi 12.12.ne sme se pozutivati igrac sa povratkom. Kad slece Batler? 🙂
Placebo Lone star Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dok smo bili na 0-2 niko nije bio ugnjetavan,sad kad smo na 4-2 i imamo Batlera opet postajemo miljenici rezima i dezurni krivci. 16
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Rekao sam već da sleće u subotu i tako je i bilo. Tako da baš sam i očekivao da će vrlo verovatno gledati iza klupe ovaj meč Zvezde, a onda logično odraditi trening-dva i biti medju 12 za meč protiv Asvela, mada iskreno mislim da po kvalitetu i formi moramo da ih rutiniramo i bez Batlera, pa čak i bez Nwore. Imamo Kodija, Kalinu, Motiejunasa, Izundua, Monekea, Odželeja, po mom mišljenju to je sasvim dobro makar na neki hrkljuš i snažnu odbranu da pobedimo Asvel...
kolanidja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 31 minutes ago, Zvezdaš96 said: Rekao sam već da sleće u subotu i tako je i bilo. Tako da baš sam i očekivao da će vrlo verovatno gledati iza klupe ovaj meč Zvezde, a onda logično odraditi trening-dva i biti medju 12 za meč protiv Asvela, mada iskreno mislim da po kvalitetu i formi moramo da ih rutiniramo i bez Batlera, pa čak i bez Nwore. Imamo Kodija, Kalinu, Motiejunasa, Izundua, Monekea, Odželeja, po mom mišljenju to je sasvim dobro makar na neki hrkljuš i snažnu odbranu da pobedimo Asvel... Nisi ti rekao, ti si samo ponovio sto je neko od pouzdanijih ovde vec preneo dosta pre tebe. 2
Gudura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 44 minutes ago, Čočo said: Stigao. 💪❤️ Jel realna ova kazna za uši kao muzička podloga...🫣 7 2 3
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Jel igra Batler večeras? Naravno da igra, odradio je trening pre dolaska u Beograd, malopre je sleteo par reči da razmeni sa Sašom Obradovićem i kao zapeta puška je spreman za 40 minuta večeras da razvali mlade golobrade igrače Igokee 😉
Nellthe Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Jel igra Batler večeras? Nemoj ni soni da igra do utorka da ne ušćakne palac 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Zvezdaš96 said: Naravno da igra, odradio je trening pre dolaska u Beograd, malopre je sleteo par reči da razmeni sa Sašom Obradovićem i kao zapeta puška je spreman za 40 minuta večeras da razvali mlade golobrade igrače Igokee 😉 chatgpt se pokvario. 1
Recommended Posts