DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Summerfunk said: Sumnjam. Ali ne bi bilo loše uvesti tako nešto posle ove sezone. Idealan primer Devonte i Rivero. Jedan se povredio pri malo jačem sudaru (na par meseci van terena), drugi posle manje od 15tak minuta prve zvanične utakmice. I obojica na platnom spisku, kuliraju par meseci. Kartera i Kenana neću komentarisati. Kenan ja mislim da prošle sezone nije nijednu utakmicu propustio. A Karter... jebiga. Stvarno se nadam da ako u budućnost budemo razmišljali da ponovo dovodimo igrače poput Devontea i Rivera, igrača sklonim povredama, da će biti neka klauzula gde tim može da raskine saradnju u slučaju težih povreda. Da li na štetu igrača ili da mi platimo fazon 20% ugovora. Jer nema smisla više. Valjda smo izvukli pouke iz ove sezone i injury-prone-igračima. Kakav šibicarski post, još si ti ovo napisao mrtav ozbiljan. 19 3
Dz0nika Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago https://meridiansport.rs/kosarka/dzared-batler-je-zvezdin Eo ga i sponzor 14
Webad Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bas me zanima na kojoj poziciji dolazi jos jedan igrac pored batlera 🤔
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Webad said: Bas me zanima na kojoj poziciji dolazi jos jedan igrac pored batlera 🤔 na poziciji ,,uz'i kad ima a ne ka'ti treba...'' 1 8
Stefi88 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Webad said: Bas me zanima na kojoj poziciji dolazi jos jedan igrac pored batlera 🤔 Pa verovatno jos jedan bek, ako se nesto nije promenilo, tako je I ovde pisano da je Sasin uslov bio da dovede dva pojacanja.. dva spolja igraca. 1
spajk32 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakav je Izunduov status za utakmicu protiv Baskonije?
VISOKOLETAC Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, spajk32 said: Kakav je Izunduov status za utakmicu protiv Baskonije? Pa trenirao je valjda danas. Imas ga na snimku. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 23 minutes ago, Dz0nika said: https://meridiansport.rs/kosarka/dzared-batler-je-zvezdin Eo ga i sponzor Znaci mnogo smo kukali danas. 1
Dz0nika Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Znaci mnogo smo kukali danas. Haha bukvalno. Ljudi zahtevaju da se vec sutra slika u areni sa navijacima.
tejlor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Znaci mnogo smo kukali danas. Previse smo ludovali
spajk32 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 11 minutes ago, VISOKOLETAC said: Pa trenirao je valjda danas. Imas ga na snimku. Moja greška, sad sa posla, nisam se apdejtovao.. video sam na rotowire da je game time decision pa sam najviše iz tog razloga pitao..
iggy97 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Samo da ne budu crveno bela srca za Olimpijakos na kraju 😂😂
božija noga Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Maljković posetio Tajsona u bolnici. Od naših ništa neka objava 😁 Nisam znao da će sada dom svakog Zvezdaša imati jednog batlera. Srećno svima koji slave. 3 3
nunilo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Malo mi je zafalila veca podrska Karteru od strane kluba, moglo je to nesto gospodski da se smisli kao sto je Unikaha uradlila mada ne sumnjam da su mu isli u posete. 21
Placebo Lone star Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Znao sam da ima nesto: hypertrophic cardiomyopathy As a freshman at Baylor, Butler was diagnosed with hypertrophic cardiomyopathy, a rare genetic heart condition. Though he is asymptomatic, the condition did hurt his draft stock. NBA teams are already extremely hesitant to commit prime resources to small guards, much less so to ones with any health concerns. 1
Milko Miller Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 hours ago, Summerfunk said: Sumnjam. Ali ne bi bilo loše uvesti tako nešto posle ove sezone. Idealan primer Devonte i Rivero. Jedan se povredio pri malo jačem sudaru (na par meseci van terena), drugi posle manje od 15tak minuta prve zvanične utakmice. I obojica na platnom spisku, kuliraju par meseci. Kartera i Kenana neću komentarisati. Kenan ja mislim da prošle sezone nije nijednu utakmicu propustio. A Karter... jebiga. Stvarno se nadam da ako u budućnost budemo razmišljali da ponovo dovodimo igrače poput Devontea i Rivera, igrača sklonim povredama, da će biti neka klauzula gde tim može da raskine saradnju u slučaju težih povreda. Da li na štetu igrača ili da mi platimo fazon 20% ugovora. Jer nema smisla više. Valjda smo izvukli pouke iz ove sezone i injury-prone-igračima. Za takve stvari postoji osiguranje, nijedan igrač neće potpisati ugovor koji može da se raskine na njegovu štetu ako se povredi. 12
Sinnerman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Čitanje kako pojedini NBA navijači kukaju zato što je Jared Butler cut-ovan, drugi pak predlažu da se dovede u njihov klub i saznanje da uskoro potpisuje za moj klub u Srbiji je hrana za moj mozak. Edited 16 hours ago by Sinnerman 14
Filbi Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 hours ago, nunilo said: Malo mi je zafalila veca podrska Karteru od strane kluba, moglo je to nesto gospodski da se smisli kao sto je Unikaha uradlila mada ne sumnjam da su mu isli u posete. jesu i odneli kilo pomorandži čudi me da nije bio ON 1
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 hours ago, nunilo said: Malo mi je zafalila veca podrska Karteru od strane kluba, moglo je to nesto gospodski da se smisli kao sto je Unikaha uradlila mada ne sumnjam da su mu isli u posete. Kad vidim ovaj požuteli radijator iz 1905. bude mi nekako toplo oko srca. To je moja Srbija. 3
VISOKOLETAC Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 hours ago, božija noga said: Maljković posetio Tajsona u bolnici. Od naših ništa neka objava 😁 Nisam znao da će sada dom svakog Zvezdaša imati jednog batlera. Srećno svima koji slave. Objavili su i nasi istu sliku.
forumko topic Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Objavili su i nasi istu sliku. Naši objavili Božu Maljkovića sa Karterom? Ili mu lično odneli pomorandže?
Recommended Posts