Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Sector said: Dobro ako ništa drugo bar znamo da nisu gadljivi na evropu samo ih treba dobro platiti. Nikad nisu ni bili,ostalo su samo izgovori 1
VISOKOLETAC Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 22 minutes ago, Jeremija123 said: Oni što napisaše prvi za Murinena u Partizanu. Bice bekova u Oliju. Gde je i sta radi Kinan Evans 😂
Disfruto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nemamo mi para za Butlera. Ne treba gubiti previse vremena za taj transfer nego vijati nesto realnije. 1
Dz0nika Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Bice bekova u Oliju. Gde je i sta radi Kinan Evans 😂 Daj da i njega osposobimo.
Gudura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Bice bekova u Oliju. Gde je i sta radi Kinan Evans 😂 Na nekoj od atinskih klinika vec 2 godine
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Disfruto said: Nemamo mi para za Butlera. Ne treba gubiti previse vremena za taj transfer nego vijati nesto realnije. Ne znam ako su mislili da ce neko doci u Evropu i da ce to biti jeftino teska prica.
Nikom nista Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ja mislim da imam resenje za nase kadrovske probleme. Posto mi/mi i upava/uprava sama sa sobom, nikako da se dogovorimo da li nam treba 1, 1+2, 2, 1 i 2, , 1 i 5 itd, predlazem da angazujemo jos jednog trenera i da ih na par nedelja rotiramo. Iskustvo je pokazalo (Dejo,Dusko, Sfero, Saša) da nam promena trenera prija, skupimo se... oderemo par utakmica i zamenimo. Pa u krug... Ionako vec placamo dva trenera, tu je i Tomica... Dejo je bez posla (za ovakvu varijantu ne bi mnogo kostao). A i ne verujem da je ogranicen broj trenera po sezoni 😀 Rotacije bi vrteli u zavisnosti od protivnika, igraca koji se vracaju u sistem, da li igramo kuci ili u gostima, da li su Spanci/Turci/Italijani itd. To bi u hodu razradili. I dok dlan o dlan, eto nas na F4. 🤣🤣🤣 E sad, ovo bi radilo za nas...za braću grobare ne bi... njima ceste promene nisu bas donosile dobro. A i plus su zaglavili sa Željkom LeziLebe... oni neka jure igrače...ionako imaju više para 😂
Disfruto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Nini3112 said: Ne znam ako su mislili da ce neko doci u Evropu i da ce to biti jeftino teska prica. Nece biti jeftino ali je on trenutno najbolji FA od svih mogucih igraca 1
ZvezdaBL Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 28 minutes ago, Disfruto said: Nemamo mi para za Butlera. Ne treba gubiti previse vremena za taj transfer nego vijati nesto realnije. Cuj nemamo para, manite me te price makar dok je SNS garnitura na vlasti jer para ima vise nego sto mislimo, izmedju ostalog ovaj Butler je vise nego finansijski dostupan igrac Oli mu je ponudio 3m dolara za dvije sezone, sto kad se baci na papir mi smo mnogo vise para bacili na neke mnogo losije igrace 10 1
VISOKOLETAC Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, ZvezdaBL said: 3m dolara za dvije sezone 3.3 plus bonusi
Čočo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nije mi jasno kako uopšte imate volje i želje da govorite o pojačanjima pored ovakvih predstava koje trenutno pokazujemo? Meni je dovoljna činjenica da će neko doći. I sigurno će to biti uskoro. Bitnije od toga mi je sledeća utakmica koja je za jedan ipo dan, puna Arena, atmosfera u naletu i ekipa koja leti i melje protivnika. Jedva čekam četvrtak. 😍 10 1
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Uspecete da ogadite omiljeni ciganski fetis - prelazni rok. Postoji ogromna razlika izmedju duskusije o tome da nam treba igrac i besomucnog ispisivanja stranice za stranicom u potrazi za novim igracem. Ima valjda neka sredina majku mu. Docice onaj za koga Sale i Tomic kazu da je ok. Slikace se sa Dozetom na Tesli. Eto. Nego, za 48h momci idu da se posibaju za cetvrtu u nizu i to je najvaznije. Jedva cekam cetvrtak. 7
Disfruto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, ZvezdaBL said: Cuj nemamo para, manite me te price makar dok je SNS garnitura na vlasti jer para ima vise nego sto mislimo, izmedju ostalog ovaj Butler je vise nego finansijski dostupan igrac Oli mu je ponudio 3m dolara za dvije sezone, sto kad se baci na papir mi smo mnogo vise para bacili na neke mnogo losije igrace Placamo 20 igraca(Lazic, Mitrovic, Nedovic) + povredjene igrace. Ako Olimpijakos nudi 3M mi moramo 3.5, 3.7 Odakle nam? A najskuplji igrac u celom timu Moneke sa 1.7 2
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Disfruto said: Placamo 20 igraca(Lazic, Mitrovic, Nedovic) + povredjene igrace. Ako Olimpijakos nudi 3M mi moramo 3.5, 3.7 Odakle nam? A najskuplji igrac u celom timu Moneke sa 1.7 Koliko jedva čekam sledeću sezonu da većina tih ugovora istekne. Uh. Samo da se rešimo 70% tih ugovora, plata i obaveza. I da konačno, ako Bog da uđemo u sezonu zdravi i pravi, bez da plaćamo jedno pet igrača sa strane koji ne igraju za nas ili leže u bolnici na duži vremenski period. E onda nećemo valjda slušati "a odakle pare, pa plaćamo ovoga, onoga, isplaćujemo trenera, pomoćnika, ovog što smo liferovali, onog). Valjda svima ističe ugovor sem Yagu.
Phobia Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 22 minutes ago, Disfruto said: Placamo 20 igraca(Lazic, Mitrovic, Nedovic) + povredjene igrace. Ako Olimpijakos nudi 3M mi moramo 3.5, 3.7 Odakle nam? A najskuplji igrac u celom timu Moneke sa 1.7 Zasto placamo mi Nedovicu kad je platu preuzeo Monako? Plus Mitrovicu je istekao ugovor, da igra ovu sezonu ovo bi bila +1 opcija koja je u ugovoru 5
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Phobia said: Zasto placamo mi Nedovicu kad je platu preuzeo Monako? Plus Mitrovicu je istekao ugovor, da igra ovu sezonu ovo bi bila +1 opcija koja je u ugovoru Teorija po kojoj je Nedovic imao ugovor za ovu sezonu a Monako preuzeo samo deo toga da placa. Ne znam da li je tacna. Mitrovic i Lazic su valjda imali jos godinu dana ugovor. Ni to ne znam da li je tacno. Kod nas se nista ne zna.
Summerfunk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 8 minutes ago, JPM said: Teorija po kojoj je Nedovic imao ugovor za ovu sezonu a Monako preuzeo samo deo toga da placa. Ne znam da li je tacna. Mitrovic i Lazic su valjda imali jos godinu dana ugovor. Ni to ne znam da li je tacno. Kod nas se nista ne zna. I ja mislim da Monako plaća 50%. Mitrović +1 (sa naše strane) i nije aktiviran. Lazić ima i dalje ugovor ali neće u penziju već bi da igra. Zašto nije našao klub, niko ne zna. A i što bi, boli ga kurac. Pare ležu na račun pa ležu. Igrao ili ne. Edited 13 hours ago by Summerfunk 1
liv7 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 38 minutes ago, Disfruto said: Placamo 20 igraca(Lazic, Mitrovic, Nedovic) + povredjene igrace. Ako Olimpijakos nudi 3M mi moramo 3.5, 3.7 Odakle nam? A najskuplji igrac u celom timu Moneke sa 1.7 Zar Mitrovicu nije istekao ugovor?Nedovic je otisao,nemamo nikakvu iole pouzdanu informaciju da mu placamo deo plate,nemamo cak ni dokaz da je produzio ugovor kod nas..mozda se malo preteruje,za par dana neko ce napisati da placamo 30 igraca...sto se Batlera tice,bio bih iznenadjen da dodje u Evropu,ima on mesta u NBA..
Disfruto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 6 minutes ago, liv7 said: Zar Mitrovicu nije istekao ugovor?Nedovic je otisao,nemamo nikakvu iole pouzdanu informaciju da mu placamo deo plate,nemamo cak ni dokaz da je produzio ugovor kod nas..mozda se malo preteruje,za par dana neko ce napisati da placamo 30 igraca...sto se Batlera tice,bio bih iznenadjen da dodje u Evropu,ima on mesta u NBA.. Covic je rekao da ih placamo jos u nekom podkastu. Poenta je novca ima sigurno za nekog srednje kvalitenog igraca i da grcki portal sigurno skuplja klikove na osnovu toga sto nam fali bek. Suludo je ocekivati da ti najskuplji igrac u ekipi bude u doselekciji Edited 12 hours ago by Disfruto
Todo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Disfruto said: Covic je rekao da ih placamo jos u nekom podkastu Rekao je da "misli" da imaju ugovore. A to znači da nemaju, jer u suprotnom bi on to slatko nabacio na nos sa sigurnošću. Prenosi se taj post kao info, a gledao sam ga i jasno je rekao,mislim da imaju.... A pošto je on bio predsednik kada su potpisali ugovore,nema šta da misli,već zna imaju ili ne.
suptil Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ciganski virtuelni san se ostvario. Prelazni rok tema kroz celu sezonu. Citam upise o kultnoj domacoj osnovi koja se na kraju pretvorila u pricu sa tuznim krajem. Bez ucinka, bez protokola a budzet opterecen. Ta zadnja transa produzenja ugovora kultnoj domacoj osnovi je klasican primer loseg poslovanja (stetnog) kluba tj. Covica. Sto se aktuelnog trenutka tice timu je potrebna stabilnost kako bi bio u prilici da ostvari kontinuitet kratkorocnih rezultata. Da li trazimo keca do kraja godine ili na dve? Ako najbolja opcija iz NBA kosta 1,65 po sezoni onda ovi ostali su negde na 1.2. plus bonusi. Mi bekup keca placamo 800 000. Blizi se cetvrtak i naredna utakmica. Jedvacekanje! Edited 12 hours ago by suptil
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nepopularno misljenje. Nama ne treba sada da iz NBA dovedemo neku "superzvezdu" koja ce poremetiti hijerarhiju, to moze da se desi i kad se Graham vrati u martu, nama treba neko ko je zahvalan, timski igrac, ako je plej onda neki pass first, dobar ball handler, ako je bek, onda neki Holinsoliki. Ovim tempom ce nam trebati 3 lopte. Nama su se kao lideri vec nametnuli Moneke i Nwora, iza njih Semi i Carter koji je out, ali tu uskoci Kodi. Ostali prate njih. Bitna je i raspodela uloga, ne samo nabacivati dobre igrace. 1 1 1
Summerfunk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 16 minutes ago, Disfruto said: Covic je rekao da ih placamo jos u nekom podkastu. Poenta je novca ima sigurno za nekog srednje kvalitenog igraca i da grcki portal sigurno skuplja klikove na osnovu toga sto nam fali bek. Suludo je ocekivati da ti najskuplji igrac u ekipi bude u doselekciji Pa i nije baš suludo, bar u našem slučaju kad nam je dobar deo igrača, od čega su neki i bitni igrači van terena na neodređeni period. I kad nam beka igra čovek koji je krilo ceo život. Edited 12 hours ago by Summerfunk
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gazda je naštancao višegodišnje ugovore svojim pulenima pred odlazak. Tek od one tamo sezone možemo očekivati neki oporavak.
Recommended Posts