Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, The_Big_S said: Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Jedan je Kalina! Vildoza bi na Kalininom mestu verovatno otvorio terasu apartmana u Beogradu na vodi i skočio jednu laganu lastu na glavu. Upravo. I to na betonski blok za svaki slučaj. Kakav, bre, Vildoza.
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Samo da vas obavestim da se moja proslava pobede malo odužila. NANANANANA NANANANA NANANANANA ZVEZDA ŠAMPION OOOOOOOO OOOOOOOO OLIMPIJAKOS 6 6 3
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, Disfruto said: Kakvo tumbanje rostera igraci igraju na 35 i 37 minuta? Pa sva sreca da smo dobili ovo. Pod hitno pojacanje da dodje Tumbanje rostera da bi se dovelo radi dovodjenja. Sreca pa to nece biti slucaj na koliko redjali 35 igraca dnevno. Ako je Devonte fit da zaigra od recimo novembra, nama treba jedan jedini klasicni bek i to zavrsava posao.
Dzonii Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 55 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Izbegli smo metak zvani Howard, nadam se da cemo izbeci i metak zvani Killian Hayes. Ne mogu da se nosim mislju da ce ova dva klovna pokupiti jedinog igraca sa cut-a koji nam nista ne resava. Odakle info za Howarda nisam ispratio?
Azazelkg Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Što samo implicira da se njih dvojica sa onim što im izaziva tugu (i druge negativne emocije) bore na potpuno različite načine. Nikad mi nije bilo jasno to prozivanje Vildoze zbog njegove privatne situacije. Kod većine igrača se takve stvari i te kako odraze na ponašanje i igru na terenu. Nije ni Kalinić imun, on je u drugoj polovini prošle sezone bio iritabilniji nego ikad, a nastavilo se i početkom ove. Ne postoji neki on&off switch koji će košarkaši da pritisnu u takvim okolnostima, pogotovo oni koji više igraju "kroz emocije". Mislim da se Kalinić olakšao onom izjavom nakon prošle utakmice... Kao da je skinup teret koji ga je sve više pritiskao i sve više uticao na njegove igre.... 6
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naše komšije su ranijih sezona imale dobar raspored u Evroligi. U vezi tog rasporeda bila je i rasprava prošle godine. Tvrdio sam da je pogotovo za jedan novi tim i na početku sezone mnogo bolje više utakmica igrati kući nego na strani. Mi smo imali neke sezone gde smo u prvih sedam kola imali pet gostovanja. Sada je obrnuto, a računajući Makabi i Pao, mi do 11. novembra nećemo izlaziti iz Beograda. Domaći teren, uz poboljšanje igre, je značajno doprineo u pobedama protiv Žalgirisa i Reala. Jeste da sve dođe na isto kad se obrne krug, ali ovako je mnogo bolje jer možemo doći u situaciju da imamo 6:2 skor ili 5:3, da nam je raspored obrnut možda bi došli u situaciju da imamo 2:6 a onda je teže igrati jer si pod stalnim pritiskom pobeda. Saši Obradoviću neke stvari ne idu u korist, pe svega ovoliki broj povreda, ono što mu ide u korist jeste raspored a i to što smo pred duplo kolo odmarali u ABA ligi. 11
Four Elements Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Volter said: Naše komšije su ranijih sezona imale dobar raspored u Evroligi. U vezi tog rasporeda bila je i rasprava prošle godine. Tvrdio sam da je pogotovo za jedan novi tim i na početku sezone mnogo bolje više utakmica igrati kući nego na strani. Mi smo imali neke sezone gde smo u prvih sedam kola imali pet gostovanja. Sada je obrnuto, a računajući Makabi i Pao, mi do 11. novembra nećemo izlaziti iz Beograda. Domaći teren, uz poboljšanje igre, je značajno doprineo u pobedama protiv Žalgirisa i Reala. Jeste da sve dođe na isto kad se obrne krug, ali ovako je mnogo bolje jer možemo doći u situaciju da imamo 6:2 skor ili 5:3, da nam je raspored obrnut možda bi došli u situaciju da imamo 2:6 a onda je teže igrati jer si pod stalnim pritiskom pobeda. Saši Obradoviću neke stvari ne idu u korist, pe svega ovoliki broj povreda, ono što mu ide u korist jeste raspored a i to što smo pred duplo kolo odmarali u ABA ligi. Ne bih se slozio, prosle sezone smo ceo ligaski deo bili u Top6 i na kraju posle Kup pauze imali odlican skor i raspored, bez nekog velikog pritiska, i ipak sve zasrali i zavrsili kilavo na kraju, jedva 10-ti. Ne treba se fokusirati na raspored nego na mec po mec, sezona je duga, bice iznenadjenja, i dobrih i losih, ali opterecivati se skorom nakon 7,8 kola je bespotrebno. Treba gledati na to kao na jednu veliku utakmicu, mozda ces na pocetku gubiti, cak i ubedljivo, delovati nesnadjeno, ali ako gradis poen po poen, igras pametno i strpljivo, na kraju ces imati povoljan (pobednicki) rezultat, koje je jedini i bitan.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma okej, nije pravilo, ali je bolje ovako. Šta bi ti birao u prvih osam kola, šest gostovanja ili domaćinstva? 1
Four Elements Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kazem, ne bih se toliko obazirao u kom periodu sezone smo vise kuci ili u gostima. Ako vec biram pre bih izabrao da smo u sto vise duplih kola domacini, jer mislim da nije jednak odnos kuci/gosti za sve timove u ligi u duplim kolima, ili da kad imamo stegnut raspored i u ABA-i, jaci timovi, vezana gostovanja i slicno, tad vise ugoscavamo u Evroligi, da bi imali vise vremena za odmor i treninge.
Trigger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ova bajka koja se izdešavala u poslednje 3 EL utakmice će biti prelepa ako uspemo ono najteže moguće, a to je da dobijemo sledeća 3 meča gde smo favoriti na papiru, ne računajući sledeći ABA meč. To bi bilo prosto savršeno, ali će biti jako teško. Smatram da je jako bitno da se svi spustimo na zemlju pod hitno i da sa velikim oprezom pričamo o Baskoniji, Asvelu i Makabiju. Imam zebnju od tih utakmica, a sa 6:2 bi bili u savršenoj situaciji. 13 1
Popular Post Markoss Posted 4 hours ago Popular Post Posted 4 hours ago Meni ovo jedna od najlepsih pobeda KKCZ u zadnjih 10 godina, sigurno. Rastavljanje na proste cinioce. Real se jeste raspao u drugom, ali u prvom su igrali sasvim korektno, pa smo uspeli da preokrenemo. Jos jedna od utakmica koje ne bi sa Janisom dobili za tri zivota. Sve bi bili tu na poen, dva, tri, pet. I ne bi uspeli da povedemo, a kamoli da dobijemo. Mada i ovo je pitanje da li bi dobili da Kodi nije u prvom poluvremenu bukvalno delovao kao najbolji kosarkas u Evropi. Sta je covek ubacivao i odrzavao nas kad drugi nisu mogli da dodju u poziciju za sut... Odlicna sekvenca Semija, bas odlicna. Vidi se hemija izmedju Nvore, Kaline i Chime. Motejunas isto doneo sve sto nam treba. Izundua malo masakrirali faulovima, ali bice on koristan brda. Sve oko kosa posprema, u odbrani prisutan. Bas dobar potpis ispod radara. Btw, prica se da smo blizu da zavrsimo beka iz NBA. Bio bi zanimljiv potpis i pokazatelj da izlazimo iz sablona, te da je Tomic poceo da radi punom parom. 59 2 5
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Trigger said: je da dobijemo sledeća 3 meča Skromno, nema sta. 😄
bosMan_jr Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baskonia i Asvel moraju da se dobiju kuci, kako znamo i umemo. Makabi je vec malo drugacija prica, nisu uopste losi kako skor govori, na to su i prilicno kompletni, i kroz utakmice ce biti bolji jer imaju veliki broj novih igraca. Ta utakmica nije na spisku onih koje se moraju dobiti, naravno ne treba da pricam sta bi za ekipu znacio takav niz u EL. Ali o toj utakmici kad dodje vreme, treba ici jedna po jedna utakmica (Ilirija excluded, tu treba da se niko ne povredi). 11
božija noga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Markoss said: Meni ovo jedna od najlepsih pobeda KKCZ u zadnjih 10 godina, sigurno. Rastavljanje na proste cinioce. Real se jeste raspao u drugom, ali u prvom su igrali sasvim korektno, pa smo uspeli da preokrenemo. Jos jedna od utakmica koje ne bi sa Janisom dobili za tri zivota. Sve bi bili tu na poen, dva, tri, pet. I ne bi uspeli da povedemo, a kamoli da dobijemo. Mada i ovo je pitanje da li bi dobili da Kodi nije u prvom poluvremenu bukvalno delovao kao najbolji kosarkas u Evropi. Sta je covek ubacivao i odrzavao nas kad drugi nisu mogli da dodju u poziciju za sut... Odlicna sekvenca Semija, bas odlicna. Vidi se hemija izmedju Nvore, Kaline i Chime. Motejunas isto doneo sve sto nam treba. Izundua malo masakrirali faulovima, ali bice on koristan brda. Sve oko kosa posprema, u odbrani prisutan. Bas dobar potpis ispod radara. Btw, prica se da smo blizu da zavrsimo beka iz NBA. Bio bi zanimljiv potpis i pokazatelj da izlazimo iz sablona, te da je Tomic poceo da radi punom parom. Kolega forumašu. Želeo sam ovo da stavim pa mi se tvoj post učinio odličnim da ubacim jedan tvit. Oprosti za privatne poruke. Ovo je analiza gde su baš detaljno izdvojili razloge zašto je Zvezda pobedila Real. Naveli su: shooting efficiency, ofanzivni skok, plejmejking kroz CMM i dobro raspoređene poene. Ko voli stats nek pogleda. 2
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nastavljate da ludujete o pojacanjima, a moderacija motri... Jos uvek niko nije zvanicno potpisan, ali znamo da se trazi. Tomic ocigledno radi u miru i tisini. Moracemo da sacekamo zvanicnu objavu.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 50 minutes ago, Markoss said: Odlicna sekvenca Semija, bas odlicna. Vidi se hemija izmedju Nvore, Kaline i Chime. Motejunas isto doneo sve sto nam treba. Izundua malo masakrirali faulovima, ali bice on koristan brda. Sve oko kosa posprema, u odbrani prisutan. Bas dobar potpis ispod radara. Čitam ovaj pasus glasom Desingerice, a ti vidi bajo zašto. 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Kooineeperk said: Nastavljate da ludujete o pojacanjima, a moderacija motri... Jos uvek niko nije zvanicno potpisan, ali znamo da se trazi. Tomic ocigledno radi u miru i tisini. Moracemo da sacekamo zvanicnu objavu. Voleo bih da niko ne ubode ko je igrač od silnih "insajdera" na svim mrežama. Samo da se jedan dan ozvaniči, bez da naš glavni sponzor to objavi 24h unapred. Ili neko drugi. Baš bi bila fora da i mi jednom u tišini dovedemo nekog, samo onako, bum.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne postoji košarkaš koji nije završen po insajderima tako da ko god da dođe biće pomenut već.
Creed Bratton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago INDEX 1. Vezenkov 25.6 2. NWORA 23.2 3. Milutinov 21.8 4. Mirotic 20.6 5. Kabengele 20.4 POINTS 1. Hifi 23.2 2. Edwards 20.0 3. NWORA 19.8 4. Vezenkov 19.4 5. Luwawu 19.2 ASSISTS 1. Francisco 6.6 2. CMM 6.2 3. James 6.2 4. Baldwin W 6.0 5. Forrest 5.8 REBOUNDS 1. Vezenkov 10.0 2. Milutinov 8.4 3. Kabengele 7.2 4. MONEKE 7.0 5. Booker 6.8 22 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Niko ne spominje Izundua, koji je vrlo korektan i odlično se snalazi s'obzirom da je debitant i da je pre dve godine bio u FMP-u. Energija, borba, pozrtvovanje, sve je tu. Sasvim solidan i košgeterski . Jedina mana za sada je brzo ulaženje u faulove, I to ga izbaci iz igre i većeg doprinosa. Bolomboj, Izundu, Motejunas to bi trebalo da bude to. Imamo onda sve pod kosem. 19
Mile1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Kooineeperk said: Nastavljate da ludujete o pojacanjima, a moderacija motri... Jos uvek niko nije zvanicno potpisan, ali znamo da se trazi. Tomic ocigledno radi u miru i tisini. Moracemo da sacekamo zvanicnu objavu. Ne znam zasto je problem pricati o pojacanjika? Ostali smo bez Kenana i Kartera najverovarnije do kraja sezone, i sam trener je najavio da ce doci pojacanje. O cemu da pricam kada nema utakmica i kada je sve analizirano maltene o utakmici sa Realom 36
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Mile1 said: Ne znam zasto je problem pricati o pojacanjika? Ostali smo bez Kenana i Kartera najverovarnije do kraja sezone, i sam trener je najavio da ce doci pojacanje. O cemu da pricam kada nema utakmica i kada je sve analizirano maltene o utakmici sa Realom Ti si na zelenoj listi pricaj o imenima 😄 2 1
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? 1
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, DameTime said: Za tebe. A ne znam ko si ti da bilo kome određuješ šta je za njega emocionalno važno? Ubi brate, evo u redu je što nam je igrač sa milionskom platom upropastio sezonu zbog kera, jel u redu sad? 6
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Manoly said: Koja je satnica meca sa Baskonijom? Jel pomeren mec na sredu zbog fudbala bese? Cetvrtak u 21h 2
Recommended Posts