Placebo Lone star Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Prodajem sezonske karte: donosim na adresu gay stop,cimanje stop samo poziv samo ozbiljni.Za kupovinu 3 ili vise karata popust za F4. 1
srlepajce Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Treba pohvaliti i Sasu Odlicno vodjena utakmica Nije mogao ni da sakrije emocije Deluje i da ce Kalina kliknuti sa njim, sa Sferom mi je tu nesto falilo 27 1
Wingwalker Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM https://www.facebook.com/share/r/1BsnQZw5Kp/ Brat doneo loptu od kuće...
Bodie Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM Kakav flashback na Kvinsija je bacio Nwora ovom partijom, suzu sam pustio. AJDEEEEE 🔥🔥🔥 10 1 1 1
Issey Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM Ono Izunduovo kucanje u kontri je meni bio hajlajt loženja. Eksplodirala je Arena. Još lopta iz koša pogađa direkt u glavu njihovog igrača... 43 1 2 1
Čočo Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM Meni je fascinantno kad vidiš kakvu atletiku i gromade imamo u petorci veći deo utakmice. I samo je bilo pitanje vremena da se sve to posloži. Granit! 💪 1 1
Cavani Posted yesterday at 08:22 PM Posted yesterday at 08:22 PM 10 minutes ago, bodo said: Nwora je pojačanje samo tako. Bilo je skepsi tu ali ... I nije preterano, meni se taj potpis odmah dopao jos letos. Konacno smo doveli igraca u punoj snazi zeljnog dokazivanja sa godinom prilagodjavanja u Evropi, umesto ustaljenih istrosenih sigurica starih kajli. Momak je fizicki zverina, atletski premocan. Otvorio mu se prostor, ne sumnjam da ce pokidati sezonu. 21
mister-no Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM 3 minutes ago, Sector said: Ima nešto u ovim skraćenim rotacijama i izvlačenju maxa iz pojedinaca. Nije Ataman lud. Šta kažeš na Dedinu rolu 🙂 5
BojanaCZV Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM Odzelej moj brat crni napaćeni. Kako je samo bio sretan kad ubaci onaj Kodijev asist na kraju. Znala sam posle toga da bacanja idu 2/2. NWora je sila, to smo već svi videli 😍 Bravo Zvezdo, bravo, bravo! 19 5 1
Brajant Danston Posted yesterday at 08:25 PM Posted yesterday at 08:25 PM Bravo svima! Gledao na sajtu klade, ladno Arena smanjuje navijače pajseri najveći 1
Mr.Consular Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM (edited) Bio onaj trans na nemačkim terenima - gegen modern fussbal... E, ovo je bilo gegen modern basketball... prava lepotica od utakmice za nas koji volimo rudarenje, kopanje, hustle, grind i ostale prelepe stvari koje košarka donosi... svaka čast majstori!! Edited yesterday at 08:26 PM by Mr.Consular 3
Don Dusko Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM 1 minute ago, JPM said: Vlade tovari Vuka. Nek on tovari nekog drugog. A vise.Pobedimo u ovakvoj utakmici gde su svi odigrali u skladu svojih mogucnosti a on prva stvar je da kritikuje i pljuje. 1
Dropkick Murphys Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM Ćelafuto > Giros majstor 3 6 2 1
Čočo Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Just now, Don Dusko said: Nwora 16p u 4Q. Nije to ništa. Bata drži rekord u NBA za Milvoki gde je sprcao 24 za četvrtinu. 😀💪 3 2
Pero_Cameron Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Po meni najbolja Zvezdina atmosfera ikad u EL 9 1
Wingwalker Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM 3 hours ago, Wingwalker said: '' Hall 9000 not agree... '' ⚖️ Prognoza meča Prednost: Crvena zvezda (+6) Konačan rezultat (projekcija):🔴 Crvena zvezda 82 – 76 Žalgiris 🟢 Nije Hall još za reciklažu... 2 1 2
mister-no Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Ali Ebuka kad ote onu loptu i zaleti se ja se mislim dodaj molim te inače ili koraci ili faul u napadu.. Kad brat preleti sve i zakuca, ostavi me bez texta. Košarka može biti tako lepa i jednostavna.. 41 1 1
BojanaCZV Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Ali kraj tekme, sve rešeno, ja samo razmišljam vadi Nworu vadi Nworu. Kakvi smo napaćeni početkom sezone, nije ni čudo. 1 1 8
Achtung! Posted yesterday at 08:28 PM Posted yesterday at 08:28 PM Bravo, bice jos bolje kad se Plavšić oporavi 16 2
Popular Post Markoss Posted yesterday at 08:29 PM Popular Post Posted yesterday at 08:29 PM (edited) Jos jedan dokaz da su price - "ne mogu da se sazivim sa 12 stranaca" i "nije Zvezda Zvezda bez domacih igraca" glupe kao q. Svako moze da se sazivi sa pobednicima, pogotovo Zvezdina publika. Ako nastavimo da pobedjujemo, bice krcata Arena, nece moci igla da padne. Edited yesterday at 08:31 PM by Markoss 59 5
Don Dusko Posted yesterday at 08:29 PM Posted yesterday at 08:29 PM Kako mi je desno oko pocelo da trza kad je Lo vezao 2 trojke u onakvom momentu. 9 2 31
Sector Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM 4 minutes ago, mister-no said: Šta kažeš na Dedinu rolu 🙂 Pa upravo rekoh, skraćenjem rotacije njegovi kvaliteti došli do izražaja. 1
Wingwalker Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM (edited) Pošaljite brkatog u penziju iako je pasent za Arenu posranu. Edited yesterday at 08:34 PM by Wingwalker 1
Recommended Posts