Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Daiki Ito said:

Sto se tice Palmera neko se dobro salio sa nama . Ne da Palmer nije blizu vec nije niko ni drugi , tek treba da se vodi razgovor sa trenerom oko dolazaka i koga zeli licno on .

Je l Saši neko javio da mu fali 50% tima ili je neko iznenađenje gde će svih 7-8 povređenih igrača samo da se pojave sutra na utakmici živi i zdravi? Tek treba da se vode razgovori, a beka nemamo. Plejevi Bože sačuvaj. Ali ako struka u upravi misle da nam ne trebaju pojačanja ili da ne treba žuriti, ko smo mi da im govorimo drugačije. Ja se nadam da se neko neće povrediti jer će morati narednih 6. utakmica da igra po 30+ minuta i da pokušamo barem nešto pobediti kod kuće. 

Posted

“Razmišljam o bekovima, nije lako jer tržište nije lagano. Ne treba dovoditi samo radi dovođenja. Mora da ima određen kvalitet, da bude konkurentan, to nam je prioritet. Imamo nekoliko imena o kojima razmišljamo, a narednih dana sužavamo listu i izbor.”

Ovo je rekao Sasa jutros, umesto sto se utrkujete ko ima jace informacije pogledajte oficijalne intervjue…

• Like 33
Posted
16 minutes ago, Daiki Ito said:

Sto se tice Palmera neko se dobro salio sa nama . Ne da Palmer nije blizu vec nije niko ni drugi , tek treba da se vodi razgovor sa trenerom oko dolazaka i koga zeli licno on .

Danas je Sasa rekao da imaju par imena i da ce u narednim danima da skrate izbor.

Posted
6 minutes ago, Fromthecorner said:

“Razmišljam o bekovima, nije lako jer tržište nije lagano. Ne treba dovoditi samo radi dovođenja. Mora da ima određen kvalitet, da bude konkurentan, to nam je prioritet. Imamo nekoliko imena o kojima razmišljamo, a narednih dana sužavamo listu i izbor.”

Ovo je rekao Sasa jutros, umesto sto se utrkujete ko ima jace informacije pogledajte oficijalne intervjue…

Sasa se i ceka da kaze kog zeli , za sad nije iznio nijedno ime kao zelju upravi kluba . Tako da nijedan od igraca koji je pominjan nije kontaktiran do sad , sto ne znaci da nece bit ako ga Sasa da kao zelju .

• Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, Daiki Ito said:

Sasa se i ceka da kaze kog zeli , za sad nije iznio nijedno ime kao zelju upravi kluba . Tako da nijedan od igraca koji je pominjan nije kontaktiran do sad , sto ne znaci da nece bit ako ga Sasa da kao zelju .

Moram priznsti jedno od boljih izvlacenja posle jake ispale... Svaka cast zaista 💪

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted
5 minutes ago, Daiki Ito said:

Okej, kad bude Sasa imao neku zelju, kapiram da ce prvo tebi da javi, pa ti nama prenesi…

• Like 6
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 2
Posted

Nekako sam uvek vise od tih japanskih ski skakaca voleo Noriakija Kasaija, a sad vidim i zasto... Cuj nijedan igrac nije kontaktiran, a Sasa danas bukvalno rekao da postoji nekoliko imena o kojima razmisljamo. To verovatno znaci da je samo hajlajtse gledao uz jutarnju kaficu...

Pa valjda kad hoces nekog da zaposlis kontaktiras 10 igraca pa se odlucis za jednog, a ne da nikog ne pitas za povratnu informaciju da li bi dosao i koliko trazi. Kao da se dovodjenje igraca zavrsava za 10 minuta, ono samo pozoves igraca i on za 10 minuta odluci da promeni sredinu u kojoj zivi, saigrace, itd...

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Krle said:

Nekako sam uvek vise od tih japanskih ski skakaca voleo Noriakija Kasaija, a sad vidim i zasto... Cuj nijedan igrac nije kontaktiran, a Sasa danas bukvalno rekao da postoji nekoliko imena o kojima razmisljamo. To verovatno znaci da je samo hajlajtse gledao uz jutarnju kaficu...

Pa valjda kad hoces nekog da zaposlis kontaktiras 10 igraca pa se odlucis za jednog, a ne da nikog ne pitas za povratnu informaciju da li bi dosao i koliko trazi. Kao da se dovodjenje igraca zavrsava za 10 minuta, ono samo pozoves igraca i on za 10 minuta odluci da promeni sredinu u kojoj zivi, saigrace, itd...

Jel posao Sase da kontaktira te igrace ili nekog drugog ? 🙂

Posted

Ako ovako nastavimo da dovodimo igrace kostacemo kao nacionalni stadion.Mi cemo na kraju kmati pod ugovorom 20 igraca leb ti …bem a neka da nam igrli Landry Noko i Langston.Rebic bio drugi plej A MJK prva cetvorka.

Posted

Ja bih podsjetio da smo mi ostali bez tri od četiri glavna beka. Fale nam i dva centra. Ovo je ubjedljivo najosakaćenija ekipa u Evroligi trenutno. Ne treba objašnjavati da su pojačanja nužna ako želimo da budemo konkurentni. Svaki klub bi napravio isto, pa se očekuje i od nas. 

• Like 2
Posted
23 minutes ago, Don Dusko said:

Dobro ajde smanjite trku koga zelimo ili ko su nam zelje znam da je situacija teska al majke mi imajmo duse iako smo cigani.

Pa otvaraj omiljenu temu. Vreme je 😂

Posted

Danas bez pritiska pa šta bude.Moramo im spriječiti šut za 3, nikako ne dozvoliti da se zapale Francisko, Lo, Gos, nekako ih natjerati na šuteve sa poludistance, i nikako ne pomagati sa ovih što ćoškare i čekaju šut za tri, po cijenu lakih polaganja. 

Očekujem da navijači prepoznaju trenutak i da bude prava košarkaška atmosfera, pritisak na protivnika od prvog napada, zviždanje, što više učestvovanja u utakmici. 

Posted

Danas protiv najjačeg Žalgirisa još od F4 sezone, protiv drevnog demona Maodo Loa, protiv mcleodove kontra-kletve da je Žalgiris krš ekipa i to sve bez pola rostera.

Vidjećemo da li se čuda dešavaju.

• Like 11
Posted

Na sve naše probleme koje imamo Žalgiris nam godinama unazad nikako ne leži.

Iskreno, mislim da su šanse jako male. Ali da je trenutak da se napuni Arena, sigurno da jeste. Novi trener, sjajna partija u Carigradu, pregršt problema sa povređenim i bolesnim košarkašima, a na sve to, valjalo bi malo da se vrati za onaj koš moje malenkosti u poslednjim sekundama susreta.

Hrabro Zvezdo. Iako mislim da dolazak Saše nije dobar potez, od mene ima ogromnu podršku. Mislim da bi svi koji nismo za njega trebalo tako da razmišljamo.

Posted

Veceras da dobijemo nama najtezeg protivnika, i da dovodimo tog beka vise. Sutra igra Galata pa da vidimo hoce li im ceo tim nastupiti, vidim da svi kace za ovog Palmera, bas da vidimo ima li tu necega. Reko bi da ce Galata ostati bez nekog drugog beka. 

Posted
1 minute ago, Igor_ said:

Veceras da dobijemo nama najtezeg protivnika, i da dovodimo tog beka vise. Sutra igra Galata pa da vidimo hoce li im ceo tim nastupiti, vidim da svi kace za ovog Palmera, bas da vidimo ima li tu necega. Reko bi da ce Galata ostati bez nekog drugog beka. 

Bez CJ-a?😀

• Like 5
Posted

Ја мислим да нам овај (индивидуално јачи) тим Жалгириса може представљати мањи проблем од оне екипе рудара који су нас прошле године на карактеристичан начин двапут савладали кад се то вероватно и најмање очекивало. Ако може овај наш осакаћени ростер да преживи Гарсију и Константиновса и одбрани се од се проблема са фауловима, не видим ниједан разлог да их и у скраћеној ротацији добијемо.

Смаилагић нас је шутем споља у Београду потпуно пореметио дефанзивно, а данас такво оружје на центру ни изблиза немају. Са Бирутисовим и Рајтовим шутевима изван рекета се лако живи, Тубелис је на 4/15 за три у сезони после 1/14 на Европском првенству, па ако неко скрене пажњу Монекеу да мало плиће стане на страни помоћи да не би оставио Слеву и Улановаса саме као духове (попут Колсона и Биберовића), усмерићемо их малтене искључиво ка кошу. Притом ако су нам нешто повреде донеле, онда је то ситуација да нам осим Јага ниједан играч у ротацији није физички инфериоран, па нека налете унутра ако се не боје. Франциско, Гос и Ло сигурно да јесу бриљантан трио, али без Гедраитисове одбране на лопти они изгледају, бар за мене, знатно рањивије у одбрани. На све то нема ни Данстоновог лукавства да донесе неке ситнице које праве разлику, док са друге стране у Звезди Мотејунас управо то нуди и то у толикој мери да и од једног Никола Мелија прави мајмуна.

Добар скок, концентрација, слободна бацања и притисак са трибина да тројици делиоца (не)правде не прође да краду за најповлашћенији тим у такмичењу и биће све ок.

• Like 9
Posted
8 hours ago, JPM said:

OBRADOVIĆ U ZVEZDU DOVEO TRI POJAČANJA

Idem sam...laku noć.

Zna li se da li je neko od stafa napustio zvezdu, otišli su Sfero i njegov pomoćnik i desna ruka do lakta odsečena Vasilis Jergotelis i da li je otišao još neko ?

Vidim stigao Duci Marković aza kondicionog , a mi imamo već dvojicu ?

Stigao Slovenac i taj Petea , a imali smo još trojicu - Tomović,Lazarević,Manojlović...

https://kkcrvenazvezda.rs/coaching-staff

Posted
4 minutes ago, Šiljokapi said:

Drugari, nikad mrtvije na forumu, k'o da je sa'rana!?!? 

Ustaj ciganijo, imamo neku pripremu za zimu, stižu drva i treba cepati!

Stižu drva iz Zelene šume!

• Like 1