Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pre toga je izborio 2 bacanja kad kos nismo mogli da pogledamo i “isterao” Melija petim faulom. 
par minuta pre, Kodi je upao u njegovu mračnu fazu, nije znao gde udara. Jago je plej sa izuzetnom kontrolom lopte, zato je i bila kod njega. 
Nazivanjen našeg igrača kepecom iako je odigrao korektan meč je ružno sa tvoje strane, nekulturno. 

U tom napadu smo zbog njega primili trojku, a u jednom drugom napadu Fenera mu se lik prikrao iza leđa i dao zicer. To je već 5 poena koje je zasrao, a dao je 9. Imao je još tri izgubljene mimo toga i u minusu je. Izvini što sam ti se pomokrio po vatrici. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Jago sinoc koliko god da je imao par dobrih resenja i odigrao korektno, u nekom trenutku uzme sve i prospe. Kao sto su vec drugi forumasi naveli: par izgubljenih lopti, spavanje u odbrani, i zatim ona glupa prodata lopta na kraju gde prilaze na -3 kroz trojku Colsona. Nadam se da ga necemo vise gledati u nekoj bitnijoj ulozi, cak sta vise zelim da ga ne vidim vise sto je pre moguce, mozda i jedini igrac koji moze u tolikoj meri da me iznervira otkad pratim kosarku. 

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Sinnerman said:

U tom napadu smo zbog njega primili trojku, a u jednom drugom napadu Fenera mu se lik prikrao iza leđa i dao zicer. To je već 5 poena koje je zasrao, a dao je 9. Imao je još tri izgubljene mimo toga i u minusu je. Izvini što sam ti se pomokrio po vatrici. 

Po kakvoj vatrici? 😂😂

Au brate, sta ti dečko pišeš. 😂

Jago nije evroligaški igrač, ali uvek igra sa svojih 100% nikad nema kurcobolju. Sad, što on nije igrač za EL a tu je, to nije do njega. 
Inače stojim iza toga da je nekulturno da svog igrača nazivaš “kepecom” , pogotovo nakon ogromne pobede na gostovanju gde su svi momci ginuli jedan za drugog, pa i taj Jago. 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted
52 minutes ago, Knipex said:

Najjači utisak koji imam sa ove 4 utakmice od starta sezone, tri u evroligi i Zadar, je mnogo promašenih otvorenih šuteva za 3 poena. Baš, baš mnogo. Pretpostavljam da je ekipa stegnuta i da će biti bolje, možda već od sledeće utakmice, ali eto to mi onako baš bode oči.

fali nam sharpshooter spolja kao leba

ne mora nista drugo mnogo da zna

moze neki marko jeremic za bogate

nisam gledao statse, ali rekao bih da su u tom sutu i kalina i odzelej dosta podbacili. pa i dobrica nema koji je umeo da udje u shooting streak pre samo god-dve

kalina sigurno moze bolje u sutu, a da li cemo od odzeleja i dobrica dobiti nesto vise nisam siguran

kobra je u ociglednom padu, a odzelej nesnadjen i bez suteva, neka gidra uloga

Posted
1 minute ago, Sinnerman said:

Ostali bi manje morali da ginu da je on ostao na Kopakabani. 

Nije sam sebe pozvao nazad, logično. 
A i prolistao sam ti postove, sve sama pljuvanja. 
Od 10 igrača koji su igrali sinoć, ti si potkačio 6, uz to ne mozes ni da se iskreno radujes nakon pobede nad Fenerom u gostima, mozda bi ti bilo lakše da smo izgubili? 
I to dovoljno govori o tebi. 
A ti nastavi da piškiš. 😁🍻

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
3 hours ago, Čočo said:

Saša zvanično. Neka nam je sa srećom! ❤️

Srecno Sasi, nadam se sa su mu ispunjeni uslovi da klub napuste Dozet i Bagzi.

• Like 5
Posted
45 minutes ago, Djo said:

Da li je dolazak Obradovica pokazatelj da se Covic vise nista ne pita u Zvezdi?

Da je Čović i dalje tu, Sferopolus ne bi dočekao kraj prošle sezone posle Budućnosti. Takođe ni Tomić ne bi bio tu jer već ima svog poltrona, Dozeta.

Produžio bi Nedovića, Mitrovića, Lazića, podebljao Davidovcu ugovor kao i Dobriću i eventualno video kakvog je zdravlja Kuzmić, da li bi se on vratio da igra centra za skromnih 950,000e. 

• Like 4
Posted

Iako nisam bio odusevljen njegovim izborom ( vise zbog njegovog karaktera i eksplozivne licnosti ), neka je Sasi sa srecom. Sad nema druge nego puna podrska njemu i igracima. Ipak je on nasa igracka legenda, nadam se da ce ovaj mandat biti puno uspesniji i da ce biti nekih trofeja i da cemo docekati opet plej of evrolige , pa makar i dogodine

• Like 2
Posted (edited)

💪

Tomović će biti deo stručnog štaba Saše Obradovića, a od ranije je poznato da će mu prvi asistent biti iskusni Milan Minić, koji je tokom karijere sarađivao sa legendama srpske košarke kao što su Dušan Ivković, Željko OBradović, Svetislav Pešić i Aleksandar Đorđević.

Edited by srlepajce
  • Like 12
Posted

Da cestitam Sasi Obradovicu dolazak u njegov klub. AKo bude srece i ako se kockice poklope, vec ove godine u zvezdinom odelu u Top 8. Sto se tice utakmice, sve je manje vise receno, moj komentar vezano za neke igrace:

Nwora - ovo je veoma dobar igrac, mislim da nismo ni svesni koliko dobar. U odbrani sasvim pristojan, a napad je mnogo bolji nego stao sam ocekivao. Sa pravom ulogom, doziran i usmeren kako treba, nebo je granica. Meni najprijatnije iznenadjenje ove godine.

Carter -  sve vec receno, mozda jednako dobar kao Nwora, nijanse su u pitanju izmedju njih dvojice

Motejunas - ja sam bio jedan od onih koji je napisao da ga odmah treba potpisati do kraja godine. Licno sam to napisao, nisam znao da mi imamo opciju produzenja nakon 3 meseca, sad kad ponovo gledam sinoc, opet kazem da bih ga odmah produzio do kraja sezone. Jednostavno zna vise kosarke od Rivera i tu necu promeniti misljenje.

Chima - sve vec receno, nisam neki ljubitelj njegove igre, ali ovo sinoc je jbn neeverovatno. AKo ovako nastavi, top 3 PF u Evropi, lagano

Kalina - jedan je Kalina, nikad necu reci ruznu rec protiv njega. Za mene jedna od legendi kluba

Deda - bice on dobar, uvek losije udje u sezonu, onda ima jedan period kad satire protivnike, pa se obicno raspadne. Bice to ok

CMM - ne znam sta da kazem za njega. Moja emocija prema njemu se promeni bar desetak puta u toku utakmice, jedan dobar, dva losa poteza i tako. Ubio nam je prednost licno i personalno sinoc za jedan minut sinoc. Onda na kraju probio Jantunena kad je trebalo i kad je bas znacilo. Mislim da ce njemu prijati neka manja uloga kad se oporavi Devonte i dodje jos jedan igrac, moze on biti od neke koristi, pravilno usmeren

Yago - licno sma bio mnogo srecan kad je otpao ovog leta. Gledajuci sinoc, nekako mi je drago sto je ipak tu. Sigurniji na lopti od CMM, smisleniji napadi nego kod CMM. Da je imao lose vece imao je, ali opet trudio se, nije se krio od lopte (CMM), cak i za njega vidim mesto u ekipi, kad budu se malo poslozile pozicije. Odbrana ce uvek biti problem, neka ce to bolje da iskoristi, neko losije, ali to se ne moze sakriti. 

Semi i Izundu -  od prvog ocekujem dosta vise, drugi neka samo nastavi ovako i bice to sjajno

Bude li Devonte iole dobar i zalici na one igre iz NBA, gde je bio ozbiljan igrac, ovaj tim Zvezde sa jos jednim pojacanjem na bekovskim pozicijama ima veoma visok plafon i moze da bude zajeban protivnik za vecinu ekipa ove godine. Da se nekako skupimo jos mesec dva, malo uigramo, Sale dodatno upozna sa ekipom (mozda neko pojacanje), da nam se vrate neki igraci koji su povredjeni, pa da vidimo koliko smo stvarno teski

Jedva cekam utorak i Zalgiris. To odavno nisam osecao za neku Zvezdinu utakmicu

• Like 3
Posted

Jbt. ne valja kad imamo trenera melanholika koji ćuti i koji je najbolji drug sa igračima. Koji ne zna da skoči na sudije i napravi scenu na terenu kako bi pokušao da promeni tok igre. 

Ne valja trener koji nije u drugarskim odnosima sa igračima. Koji zna da napravi scenu na terenu i pokuša da promeni tok igre. Cigani nikad zadovoljni. Velika su nam očekivanja s obzirom da se naš klub koji se u proseku godina provedenih u Evroligi bori za 14. mesto. 

• Like 1
Posted

Trener Tomovic sinoc nakon pobede pohvalio igrace sto nisu pricali sa sudijama, negodovali i uopste trosili energiju na njih.

Vrlo lepo sto je ukazao na to, i sto su igraci usvojili.

• Like 17
Posted

Evo Nikola Jancic,sa SK presao na arenu, i prenosio komsije prvi put vcrs protiv Splita..

Da hoce Plavsic isto da predje, preporodio bih se.. ne mogu vise Cakovica i Karovica da slusam 😑

• Like 2
Posted
8 minutes ago, pavlaka said:

Evo Nikola Jancic,sa SK presao na arenu, i prenosio komsije prvi put vcrs protiv Splita..

Da hoce Plavsic isto da predje, preporodio bih se.. ne mogu vise Cakovica i Karovica da slusam 😑

Za sada nece,nikad nije ni razmisljao u tim pravcu

• Tuzno 1
Posted

Костић треба да преноси, знамо да је човек наш и добар је. Ова двојица могу да преузму једну у десетак утакмица. Што се мене тиче, свака част Плавшићу, али мени више фали Ковачић, једноставно, памтим га још са БК. Плус, не могу да заборавим "какав ужасан кошаркаш", док је Флеј Човкинс био најбољи домаћи плеј.

• Like 2